Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Garbo
dovoljno sam samokriticna i svesna svojih losih osobina.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by жњ
Da li vam se desava da u odredjenim situacijama cinite neke stvari koje nisu u redu, kojih se posle stidite i koje vas proganjaju?
Zasto to cinite uopste?
NE !

Ja sam osoba koja svima zeli dobro i nikome ne radi loshe, pa koliko god taj neko to zasluzio, uvek se oslanjam na karmu koja ce vratiti umesto mene i do sada me nije izneverila. :)

Prosto se divim sebi kako imam dobru i neiskvarenu dushu i ne zelim NIKOME NISTA ZLO !*

*nista od ovoga nije ironija niti sarkazam, za dushebriznike.. :hvala:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Naravno da sam svesna.
A to ,,zasto" jeste jedno veliko pitanje koje ja najpre vezujem za pricu o prvobitnom grehu (jer je to PRICA, ali veoma korisna prica o ljudskoj prirodi).
Zasto cinim lose stvari? Pola od tih ,,losih" stvari vezujem za neke svoje neprilagodjene moralne kvalifikative koi su retko kome jasni (i ovde bih sa tim stala). Drugu polovinu cinim ili od muke, ili iz nemoci, ili zbog osecanja osujecenosti.
Ali ono najbitnije sto zelim da kazem je da ja zapravo...ja se zapravo osecam dobro kada ucinim losu stvar i snosim posledice. To je neki...efekat akumulatora, sta li je... ali znam da mi je potrebno da se osecam kao sto se osoba, pretpostavljam, oseca na tom neodredjenom mestu/stanju svesti nazvanom ,,dno".
Korisnikov avatar
By .L O S T
mozda i isuvise, blago onima koji to nisu:nazalost:
Korisnikov avatar
By mili86
Potpuno sam svestan svojih losih osobina, losih stvari koje sam uradio i dela kojima sam neke ljude povredio...

Ali nije mi nikada bilo zao
Samo sam to racunao u neslavne poteze

Pokusao sam da se promenim, nije mi poslo za rukom...
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Zwezdica
...nikome ne radi loshe, pa koliko god taj neko to zasluzio, uvek se oslanjam na karmu koja ce vratiti umesto mene i do sada me nije izneverila. :)

Da. Shto je najgore, vrati se trostruko. :sigh: Mene to plashi... :uplasen:
By alexandermagic
Mislim da generalno nisam loš. Doduše, nisam ni savršeni anđeo.
Originally posted by жњ
Da li vam se desava da u odredjenim situacijama cinite neke stvari koje nisu u redu...

Pa znalo se je desiti, ali ništa pretjerano. Ili se to možda samo meni čini? :nesiguran:

Zasto to cinite uopste?
Da bih se zaštitio, da bih nekog zaštitio, da bih postigao ono što želim...Opstanak.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Dina
Nedovoljno :( Ako imam neke lose motive ja ih duboko prikrijem i od same sebe... ponekad moram da `pretrazujem` po sebi jer zbog `skrivanja` ne mogu da odredim zbog cega su neke moje reakcije takve kakve su...
Na sta li sam ovde mislila :misli: Kad se izvuku ove teme iz naftalina nemam pojma o cemu sam pisala i na sta sam ciljala... :neznam:

U svakom slucaju, ovih dana razmisljam da se sebicnost vise isplati. Uglavnom sam imala dobre motive tokom zivota i ne vidim bas nesto da je to bilo dobro. Mislim ono mogu lepo da spavam i tako to... ali mora jedna doza sebicnosti, borbenosti pa i bezobzirnosti za uspeh... Bila bih zadovoljnija da su me te osobine cesce krasile nego hriscanske vrline, od njih ne vidim da su mi mnogo dobra donele (ako se izuzme miran san, a i on mi ponekad nije miran :lol: ).
Korisnikov avatar
By Dzi
da sebi naudim , o to svakako da.
Korisnikov avatar
By pthalo
poutpuno sam svesna da sam bezvredna i bezveze.
By mikka
Originally posted by Zwezdica
Originally posted by жњ
Da li vam se desava da u odredjenim situacijama cinite neke stvari koje nisu u redu, kojih se posle stidite i koje vas proganjaju?
Zasto to cinite uopste?
NE !

Ja sam osoba koja svima zeli dobro i nikome ne radi loshe, pa koliko god taj neko to zasluzio, uvek se oslanjam na karmu koja ce vratiti umesto mene i do sada me nije izneverila. :)

Prosto se divim sebi kako imam dobru i neiskvarenu dushu i ne zelim NIKOME NISTA ZLO !*

*nista od ovoga nije ironija niti sarkazam, za dushebriznike.. :hvala:
ovo je prelepo!!! :sweet: tako je, i treba sebi da se divis, biti dobar je najveca sreca :kiss:

Pametni čika Lao Ce je rekao:
Dobar sam prema onima koji su dobri.
Dobar sam i prema onima koji to nisu-jer Život je Dobro.

I razmišljao sam dugo o tome, čitao, zašao malo dublje u materiju, od filozofije, umetnosti, religije, pa čak i nauke (da, nauke!) i najveći umovi su došli do istog- da su Ljubav i Dobro najviši smisao života. I milo mi je što su nam se zaključci poklopili. Ja shvatam da drugačiji svoj smisao ne mogu videti, da drugačiji ne mogu osećati.

Život je pun, zaokružen, i od njega se dobije najviše kada čovek čini Dobro, prima Dobro, jer Dobro je drugo lice Ljubavi.
A bez Ljubavi nema lepote, sreće, ni života. :hvala: :sudija: :turban:

I jedna pesma koja govori o tome: :cvetduga:

Herman Hesse
Biti srecan

U zivotu ne postoji nikakva duznost
osim duznosti: biti srecan.
Samo smo zato na svetu,
a sa svim duznostima,
svim moralom
i svim zapovestima
retko cinimo jedno drugoga srecnim,
jer i sebe time ne cinimo srecnima.
Ako covek moze biti dobar,
moze to samo onda
kada je srecan,
kada u sebi ima sklada,
dakle kada voli.
To je bilo ucenje,
jedino ucenje na svetu.
To je rekao Isus,
To je rekao Buda,
To je rekao Hegel.
Za svakoga je na ovome svetu
jedino vazno
njegovo vlastito najunutarnjije,
njegova dusa,
njegova sposobnost da voli.
Ako je ona u redu,
onda je svejedno
jede li se proso ili kolaci,
nose li se dragulji ili rite;
onda svet zvuci zajedno s dusom,
onda je dobro.

Srećan Dan zaljubljenih!!! :love:
By ...Sitnicava...
Pa, srculenca, nećemo se lagati.

:odbij:

Nemoguće da ne činimo stvari koje su neispravne i da se u svakom momentu vodimo onim "ne čini drugima ono sto ne bi voleo tebi da cine".

Mislim, dajte.

Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by ...Sitnicava...

Nemoguće da ne činimo stvari koje su neispravne i da se u svakom momentu vodimo onim "ne čini drugima ono sto ne bi voleo tebi da cine".

Mislim, dajte.

Naravno, omakne nam se. Svima.

Kontam da smo tu vodjeni onom "Chinim ono shto moje *prekoputa* chini meni". Najvecja glupost ikada. Stoga pokushavam da se ponasham shodno mojim godinama i pre nego se upustim u neke glupe igrice, budem losha...oticji cju! Pa i po cenu da sam kukavica... :paki:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by pthalo
poutpuno sam svesna da sam bezvredna i bezveze.
Zar nismo svi mi imali ove momente? :farewell: Ali, posle svake kishe grane sunce. Posle svake nizbrdice sledi uzbrdica...I obrnuto. :mazi:
By ...Sitnicava...
Da. SVIMA, na tome je i bio akcenat.

Primer koji si navela... Nije to kukavičluk već promišljenost. I bolje otići nego prljati ruke uterivanjem, osvetom i tome slično.

:klap:
Korisnikov avatar
By Val
Da. SVIMA, na tome je i bio akcenat.

Primer koji si navela... Nije to kukavičluk već promišljenost. I bolje otići nego prljati ruke uterivanjem, osvetom i tome slično.

:klap:

Uterivanje je, kao i osveta, osobina koja decu "krasi" . Ja sam vishe mazohista. Pre nego druge zaboli, neka boli mene. :kesa: I iskreno, plashim se one rechenice "Svakom se njegovo vrati". Deshava se prechesto, bez da sami mozhemo ili moramo da utichemo. Priroda (sudbina) je chudo... :sigh:
By mikka

Mislim, dajte.

:lol:

pa dobro, covek gresi, i nije tako strasno ako pogresi
mislim da je bitno da shvati kad je pogresio, i da gleda da se to ne ponovi :harmonika:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Ko kaže da sam, uopšte, loš?:hipnotizer:
Korisnikov avatar
By *deni*
Kazu da sam losa, ne znaju mi lice
:ples:
Korisnikov avatar
By Dina
Licne prozivke i razgovori zavrsili u Do you recycle

Dina, moderatorka Kafica
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Da, naravno kao i svaki covek gresim i pravim "pogresne korake".
Najveci problem i uzrocnik mojih gresaka je samo meni poznata paranoja. Umem (ponekad) da se osetim toliko usamljeno da nekim ljudima prosto iz nehata saopstim da je veliki the-end i da ne zelim vise da se druzim sa njima jer se osetim zapostavljeno.
Zatim, prodje paaa..nepunih 48h, i ukapiram da je to bio trenutak moje gluposti (obicno je nostalgija u pitanju) ili nesto drugo tipa :pms: i onda se kao debil izvinjavam. Ali, oni koji me poznaju, razumeju me i naravno sve posle bude ok.
Ponekad stvarno zasluzujem da me:giljotina: narocito voljena osoba koja uslovno receno "mora" da trpi moje :paki: gluposti..ali to je moja malenkost neuroza :happysmoke:
Korisnikov avatar
By Blady

Mislim, dajte.

:up:
Korisnikov avatar
By olgic
Svesna i vise nego sto mnogi misle...
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by жњ
Hajde budite iskreni... Da li vam se desava da u odredjenim situacijama cinite neke stvari koje nisu u redu, kojih se posle stidite i koje vas proganjaju?
Zasto to cinite uopste?
Pa kod mene je tu poenta da unapred znam (iz nekih prethodnih beslovesnih akcija) gde bih mogla da uprskam stvar, pa onda gledam da to izbegnem. Nekako hoce to kod mene da ponekad budem bezobzirna i samoziva i da lose odreagujem na neke stvari, al sve dok sam toga svesna, drzim pod kontorlom. I stvarno se trudim da te gluposti drzim na minimumu, jer to se svakako karmicki vrati da te ujede za dupe danas ili sutra ili za 3 meseca, 5 godina, a pritom mozes i da povredis nekog do koga ti je stalo. Prosto kroz zivot uvidis gde su ti mane i onda radis na tome, mislim nije li to poenta. Pritom ne mislim da treba biti dobra po svaku cenu i crtati se budalama da to zloupotrebljavaju, kad naletis na budalu radis sta moras da je evakuises iz zivota, pa makar morao da se ponasas nekorektno.

Tako da ja nisam nesto zasrala lately. Osim sto bas predugo nisam otisla da vidim babu, ni caleta (a znam da su me se uzeleli), kevi sam 3-4x iskulirala rucak jer sam narucivala chickenitu na poslu (a znala da me kuci ceka nesto lepo) i jedno 20 puta je bukvalno isterala iz sobe jer je usetala iz dosade i ispala mi iskoriscena karta za prevoz u taxiju i videla sam, al je nisam pokupila (doduse isao je tramvaj a ja sam stajala na sinama). Takodje dugujem 4 rodjendanska poklona, dvema prijateljicama sam zaboravila da cestitam rodjendan, a trecoj dugujem neki disk sto sam joj obecala i vidjanje, al me mrzi ovih dana da to sve izvedem. I devojci nikako da napravim poklon koji sam obecala, evo vec me zulja sto toliko odugovlacim. Jednoj ortakinji sam obecala da cu joj oko neceg pomoci i onda je iskulirala, i onda je od tada nisam zvala jer me blam (ne sumnjam da se snasla i odradila to kako treba). Obecala sam i 2 maila, koja nikako da napisem. Plus isto neke prijatelje nisam videla od velikog praska a trebalo bi.
Ocigledno sam lenja i nekad ne cenim druge ljude dovoljno, al jbg. Jbt ovo je vec pattern ponasanja. Hvala na topicu, objasnio mi je neke stvari.

Mislim, obviously nisam uradila nista tragicno, al su mi se nakupili ovi sitni faulovi i pocinju da me grickaju, posto ih ima ko grinja u madracu.

Zasto? Iz ciste lenjosti i imanja 'vaznijih' posla.
Korisnikov avatar
By stotinka_dogvila
Trenutno imam realnih problema, pa se gadim sebe i drugih(kolateralna shteta). Nisam ponosna shto izigravam pacenika, al kontam da mi je kosmos malo iscrtao obaveznu shemu kretanja. :hipnotizer:
By Sixto
Neki ne mogu biti svesni koliko mogu biti los po njih ukoliko su oni losi po nekog mog!
Korisnikov avatar
By horus.
kada sam besan umem biti jako los i tada uzivam u tome...

retko kada sam se pokajao zbog toga, jer mi je prag tolerancije jako visok, pa u skladu sa tim tesko me obuzimaju bes i mrznja...

sa druge strane imao sam momente da ispadnem los i da povredim nekoga, a da pritom nisam imao nameru... tada se jako kajem i izjeda me krivica... :gotika:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!