Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by pcelica

@ Kup: pa bi?e seksualnih scena ?im posetimo
ženu joj, aman! Jer ?e onda morati
da se malo egzibicionišu za nas... :D
:lol:
al ?e da se raduje tome, mislim ona :yay:
By Gost
Originally posted by kiss addict
Originally posted by pcelica

@ Kup: pa bi?e seksualnih scena ?im posetimo
ženu joj, aman! Jer ?e onda morati
da se malo egzibicionišu za nas... :D
:lol:
al ?e da se raduje tome, mislim ona :yay:
Vala samo zlato da ti nama ne budeš zapostavljena!
Nije red, nas dvoje te baš volimo!!!
:D
By Gost
Vid' sad njega!!!
Sve bludnik do bludnice, ccccc...
Elem ja te vaše threesome kombinacije
ne guštam, Loleku i Boleku snað'te se bez mene!
Korisnikov avatar
By IriS
i posle mi imamo ONE misli... eh ´?elice ´?elice... opet si ufa?ena :lol:
By Çâðê_DUP
Boleku ne stavljaj mi Lolekove re?i u usta!
Jel' imao bludan komentar? Jeste.
Korisnikov avatar
By IriS
ja to nisam tako vidjela :neznam:

moužda zato što ne kontam fudbal baš najbolje, bar danas kad nisam fudbalski nastrojena :D
Korisnikov avatar
By unic0rn
oce to katkad kad procitam neke postove ovde :hypno:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
snovi, nekoliko puta

tacno u sekundu

los predosecaj, nepogresiv, jednom u zivotu
Korisnikov avatar
By Blady
Da.
I te stvari mi se desavaju uglavnom kad zasviram frulu :joint:
By Ulix
Neobjašnjivo u tom trenutku - da.
Natprirodno - ne.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364389#p2364389]АlexxэlA napisao:[/url]Jeste. Petoro osoba mi je u jednom danu, na ulici, tražilo pare. Od 20 do 400 dinara. Neobjašnjivo - svi su izgledali "normalno". Natprirodno - nikad nemam pare. :kuckuc:
ovo cheshce nego ne, kadgod izadjem na ulicu.... izgledaju oni "normalno" klosharsko-trasharski ali mi je neobjashnjivo zashto imaju smelosti da od mene, the unapproachable one, traze.... :lol:
Korisnikov avatar
By svejedno
hm...neobjasnjivo - svasta. od nekih suludih, banalnih situacija, za koje prosto nemas objasnjenje - do nekih stvari koje bi neki ljudi mozda nazvali 'natprirodnim'.

..

natprirodno - ne verujem u taj izraz.

ne volim ni izraz 'metafizika'. mada snovi su metafizika, realno.

ali natprirodno nista nije niti moze biti.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364389#p2364389]АlexxэlA napisao:[/url]Jeste. Petoro osoba mi je u jednom danu, na ulici, tražilo pare. Od 20 do 400 dinara. Neobjašnjivo - svi su izgledali "normalno". Natprirodno - nikad nemam pare. :kuckuc:

xaxaxxxaxaxxa

Neki dan mi prijatelj pricao kako je kad je imao desetak godina video leteci tanjir..tj. nesto sto je na nebu letelo gore dole kao cik cak...to bilo pre 20 godina nikada nikome nije hteo da kaze da mu se ne bi smejao i meni isprica neki dan.
Tad sam se setio da je meni kad sam bio mali proletelo nesto ispred nogu iz jednog zbuna u drugi nesto nalik macki samo mnogo brze, toliko brzo da sam ja video samo mutno to.
Korisnikov avatar
By antibiotic
neobjasnjivo - da
misteriozno - da
iz tradicionalnog praznoverja - da
natprirodno - ne, jer je to malo moguce, da ne kazem nemoguce.
Korisnikov avatar
By stefan19
Vec danima mi se desava da pogledam u sat kad je tacno 11:11 ili 12:12
Ne znam sta je u pitanju ali pocinje da me plasi. Svaki dan mi se makar jednom desi, a nekad i po dva, tri puta.
Na internetu sam citao da se to desava kad te "Andjeli gledaju". Jel iko imao slicna iskustva?
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
eh. natprirodno ne verujem da postoji. "neobjašnjivo" je velika reč.
ovo poslednje je bilo lepo i.. pa čudno se pogodilo

prvi put sam bila na katoličkoj sahrani prošle nedelje i možda sam prvi put obratila pažnju na ceo tok sahrane i nekako mi je jako lep bio ispraćaj i tekstovi koji su bili čitani.
uglavnom pokop:
kako se završila ceremonija odnosno tačno kako su stavili poslednju ploču i zatvorili grobnicu odjednom krenula da pada kiša, svi pogledali gore, nebo vedro, ceo dan bilo vedro i sunčano, jednog tmurnog oblaka nema. padala sitna kišica možda minut i prestala. a kako smo šetali grobljem do izlaza videlo se da u drugim delovima nije padala, čak ni na stazi na par metara od grobnice, već samo tu oko.

baš je lep trenutak bio kontam da će mi ostati u sećanju pod nekom etiketom čudnog pre nego slučajnog
Korisnikov avatar
By acid drop
pa osušilo se jer je padala samo minut. :lol: i jer je ceo dan bilo sunčano i vedro.

ee, al' ljudi vide ono što žele da vide. :gatara:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ali ljudi koji su bili blizu tad nisu pogledali gore i brisali kišu sa lica samo smo mi koji smo bili oko i trava nije bila vlažna kod stazice nego samo kod grobnice :(
PUSTI ME DA BUDEM SPEŠL samo si ljubomorna što je katolik kog ja znam umro a ne tvoj ://///

okej preterujem sa crnim humorom, već prerasta u nepoštovanje, glupo je, prekini. off šizofrenija
bio je lep i čudan trenutak šta me briga za meterologiju hoću da pamtim lepe trenutke kad bi se pogodilo da tako jednom grom pogodi nekog idiota i u tora bih verovala ako ću zbog toga upamtiti taj lep momenat
Korisnikov avatar
By acid drop
Slika

šalim se. ne znam. boli me kurac.

---
nije mi se desilo.
osim snova.
what svejedno said. blabla.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!