Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Da li biste ikada mogli biti u vezi sa osobom koja ima ekstremnih problema sa kilazom?

DA
14
18%
NE
66
83%
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Oba slucaja su krajnosti.
I anorexia/bulimija i gojaznost (sto se razlikuje od popunjenosti) su nacini da se neko polako samoubija, a to nikako nije lepo gledati. Ali, ipak, kazu da je ljubav slepa....
Ovako nesto ne bi bilo lose....
Slika

Da...ja volem butze....
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ekstremi ni u jednoj kategoriji mi nisu privlačni. Umereno gojazni ili umereno mršavi mogu da prođu.
Dakle odgovor na pitanje je ne.
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Sto rece neko ovde,ne bih mogao da budem sa nekim ko ima EXTREMNE probleme sa kilazom.Medjutim,mnogo vise me zabrine kada upoznam kahekticni mozak,na primer.
Korisnikov avatar
By LittleRed
ne volim ekstreme, a inace vise volim visak no manjak .
By ~ Le Saint X ~
No,no,no...rehab!

Plitak sam,jebi ga...
ali bez 6 pack
&
9 inch cock

No NO NO...

:merlinka: :merlinka: :merlinka: :merlinka: :merlinka:

Ima se,moze se
:snob:
et toq!
Korisnikov avatar
By taurus
ne....svako moze da odvezba 3 puta nedeljno po sat-dva,koga mrzi taj je lenj i za sve ostalo,mnogo teze...ko nije za sebe nije ni za druge...nek nabije slaninu u dupe.....
By loreenche
ne

I don't call myself perfection, ali ipak ocekujem nesto od persone sa kojom se zabavljam
Korisnikov avatar
By Blady
Extremi.. pa ne znam.. od samog pocetka, ne znam stvarno...
Korisnikov avatar
By simarrgL*
bila sam sa devojkom koja ima znacajniji visak, i nije mi nimalo smetalo

naravno, nista -preterano- ekstremno

a kad bih saznala da mi se devojka izgladnjuje, uradila bih sve da je vratim u neku normalu
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pederi :napitak: i posle se pitajte zasto ceo str8 svet prica da ste povrsni i plitki :egzorcist:

:piggy:

u dosta tema se videlo da nemam staticni tip devojaka, svaka je bila drugacija, i nikad nisam obracala paznju na fizicki izgled, a ocigledno nisu ni one, posto ni ja ne izgledam kao da sam sisla sa modne piste.

bila sam sa go-go igracicom koja je savrseno gradjena, a ja sa pivskim stomakom i dupetom da tri lupe i cetvrti da stane u red, pa se ipak lozila na mene :shrug:

diskusije oko fizickog izgleda i pitanja sta bi bilo kad bi bilo su bezvezna
By Kragi
Volim te sanja :love:

e a nije to, ja čak razumem kad je ukus u pitanju, jer o tome ne vredi raspravljati, valjda? ali kad krenu da drže predavanja o tome kako svi moramo da izgledamo 'ovako' i kad je sve što nije moj ukus zapravo zapušteno i kakvo sve već ne, onda ti prosto bude žao svih tih ljudi koji ne mogu da porastu više od 150 cm ili pak imaju lice ko reljefni esprit tapet, pa onda nadju neku temu ovde ne bi li lečili svoje komplekse :) : pedersko savršenstvo :
By Speculum Columbae
Da. Ne predstavlja mi ni najmanji problem fizički izgled. Zaljubljivao sam se u gojazne i krupne ljude.
Nisam rob fizičkih kategorija, jer kada bih bio, bio bih sopstveni kriterijum, što mi je nemoguće da nađem.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
ne bih. ipak je rec o previse gojaznim i previse mrsavim osobama. a sa malo gojaznim jesam bila, kao sto sam i ja u jednom periodu bila malo mrsavija :)
By dukkehjem
ne bih mogao.
nisam ni sa debelim sobom mogao da zivim
Korisnikov avatar
By luciferin91
Volim prirodni izgled, sa malo sala i sve shto ga prati :D Lepo izvajano telo i nauljeno je dobro samo za drkanje. :D Ali da se razumemo, Ronaldo nije ni do clanka milliju :D
Korisnikov avatar
By constantine
ne ali bih pomogao toj osobi da ako je moguce resi svoj problem
Korisnikov avatar
By jenny
Ne ekstremno, naravno.

Ali bucke volim, ima to i svojih predosti :D
Korisnikov avatar
By Torry
ja sam izabrala da ne

jednostavno se ne uklapaju u moj tip
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by tinkerbell
Originally posted by Zibro
naravno najvaznija je licnost ali kada neko napravi tako nesto od sebe onda sasvim sigurno ni licnost nije u redu
:up: :hail2:

:kiss:

i ne mogu da budem u vezi sa osobama koje mi nisu fizicki privlacne...moja seksualnost je mnogo izrazrena, i uzima veliki deo moje licnosti, i prosto neko tu ni malo ne bi bio zadovoljan....
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne bih. Uplasio sam se od slika.

Mozda - ukoliko bi me odusevili kao licnosti. Ali, ne bih se smirio dok ih ne promenim. Mislim, ne volim horor filmove pored sebe. :)
Korisnikov avatar
By Dina
Kako to izgleda licnost koja je "u redu"?

Ja imam drugaricu koja ima ekstremnu tezinu i nije dobro to prvenstveno zbog zdravlja. Ali ne vidim da sa njom nesto nije "u redu" bar ne manje "u redu" od mene ili nekog drugog... Mozda je samo osetljivija u nekom smislu pa joj je hrana bila neki nacin za resavanje problema sto je dovelo do te tezine a sad ju je tesko smanjiti...
By Kragi
^ Tako je Dina, hajde angazuj se malo vise, bre ne mogu sve sam majke mi :smeh:

Originally posted by luciferin91

Volim prirodni izgled, sa malo sala i sve shto ga prati :D Lepo izvajano telo i nauljeno je dobro samo za drkanje. :D Ali da se razumemo, Ronaldo nije ni do clanka milliju :D
A ovaj post sam morao da citiram. :) čisto da bih skinuo kapu za lojalnost. :) devica ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!