Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Gost
Zaboravila sam da napišem ime
koje jako mnogo volim.
Vanja.
By Ахасвер
Ilija. Danilo. Zaharije. Strahinja. Dimitrije. Andrija. Petar. Pavle. Ðorðe. Ðurað. Nemanja. Rastko. Mihailo. Filip. Stefan. Vuk. Mateja. Lazar. Teodor. Isidor. Stefan Vuk. Vladimir Vuk. Jovan Aleksandar. Aleksa. Feodor. Fedor. Viktor. Oliver.
Magdalina. Marta. Sara. Natalija. Sofija. Anastasija. Emilija. Tatijana. Katarina. Varvara. Teodora. Isidora. Dorotea. Ksenija. Olga. Irina. Zoja. Jelisaveta. Ana Marija. Marija Jelena. Margarita. Viktorija. Marija Viktorija.

Ne podnosim imena kao što su: Maja, Sanja, Sonja, Saša, Mi?a, Mata, Katja, Mia, Nina, Lana, Ivan, Ivana, Bojan, Bojana, Milan, Predrag, Nenad, Dragan, Zoran, Dragana, Zorica, Milena, Zlata...
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Ja sam dobio ime po Gorskom Kotaru :D
iako je tradicija da se prvom muškarcu daje ime Marko, a ostalima na slovo M.
:jbg: ...moja mama je rebel u porodici :rock:

Od muških imena super mi Goran iliti Göran (na švetskom) je Marko ili Mark na germanskom, Ištvan, Naasir, Nasim, Yoshi, Kazuo, ...
...od ženskih hmm Viktorija, Ana, Selma, Sonja, Katarina (cool je na eng.), Petra, Gizella, Slavna, Shaniqua :hail2: , Mai ...
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by Njuskalo
Kada cujem da se neko zove Goran, odmah pozelim da mu nalupam samare, pa da se seksualno izivljavam nad njim.
:lol: ...dream on :hand: :P
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by Smith5000
Originally posted by Njuskalo
Kada cujem da se neko zove Goran, odmah pozelim da mu nalupam samare, pa da se seksualno izivljavam nad njim.
:lol: ...dream on :hand: :P

Ja sam samo pricao o svojim emotivnim reakcijama na ime Goran...

:nokti:

Ako ne zelis da ti lupam samare i izivljavam se nad tobom mozemo i da gledamo Mucke, poceli su opet a ih daju na B92.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Aleksandar

Ne podnosim imena kao što su: Maja, Sanja, Sonja, Saša, Mi?a, Mata, Katja, Mia, Nina, Lana, Ivan, Ivana, Bojan, Bojana, Milan, Predrag, Nenad, Dragan, Zoran, Dragana, Zorica, Milena, Zlata...

A meni se ova boldovana dopadaju iako su 'svakodnevna'.

Zaboravio sam Katarina, Djordje, Lazar....
Korisnikov avatar
By IriS
Maja, Sanja, Sonja, Ivan, Milan
za ova tri ženska imena sam emotivno veoma vezana (pogotovo za ovo prvo :smug: ) tako da ih najvolim na svetu :lol:

Ivan mi kao ime ne smeta, ali postoji jedan Ivan koga (naj)NE volem na svetu pa bih ga malo :elektro: (ne ime nego tog Ivana)

Milan bi mi bilo ime da sam se rodila kao muško, ne bih se žalila da mi je to ime (a da sam mužjak) a ni ovako mi ne smeta, baš mi je nekako milo :D
By XanaX
more on my name...

Kod Skandinavaca, pojavljuju se imena Georg, Goran, Gorin, a vuku podrijetlo do St Georga, koji je, naodno spasio djevu od zmaja...
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by m..
Eh, da ste isli u razred sa Markom Sarcem i Veljkom Petrovicem saznali biste kakva sve junacka imena kruze okolo. Cula sam negde da postoji neka Vesela sto se udala za izvesnog sa prezimenom Bulja, pa je jadna odlucila da promeni ime, slazem se da bi Vesela Bulja bilo too much, mada kapiram da nije losh nick za muski chat :roflmao:

Joooooj zenoooooo... :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by pcelica
Zaboravila sam da napišem ime
koje jako mnogo volim.
Vanja.
K'o moj zet ili shta mi vec dodje... :D Koliko ti volish njegovo ime, toliko ja volim njegovu sestru. ;)
By Ахасвер
...
Setio se još: Vojin, Vidak, Novak, Ignjat, Balša, Ognjen, Radan, Radi?, Vasilije, Vukan, David, Justin, Nestor, Teohar, Damjan, Antonije, Tadija i Uglješa.
Od ženskih bih dodao: Veronika, Petra, Antonija, Antonina, Nastasija, Evgenija, Angelina, Kasija i Vasilija.

Alergi?an sam na Ružice, Gorice, Slavice... Od imena Darko, Žarko, Goran, Veljko ili Željko dobijem koprivnja?u.

:snob:
By nsideu
Vuk, Dobrashin, Igor, Vladimir, Milosh...
Korisnikov avatar
By ultraviolet
hahaha ne, al' umem se kretenski ismejati nekome u lice ko se zove, recimo, boban. auuu, jednom sam takav napad smeha dobila, posle me je bilo sramota. a onda me više nije bilo sramota kad sam se opet setila da se lik zove boban hahaha :D
kakvo ime.
boban.

ahahahah

edit1.text: marjan je takav car od imena.
a obožavam ženska muslimanska (ubermassivemega like) i ona 'nemuslimanska' koja su kratka. :mini:

boban.. haahahaha
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Od muskih imena svidjaju mi se: Konstantin, Jan, Pavle, Joshua.

Dragan mi je jedno od onih uzasnih popularnih imena.
Gordana takodje. Sem ukoliko je vremesna osoba u pitanju, stvarno mi je tesko mi je da shvatim motive roditelja koji daju ta imena deci rodjenoj, recimo, jedne 2000.-e godine.

:nerd:

Sto se tice zenskih... Poslednjih 8 godina kukam sto se ne zovem Efimija. Najdivnije srpsko ime. :love:
Iako vecina ljudi misli da sa mnom nesto grdno nije u redu kada im to kazem.

A od stranih imena se uzasno lozim na zene koje se zovu Charlotte, Nicole, Elizabeth. Na faksu imam jedno 7 Charlotta i uglavnom nekako i podsecaju jedna na drugu.
:bale:
Ne znam u cemu je fora. :neznam:

I da, naravno, sva skandinavska imena mi se svidjaju. :hvala:

Ovo, bez pitanja dodeljeno mi, Jovana mi je npr. katastrofalno, ali zato Johanna... :pervert:
Korisnikov avatar
By maka
Zensko ime koje najvise volim je Mila i tako ce mi se sigurno zvati cerka.

Muska imena.. volim ime Stefan iako se svi tako zovu. Onda jos,Uros,Danilo,David,Adam

Moje ime ne volim,al nekako u kombinaciji sa perzimenom ide uz mene :smeh:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by ultraviolet

hahaha ne, al' umem se kretenski ismejati nekome u lice ko se zove, recimo, boban. auuu, jednom sam takav napad smeha dobila, posle me je bilo sramota. a onda me više nije bilo sramota kad sam se opet setila da se lik zove boban hahaha :D
kakvo ime.
boban.

ahahahah

Nisam jedini onda...Hit ime:lol:

Bobisha:smeh:
Korisnikov avatar
By maka
Jel onaj Bobaaan nesto mashe?!

:dzetset:

btw keva od moje drugarice se zove Svemirka,zlo.
Korisnikov avatar
By Tungi
:lol: :rotflmao:

"Umetnicko ime Bobi,a pravo mi je Slobodan-Boban" :lol:

@maka Svemirka? :puzzle:

:lol:
Korisnikov avatar
By SabotagE
Od muskih imena najlepse mi je ime Zarija i ako ikada budem imala sina,zvace se tako.Sto se zenskih imena tice,svidjaju mi se Una,Nela,Katarina,Sanja.

Imena koja mi se nikako ne dopadaju su Milan,Vukasin,Dejan,Vasilije,Vesna,Latinka,Snezana,Zivka,Branislava...
Korisnikov avatar
By ultraviolet
a ima ono, svemirka, mašinka, traktorka.. ludaci.
Korisnikov avatar
By Tungi
Od drazih imena muskih su mi Sebastian,Balsa,Davor..Od zenskih recimo Helena i Andrea.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
sad se setih, drugaričin brat, koji fazon ima 14-15 godina, dobi ime dragoljub. HAHA kakav fail. dragoljube!
joj, grešna mi duša.
Korisnikov avatar
By He_Marlene
Omiljena zenska ime na su mi Natasa,Hana,Lana a muska Filip,Zarko i Luka...
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam smisljala najzivopisnija imena za decu, obicno moje omiljeno Ana pa jos jedno, pa vezano za istoriju, pa za mitove, bibliju itd, kako kad... Kao ja sam jedna :vestica: pa cu im time dati snagu da dodju na svet i da na njemu opstanu. Razocarala sam se u moje vesticje sposobnosti posto se trudnoce nisu dobro zavrsavale i pored mojih magijskih radnji :napitak: Za sledeci put me ne interesuje, mozda je druga strana veci vestac od mene, pa neka ih naziva kako hoce :durenje: Sreca moja da mu nisu omiljena imena Radojko i Ratiborka ili tako nesto... :lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
Bica, Đeljana, Milijarda, Bilde, Sestronja. :sudija:
Korisnikov avatar
By scout_finch
meni je mileva najuzasnije zensko ime. i milojka. a od muskih ne volim zoran, dragan, goran, dejan, branko... ima ih jos.
omiljeno zensko ima mi je moje ime:lol: muska imena koja mi se svidjaju: marko, stevan, uros, veljko, lazar, filip, a to su imena mojih drugova iz ulice. :D i tako.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!