Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By TheDutchess
Autobske stanice u jutarnjim casovima pre dolaska prvog prevoza.
Magnet za manijake i osobe dosadne kao zulj.
Korisnikov avatar
By Val
Da l´ toga ovde nema il´ ja jednostavno ne primecjujem?
Korisnikov avatar
By maka
da,kao da mi na chelu pise :"come on!"
zlo i naopako.
jednom liku sam fljusnula shamarchinu u sred busa,jer se dotichni sve vreme nabijao na mene.
bilo je jos situacija,al nista strasno,snadjem se uvek xD
By жњ
hihihi... moja stara tema... auuuu, al sam bila popizd... :giggle:

eh ne salecu me vise ni oni kao nekad... stigle godine! omatorilo se... a ko ce nas starije zene pored ovih zgodnih klinki :sigh:
Korisnikov avatar
By Val
:smeh: Se ti zajebavash? Vas starije... :smeh: Prsla si! :smeh:
Korisnikov avatar
By Tot
Spopadaju me kojekakvi manijaci ali ne dam se!
Korisnikov avatar
By Blady
Uuuuu, hiljadu puta, ali to stavim na ignore, ili ih pogledam, nekim pogledom sazaljenja sto ih jos vise razbesni i samo nastavim put.... soooo patetic....
jel ako mi se neko nadje bas na putu u blizini, na njega bacam sve sto mi prvo padne pod ruku....
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by amnesia_
jebote neverovatno! popizdela sam! u poslednje vreme me sve cesce salecu svakakve budale i vise ne znam sta da radim.
cas mi neko drka nad glavom dok sedim u busu, cas me prate do kuce, na adi mi vicu "ks ks", ja okrenem glavu, a ono
lik nateze alatku iza zbuna i smeje mi se u lice! takodje na adi, suncanje, uzivanje, ma milina, kad ono pogledam ulevo, a lik
opusteno izvadio patku i drnda je meni na metar od lica bez po blama... a danas vrhunac blamaze! neki ludi ciga me
pratio do stanice i rezeci vikao "SISA, SISA, DAJ SISU" eeeeee, samo sto u zemlju nisam propala od sramote! opsujes ga a on jos glasnije! ljudi na stanici popadali od smeha! JBM IM MAJKU MUSKU (izvinjavam se nasim neznim muskim prijateljima,
ja znam da su oni izuzetak)! nije mi jasno kako ti ludaci slobodno hodaju po ulici?! sve bi ja to u ludaru, inace cu
i ja poludeti zajedno sa njima!

da li se vama desavaju ovakve situacije?
:pucaodsmeha:

hahahah

e bas si me nasmejala :smeh:

ont: da, desavalo mi se slicno :-/
By biotherm
Originally posted by amnesia_
nije mi jasno kako ti ludaci slobodno hodaju po ulici?! sve bi ja to u ludaru, inace cu
i ja poludeti zajedno sa njima!
dala si dobru ideju... ako nije vec kasno za to, posto je predlog budzeta (mislim) vec u skupstinskoj proceduri. Da se uvedu psihijatrijske patrole, psihici u civlu i sl. A bojim da ludara u Bg nema dovoljno kapaciteta
By ...Sitnicava...
Prošle godine je u gradskom autobusu nad mojom glavom masturbirao debeo čovek četrdesetih godina. Kada sam primetila šta radi i pošla ka vratima, uhvatio me je za ruku rekavši "Samo još malo!"

Užas. Dobro me nije zamolio da mu se sagnem zarad lepše završnice.

Juče sam ga videla u gradu. Odvratan je.

:elektro:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Jaoj letos.. Ja na stanici na Slaviji, negde oko pola 2, cekam nocni bas, upravo mi pobegao u pm (klasika) i sednem ti ja na klupicu, pored dekice nekog finog, sluske u usi i cekam prevoz jos 40min.
U medjuvremenu ja se dopisujem sa devojkom sa kojom sam se upravo videla i sva sam u ludilu, srecna, extra, javljam Sitnichavoj kako je bilo, ma sve full.. :)
E sada, inace, ne volim da pricam sa svima, jer ne moze svako da prica samnom, ali to vece sam bila tako ekstremno dobro raspolozena da sam mogla da popricam sa kime god.. :)
Dekica koji je sedeo pored mene me pita kuda, kada ide bas, ispostavi se da on ide istim kao i ja i da eto cekamo isti, do slicnog odredista..
Krenemo mi da pricamo, sta ja radim, sta je on radio u zivotu, bla bla, fin neki covek, onda je krenula prica imam li momka, bla bla..
Ja sve ql, fina, caskam.. Dodje nama bas, udjemo, plati on meni nocnu, u fazonu: Licis na moju unuku.. Meni bas drag covek.. :)
medjutim, u jednom momentu kaze on meni:

- Ja kada sam isao na tereren u Cg, medju onim kamenjem ja sam imao odnos sa kravom..
- Molim? (pitam se ja kakav odnos u pm)
- Da ti ja objasnim.. Vracali smo se nocu sa terena, ja vidm na nekoj livadi kravu i bika, ona hoce, baca se na njega, sve mu onu stvar gura pod nos, a njega ne zanima.. Kazem ja kolegi, daj ostavi me ovde, izadjem i zavrsim to sa njom.
- :shocked: :shocked: (ja)
- Pa, da, zivo je to bice i ti sigurno kada se napalis treba ti neko da te dobro NABIJE !
- :shocked: (ja bez teksta, izbuljila se nije mi dobro)
- Da li bi ti isla ne izlet samnom na Avalu, da li bi smela? Da te ja osvojim? Imas bas lepo dupence i sise, a i delujes kao da imas 18.. Ja sam i dalje potentan!

E tada mi je pao mrak na oci, sta mu nisam rekla.. ma na kraju sam ga i udarila par puta, ne secam se, toliko mi je pao mrak da imam rupe od toga sta sam mu rekla sve i koliko jako sam ga udarila i gde..
Znam samo da je jedva docekao sledecu stanicu da izadje, a ja sam ga verovatno samo jednu stanicu tukla, jbg, bedak..
By J...
Originally posted by Zwezdica

Ja sve ql, fina, caskam.. Dodje nama bas, udjemo, plati on meni nocnu, u fazonu: Licis na moju unuku.. Meni bas drag covek.. :)
Zwezdice, niko ne daje lovu za dzabe. :lol:

Originally posted by Zwezdica
- Ja kada sam isao na tereren u Cg, medju onim kamenjem ja sam imao odnos sa kravom..
- Molim? (pitam se ja kakav odnos u pm)
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By starky
nije...ali jeste manijakinja...:roflmao:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
:drama:

Ma, deda je lik, chak je i kravu uspeo da zadvolji! Ja budala tukla coveka, nisam ni pomislila kako bi tek mene mogao da zadovolji! :placko:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Jeste, i nije se lepo proveo. :giggle: :angel:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!