Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Njuskalo...dream on
Kada cujem da se neko zove Goran, odmah pozelim da mu nalupam samare, pa da se seksualno izivljavam nad njim.
Originally posted by Smith5000Originally posted by Njuskalo...dream on
Kada cujem da se neko zove Goran, odmah pozelim da mu nalupam samare, pa da se seksualno izivljavam nad njim.
Originally posted by Aleksandar
Ne podnosim imena kao što su: Maja, Sanja, Sonja, Saša, Mi?a, Mata, Katja, Mia, Nina, Lana, Ivan, Ivana, Bojan, Bojana, Milan, Predrag, Nenad, Dragan, Zoran, Dragana, Zorica, Milena, Zlata...
Originally posted by Aleksandarza ova tri ženska imena sam emotivno veoma vezana (pogotovo za ovo prvo ) tako da ih najvolim na svetu
Maja, Sanja, Sonja, Ivan, Milan
Originally posted by m..
Eh, da ste isli u razred sa Markom Sarcem i Veljkom Petrovicem saznali biste kakva sve junacka imena kruze okolo. Cula sam negde da postoji neka Vesela sto se udala za izvesnog sa prezimenom Bulja, pa je jadna odlucila da promeni ime, slazem se da bi Vesela Bulja bilo too much, mada kapiram da nije losh nick za muski chat
Originally posted by AleksandarSetio se još: Vojin, Vidak, Novak, Ignjat, Balša, Ognjen, Radan, Radi?, Vasilije, Vukan, David, Justin, Nestor, Teohar, Damjan, Antonije, Tadija i Uglješa.
...
Originally posted by trampa recimo da postoje imena koja volim:
nemam averziju ni prema jednom imenu
Originally posted by ultraviolet
hahaha ne, al' umem se kretenski ismejati nekome u lice ko se zove, recimo, boban. auuu, jednom sam takav napad smeha dobila, posle me je bilo sramota. a onda me više nije bilo sramota kad sam se opet setila da se lik zove boban hahaha
kakvo ime.
boban.
ahahahah
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!