Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by жњNE !
Da li vam se desava da u odredjenim situacijama cinite neke stvari koje nisu u redu, kojih se posle stidite i koje vas proganjaju?
Zasto to cinite uopste?
Originally posted by жњ
Da li vam se desava da u odredjenim situacijama cinite neke stvari koje nisu u redu...
Zasto to cinite uopste?Da bih se zaštitio, da bih nekog zaštitio, da bih postigao ono što želim...Opstanak.
Originally posted by DinaNa sta li sam ovde mislila Kad se izvuku ove teme iz naftalina nemam pojma o cemu sam pisala i na sta sam ciljala...
Nedovoljno Ako imam neke lose motive ja ih duboko prikrijem i od same sebe... ponekad moram da `pretrazujem` po sebi jer zbog `skrivanja` ne mogu da odredim zbog cega su neke moje reakcije takve kakve su...
Originally posted by Zwezdicaovo je prelepo!!! tako je, i treba sebi da se divis, biti dobar je najveca srecaOriginally posted by жњNE !
Da li vam se desava da u odredjenim situacijama cinite neke stvari koje nisu u redu, kojih se posle stidite i koje vas proganjaju?
Zasto to cinite uopste?
Ja sam osoba koja svima zeli dobro i nikome ne radi loshe, pa koliko god taj neko to zasluzio, uvek se oslanjam na karmu koja ce vratiti umesto mene i do sada me nije izneverila.
Prosto se divim sebi kako imam dobru i neiskvarenu dushu i ne zelim NIKOME NISTA ZLO !*
*nista od ovoga nije ironija niti sarkazam, za dushebriznike..
Originally posted by ...Sitnicava...Naravno, omakne nam se. Svima.
Pa, srculenca, nećemo se lagati.
Nemoguće da ne činimo stvari koje su neispravne i da se u svakom momentu vodimo onim "ne čini drugima ono sto ne bi voleo tebi da cine".
Mislim, dajte.
Originally posted by ...Sitnicava...
Da. SVIMA, na tome je i bio akcenat.
Primer koji si navela... Nije to kukavičluk već promišljenost. I bolje otići nego prljati ruke uterivanjem, osvetom i tome slično.
Originally posted by ...Sitnicava...
Pa, srculenca, nećemo se lagati.
Nemoguće da ne činimo stvari koje su neispravne i da se u svakom momentu vodimo onim "ne čini drugima ono sto ne bi voleo tebi da cine".
Mislim, dajte.
Originally posted by жњPa kod mene je tu poenta da unapred znam (iz nekih prethodnih beslovesnih akcija) gde bih mogla da uprskam stvar, pa onda gledam da to izbegnem. Nekako hoce to kod mene da ponekad budem bezobzirna i samoziva i da lose odreagujem na neke stvari, al sve dok sam toga svesna, drzim pod kontorlom. I stvarno se trudim da te gluposti drzim na minimumu, jer to se svakako karmicki vrati da te ujede za dupe danas ili sutra ili za 3 meseca, 5 godina, a pritom mozes i da povredis nekog do koga ti je stalo. Prosto kroz zivot uvidis gde su ti mane i onda radis na tome, mislim nije li to poenta. Pritom ne mislim da treba biti dobra po svaku cenu i crtati se budalama da to zloupotrebljavaju, kad naletis na budalu radis sta moras da je evakuises iz zivota, pa makar morao da se ponasas nekorektno.
Hajde budite iskreni... Da li vam se desava da u odredjenim situacijama cinite neke stvari koje nisu u redu, kojih se posle stidite i koje vas proganjaju?
Zasto to cinite uopste?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!