Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by KiwiMogu?e da mu je u Excel fajlu nestala jedna kolona...
Kako može Frizerka u meðuskoru da ima i 26 i 10 bodova? Alo ljudi, meni ovde nešto smrdi (a nisu prljave noge) ... Dakle, o?ekujem konkretan odgovor! ... Greška nije sigurno jer PauLi ne greši..
Originally posted by PauLiI ho?u, ali poslepodne kad se vratim iz grada. Hajde neka još neko glasa u medjuvremenu.
Nisam ni radio u Eksel fajlu.
Upisivao sam u obi?nu tablu i onda sortirao
Nije valjda da sam Frizerki dvaput upisao po 6 poena, a trebalo je jednom.
Jukie, molim te, ako tvoj komp radi bolje daj saberi to kako treba.
Originally posted by jukieVratio sam se. Zašto niko nov nije glasao?Originally posted by PauLiI ho?u, ali poslepodne kad se vratim iz grada.
Jukie, molim te, ako tvoj komp radi bolje daj saberi to kako treba.
Originally posted by SimorPa jesmo li rekli PRVO da se glasa po nedeljama, u grupama od po dvadeset... onda DRUGA vest je bila da se glasa do 1.decembra... tako da mi vreme za glasanje uopšte još nije došlo... anyway ?ekam da se vi ispod 10 poena još raspišete ekstra zanimljivim postovima, pa da znam kojim redom idete... Idem sada da ubacim i NJuškalove poene...
Pa, jukie, jebesga, nisi ni ti glasao. Nas par glasalo, i sada nista. Pih! Propali izbori, jer se nije odazvalo dovoljno glasaca. Sada Kupper mora da bude vd zvezde foruma 2005. godine.
Originally posted by poison_boyPrvo sam dao poene od 1 do 12 (ukljucujuci i 9 i 11).
Dva korisnika su glasala tako sto su dodeila i 9 poena,a dva korisnika nikome nisu dali 9 poena...o cemu je rec...postoji li 9 poena ili ne?!?!?
xy
Pa, *deni*, bar si ti do sada pokusavao da uneses red. Ovo je.... (Posle ovoliko pocupane kose, moram kod Frizerke na nadogradnju)
Originally posted by *deni*Ma nisam hteo da ulazim sa Frizerkom u raspravu u vezi moje kose.
Na ovom mestu je donedavno stajao post izvesnog korisnika kojeg necu imenovati, ali cu reci da se sa onim sto je u postu napisao duboko slazem.
Ne znam zasto je korisnik izbrisao taj post, ali posto je u njemu izneo jednu veliku istinu, ja cu ga citirati ------------------------>xy
Pa, *deni*, bar si ti do sada pokusavao da uneses red. Ovo je.... (Posle ovoliko pocupane kose, moram kod Frizerke na nadogradnju)
SimorPauLi je sve zakomplikovao, a znam i zasto. Bio je pobesneo zato sto je moj predlog u njegovoj temi naisao na tako dobar odjek .
Ma nisam hteo da ulazim sa Frizerkom u raspravu u vezi moje kose.
Ti, definitivno, jesi pokusao da uneses red u glasanje, ali, dusmani, sve komplikuju.
SimorUskoro...
Nego, kada ces ti da glasas. I ti k'o jukie. Samo okolisate; k'o kisa oko Kragujevca.....
Originally posted by MarkkyKazem ja, PauLi je sve namerno zakomplikovao...
Meni se dopao denijev predlog i bio je super...a onda 1 decembar rok oh well
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!