Jaoj letos.. Ja na stanici na Slaviji, negde oko pola 2, cekam nocni bas, upravo mi pobegao u pm (klasika) i sednem ti ja na klupicu, pored dekice nekog finog, sluske u usi i cekam prevoz jos 40min.
U medjuvremenu ja se dopisujem sa devojkom sa kojom sam se upravo videla i sva sam u ludilu, srecna, extra, javljam Sitnichavoj kako je bilo, ma sve full..
E sada, inace, ne volim da pricam sa svima, jer ne moze svako da prica samnom, ali to vece sam bila tako ekstremno dobro raspolozena da sam mogla da popricam sa kime god..
Dekica koji je sedeo pored mene me pita kuda, kada ide bas, ispostavi se da on ide istim kao i ja i da eto cekamo isti, do slicnog odredista..
Krenemo mi da pricamo, sta ja radim, sta je on radio u zivotu, bla bla, fin neki covek, onda je krenula prica imam li momka, bla bla..
Ja sve ql, fina, caskam.. Dodje nama bas, udjemo, plati on meni nocnu, u fazonu: Licis na moju unuku.. Meni bas drag covek..
medjutim, u jednom momentu kaze on meni:
- Ja kada sam isao na tereren u Cg, medju onim kamenjem ja sam imao odnos sa kravom..
- Molim? (pitam se ja kakav odnos u pm)
- Da ti ja objasnim.. Vracali smo se nocu sa terena, ja vidm na nekoj livadi kravu i bika, ona hoce, baca se na njega, sve mu onu stvar gura pod nos, a njega ne zanima.. Kazem ja kolegi, daj ostavi me ovde, izadjem i zavrsim to sa njom.
-
(ja)
- Pa, da, zivo je to bice i ti sigurno kada se napalis treba ti neko da te dobro NABIJE !
-
(ja bez teksta, izbuljila se nije mi dobro)
- Da li bi ti isla ne izlet samnom na Avalu, da li bi smela? Da te ja osvojim? Imas bas lepo dupence i sise, a i delujes kao da imas 18.. Ja sam i dalje potentan!
E tada mi je pao mrak na oci, sta mu nisam rekla.. ma na kraju sam ga i udarila par puta, ne secam se, toliko mi je pao mrak da imam rupe od toga sta sam mu rekla sve i koliko jako sam ga udarila i gde..
Znam samo da je jedva docekao sledecu stanicu da izadje, a ja sam ga verovatno samo jednu stanicu tukla, jbg, bedak..