Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Tungi

Na forum me "vratio" Sunce:D,posle jedne kratke prepiske,negde,na netu...Davno sam se registrovao,zaboravio nick,ponovo napravio profil i obreo se ovde.Pre toga sam povremeno svracao,ostavljao po koji komentar u temi "Gay rockeri",zblizio se sa starsailor:friends: ,dopisivali se do kasno u noc na messengeru,razmenjivali pesme..Jos se secam Davida Bowiea i "China girl" :D ,tako da sam se ujedno i zbog nje vratio,pa sam piskarao u fan klubu Josipe Lisac i primetio Ulixa,jos nekoliko ljudi tu i tamo:)..A sada,kada mnoge (vecinu) znam i uzivo,ne bih odvajao nikoga posebno.Ima ljudi koji su mi veoma dragi i sa kojima se druzim.
A i decko mi je odavLe... :tungi:
Ne zovu me dzabe igumanija Sunce, sve bih ja u forumski manastir smestio. :klap:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
da je gledati prema pisanijima nikog živog ne bih štagod.. afinitetisala (whoooaaa!!!).

svi se forumaši nalaze u nekoliko grupa:

a) *zijev* - ne želim afinitetisati, izbegavam;
b) smartesiz - želim im fizički nauditi, izbegavam;
c) annoying. DOBRO, UMUKNI! - želim im verbalno nauditi, izbegavam;
d) car_grupa - ođe dolazi do izražaja moj kompleks niže vrednosti, izbegavam.
e) eee.

=> nema faktora privlačenja. ili se potiskuje.

no sa dragim licima nekim kontakt ostvaren beše ostvaren u facetoface varijanti, pa su gluposti izbegnute.
Korisnikov avatar
By Torry
ajde ovako

imam dovoljno godina iskustva na internet forumima pa sam se iskreno zasitila svega...i ubedjivanja i opisivanja i razmene misljenja i sl

al volim da dolazim ovde jer mislim da mogu mnogo vise da se otvorim nego sto sam mogla negde drugde

e sad, sto se ne otvaram jos, prvenstveno jer opet ponavljam, doslo je do zasicenja kuckanja na forumima, a drugo, ne znam vise ni koliko je pametno pisati o sebi, neko to ume da zloupotrebi

a sto se drugih tice, volim kratke i jasne pouke, trudim se da i ja tako kuckam, a naravno, postoji par osoba ovde u cijim postovima uzivam
Korisnikov avatar
By acid drop
jao teme :}

a ne znam. čitam ih sve podjednako. neke manje, neke više. nemam nekih posebnih afiniteta prema bilo kome, osim prema forumašici sa kojom sam se "zbližila" pre ovoga.

siroče, a štaš.

i volim mog tajnog obožavatelja koji me prati i lajkuje moja proseravanja. :*
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!