Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Dali je Hrvatski narod...

1.da
11
37%
2.ne
15
50%
3.bio je vise nije
4
13%
4.nije bio sada je
Nema glasova
0%
By Bombina
ja to nemogu da verujem inace sam cula kaze Vuk Draskovic rekao Hrvatski i Srbija neidu zajedno u EU
Korisnikov avatar
By DijeteSrece
Originally posted by Super Mario
Ali na sve iznete stvari (hrt bojkotuje nasu muziku, antisrpski rezultati anketa itd) kazhem: To je njihova sramota. Ja bih se toga stideo da sam hrvat, ovako se ponosim na to sto se u srbiji slusha i hrvatska muzika (koja mi je mahom dosadna i nezanimljiva). Verovatno smo tolerantniji, a to nam je plus :crveni:
jao... :lizalica: nebi bas rekao da ste tolerantniji mozemo rec da smo na istoj razini svakako (balkan ostaje balkan). A ako nisi znao u Hrvatskoj se jako puno slusa srpska muzika, od starih faca do novih starleta :salut:
Balasevic je u Splitu (inace, samo da kazem da, Dalmacija bas i ne voli bas SCG) napunio dvoranu bez ikakvih problema, isto tako u ZG i u RI... :hail:

a mislim da si upravo dokazao suprotno s ovim: "koja mi je mahom dosadna i nezanimljiva" jer sad ne pricamo o par osobama nego gledamo u globalu sitvaciju :grebanje:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by ZvezdasBG
Ma da mogu geografski da ih shutnem negde kod Novog Zelanda.
To bi bilo najbolje.
But you can't, do you :njanjanja:
Korisnikov avatar
By DijeteSrece
Originally posted by Stripi
Originally posted by ZvezdasBG
Ma da mogu geografski da ih shutnem negde kod Novog Zelanda.
To bi bilo najbolje.
But you can't, do you :njanjanja:
:lizalica:mislim da je bolje da sam sebe sutnes do novog zelanda imat ces more i otoke :ccn:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by MinaHarker
Kladim se da skupi vise ulaznica od nekih anonimusa koji su svoju karijeru gradili pevajuci domoljubne pesme i ulizivajuci se vladajucoj garnituri.
Dobila bi opkladu :yes:
Thompson je u dva dana jedva nakupio koliko Balaševi? u jednom :love:
Korisnikov avatar
By m..
Uh gledala sam Thompsona na tv-u - red hm hitara, red narodnih nosnji, cist postmodernizam :roflmao:
Korisnikov avatar
By Stripi
Ja bih to nazvao ?istim kamenjarizmom.
Korisnikov avatar
By 2kune
Stripi, zašto vrijeðaš kamenje? :shamar:
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by DijeteSrece
Hrvatom/icom ?:minibounce:
jesam, nekoliko puta sa istim :)
Korisnikov avatar
By djo
u bree, :doh: i sa jednim cetvrt hrvatom 10 godina
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by 2kune
Stripi, zašto vrijeðaš kamenje? :shamar:
Ne vrijeðam ja nego oni koji glas kamenjarizma gorom pronose...
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Mlacenje prazne slame. Bratski narod, sta je to? Ne poznajem dobro te kategorije koje zavise od krvi / tla / porekla...

Verovatno je to sto poticem iz porodice koja je SFRJ u malom.
Korisnikov avatar
By 2kune
Hrvatski i srpski narod nisu bra?a... Oni su nešto mnogo više: ljubavnici!
Zagledali su se jedan u drugoga još u osnovnoj školi. Iako su se na tjelesnome skidali u razli?itim svla?ionicama ?esto su igrali u istoj ekipi protiv zajedni?kog neprijatelja. I ljubav se rodila u znoju i žaru borbe...
I na kraju uðoše u dugogodišnju vezu, još mladi i nezreli. Zajedni?ki kupiše stan i naðoše posao i krenuše skupa živjeti. Prvo se nisu mogli dogovoriti o zajedni?kom prezimenu, pa o tome ko kuva a ko pere suðe, pa ni o programu na televiziji... Pitanje zatvorene ili otvorene WC školjke u Bosni postalo je glavno pitanje njihovog bra?nog života... Nikada zapravo nisu našli zajedni?ki jezik... (Pitanje na?ina istiskanja zubne paste nije ni došlo na red jer su oboje balkanci pa istu koriste rijetko ili nikako.)
I onda je veza po?ela pucati...
Srpski narod bio je u toj vezi uglavnog aktivan ali i promiskuitetan jer je jebavo skoro sve susjede kao što dolikuje pravom jeba?u. To mu hrvatski narod, kao prava pasivna histeri?na tetkica, nikako nije mogao oprostiti. Odlu?io je napustiti vezu i po?eo se jebavat sa kojekakvim austrijancima, njemcima i talijanima žele?i da ga oni prime na svoju štajgu i da tamo postane zvijezda. Kada je srpski narod ?uo da ga dugogodišnji partner želi napustiti popizdeo je i u afektu pokušao mu razbit pi?ku. Nakon koškanja, ?upanja i grebanja i nakon naguravanja u WC-u pri ?emu su totalno razbili školjku, hrvatski narod izbacio je sve srpsko iz svog dijela stana. Ali oko razbijene WC školjke nikako se nisu mogli raskantati...
Naravno, i srpski narod ulagao je u tu dugogodišnju vezu i uvijek mu je smetala pi?kasta kvaziprofinjenost i distanca pasivnog partnera i ?esto se pitao koliko je isti iskren i koliko ga vara sa sjevernim susjedima. Oboje partnera imali su svoje SM epizode u vezi i dugogodišnju zajedni?ku imovinu i zajedni?ki stan sa jednim WC-om. I tako sada, mada svak u svojoj sobi izad zaklju?anih vrata, oni još uvijek žive u istom stanu i prave se da se ne poznaju. Ne pri?aju i bagateliziraju svoju bivšu vezu. Baš me zanima što ?e se desiti kada susjedi odu na ljetovanje pa posvaðeni partneri ne budu više mogli koristiti komšijski WC...
:eu:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by jukie
Originally posted by Morgan Le Faye
Neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj.
Uf. Ne bi ti dugo preživeo medju zverima u savani... tamo je svako svakom neprijatelj. Jesi li gledao onu epizodu sa malom gazelom?
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by AngraMaina
Da li su vam Hrvati simpati?ni?
Da.

Da li ste do sad imali pozitivna iskustva s Hrvatskom?
Da.

Da li volite hrvatski jezik, književnost i kulturu?
Da.

Da li smatrate da su pojedini Hrvati puni predrasuda?
Da.

Da li smatrate da su pojedini Srbi puni predrasuda?
Da.

Da li smatrate da Hrvati smatraju Srbe neprijateljima?
Ne svi.

Da li vas nervira srpski i hrvatski neofašizam?
Da.

Da li mislite da su ova dva naroda izrazito glupa zato što su dozvolila da budu uvu?ena u rat zbog demagoga i rulje?
Da.

Da li volite Mozarta?
Da?

Da li volite zimovanje na planini?
Molim?

Da li rado jedete sira?
Ne, ali sviram u flautu!
:lol: :up: :up: :up:
Sa malom ispravkom-jedem sira,ne sviram u flautu :)

Ma sve to oko frke u ex-Yu je besmisao ponashanja politichara sa svih strana...obe u ovom sluchaju...
Za vreme tog glupavog rata 100x sam pomislila da npr.u Zagrebu neka riba chita ili shta vecj radi i slusha npr. EKV dok ja radim isto to u Beogradu samo shto slusham Haustor...I ishlo mi se u "Kulushicj" na neki koncert...Ishlo mi se na hrvatsko more :placko: ...Necju da knjigu "Mi djeca sa kolodvora Zoo" sada zovem "Mi deca sa stanice Zoo" :durenje:
Dali bi se jebali s Hrvatom/icom ?
Sa Hrvaticom ne...Sa Hrvatom da,why not?

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Pipin
Meni se cini da je Beograd pod Slobom i onom njegovom hipnozom za vreme rata bio tolerantniji premo Jugosima* nego sto je sad.

Ili mi se mozda cini?

* Jugosi: Hrvati, Srbi, Slovenci, Maked.... itd Glupo mi da svuda napominjem bivsa kad sadasnja ne postoji. Nekako mi to dodje kao pleonazam.
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by 2kune

Srpski narod bio je u toj vezi uglavnog aktivan ali i promiskuitetan jer je jebavo skoro sve susjede kao što dolikuje pravom jeba?u. To mu hrvatski narod, kao prava pasivna histeri?na tetkica, nikako nije mogao oprostiti. Odlu?io je napustiti vezu i po?eo se jebavat sa kojekakvim austrijancima, njemcima i talijanima žele?i da ga oni prime na svoju štajgu i da tamo postane zvijezda.
:klap:

:lol:
Korisnikov avatar
By shumadinac
Originally posted by Super Mario
Ali na sve iznete stvari (hrt bojkotuje nasu muziku, antisrpski rezultati anketa itd) kazhem: To je njihova sramota. Ja bih se toga stideo da sam hrvat, ovako se ponosim na to sto se u srbiji slusha i hrvatska muzika (koja mi je mahom dosadna i nezanimljiva). Verovatno smo tolerantniji, a to nam je plus :crveni:
jao... :lizalica: nebi bas rekao da ste tolerantniji mozemo rec da smo na istoj razini svakako (balkan ostaje balkan). A ako nisi znao u Hrvatskoj se jako puno slusa srpska muzika, od starih faca do novih starleta :salut:
Balasevic je u Splitu (inace, samo da kazem da, Dalmacija bas i ne voli bas SCG) napunio dvoranu bez ikakvih problema, isto tako u ZG i u RI... :hail:

a mislim da si upravo dokazao suprotno s ovim: "koja mi je mahom dosadna i nezanimljiva" jer sad ne pricamo o par osobama nego gledamo u globalu sitvaciju :grebanje:
:hand:
Mislim da je nemogu?e porediti Srbiju i Hrvatsku kad je muzika u pitanju, jer u Srbiji na svakom tv programu možeš da vidiš bez ikakvog problema hrvatske izvoða?e, a radio sam skoro hteo da razbijem jer je svaka druga pesma bila hrvatska(da se razumemo-ja ne mrzim hrvatsku muziku-slušam je, ali mi je krivo da je srpska muzika pot?injena u odnosu na hrvatsku i to u sopstvenoj zemlji).Dok se u Hrvatskoj pravi meðunarodni skandal i pretnje bombom samo zato što je jedna privatna televizija(sa?uvaj Bože da ne bi bila državna)napravila intervju sa Cecom(i molim vas da ne zapo?injemo sad pri?u o tome kako je ona ratni zlo?inac... :fige: ).Ina?e i slepa budala može da provali da je srpska muzika zabranjena u hrvatskim medijima.Kada sam bio u Puli na letovanju prošle godine gde se je u Evropi 24 sata bar pet puta vrtelo dnevno Lane moje, a na hrvatskim radio stanicama nijednom, ?ak je jedna žena zvala i svaðala se uživo sa voditeljem jedne stanice zašto ne?e da joj ispuni želju.Na kraju naravno to nije ni dobila.A i kada je po?eo da se vrti Supermen sa Merlinom, u emisiji Glazbena TV, je pisalo samo Dino Merlin-Supermen.Mislim, halo...A to da se sluša naša muzika u Hrvatskoj van javnog života-pa naravno da je ta?no.Kad nekome braniš da jede, naravno da ?e krišom to da radi.Mislim iz svakih kola i iz nakoliko stanova u strogom centru Pule su se puštale do daske Seka, Ceca, Saša...Mislim ne volim da mi neko soli pamet kako je sve to druga?ije...:mucka:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Mozda nije tema, ali stojim iza re?i da mi se hrvatska pop muzika (magazin, grasho i mine-e) ne dopada. Nema to veze sa nacionalizmom, jednostavno ne volim tu vrstu muzike, iako ima par pesmica koje su izuzetak, ostalo mi je :hand:

mada ni srpska nije nista bolja....
Korisnikov avatar
By DijeteSrece
pa dragi moji i drage moje... nije slucajnost da za SFRJ je prakticki uvijek nastupao/la neki/a hrvatski/a pjevac/ica ili grupa na Eurosongu (mislim nije to neki parametar kvalitete al' ipak pricamo o pop glazbi)... morate priznat da na tom podruciju smo bili jaci...
meni nije nikakav problem rec da su srpski filmovi, a pogotovo komedije, 100 puta bolji nego hrvatski i to svatko normalni ce priznati. dok gledas srpski film pisas od smijeha a dok gledas hrvatski sere ti se od muke... eto svatko je imao svoje podrucije... ahhhhhhh SFRJ :placko:
Korisnikov avatar
By Super Mario
zaista se ne secam tog perioda pa ne mogu o tome govoriti.

Ali danas.....hm, stanje u nasoj muzici je :muva: ....a i u vasoj (ono sto nam se ovde pusta) je daleko od kvaliteta :doh:
Korisnikov avatar
By 2kune
A ?iji je Edo Maajka? :sweet:
Korisnikov avatar
By kal zakath
pa dragi moji i drage moje... nije slucajnost da za SFRJ je prakticki uvijek nastupao/la neki/a hrvatski/a pjevac/ica ili grupa na Eurosongu (mislim nije to neki parametar kvalitete al' ipak pricamo o pop glazbi)... morate priznat da na tom podruciju smo bili jaci...
meni nije nikakav problem rec da su srpski filmovi, a pogotovo komedije, 100 puta bolji nego hrvatski i to svatko normalni ce priznati. dok gledas srpski film pisas od smijeha a dok gledas hrvatski sere ti se od muke... eto svatko je imao svoje podrucije... ahhhhhhh SFRJ :placko:

Year Finished Artist Song
1961 8th Ljiljana Petrovi? Neke davne zvezde
1962 4th Lola Novakovi? Ne pali svetla u sumrak
1963 11th Vice Vukov Brodovi
1964 13th Sabahudin Kurt Život je sklopio krug
1965 12th Vice Vukov Ceznja
1966 7th Berta Ambroz Brez besed
1967 8th Lado Leskovar Sve rože sveta
1968 7th Lu?i Kapurso & Hamo Hajdarhodži? Jedan dan
1969 13th Ivan & 3M Pozdrav svijetu
1970 11th Eva Sršen Pridi, dala ti bom cvet
1971 14th Krunoslav Slabina? Tvoj dje?ak je tužan
1972 9th Tereza Muzika i ti
1973 15th Zdravko ?oli? Gori Vatra
1974 12th Korni Grupa Moja Generacija
1975 13th Pepel & Kri Dan ljubezni
1976 17th Ambasadori Ne mogu skriti svoj bol
1981 15th Seid Memi?-Vajta Leila
1982 14th Aska Halo Halo
1983 4th Daniel Džuli
1984 18th Vlado & Izolda Ciao amore
1986 11th Doris Zeljo moja
1987 4th Novi Fosili Ja sam za ples
1988 6th Srebrena Krila Mangup
1989 1st Riva Rock me
1990 7th Taj?i Hajde da ludujemo
1991 21st Baby Doll Brazil
1992 13th Extra Nena Ljubim te pesmama

Berta Ambtož,Lado Leskovar,Eva Sršen,Pepel in kri su Slovenci. Za ostale se dogovorite sami.
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by shumadinac
Pa od majke i oca, pobogu :zen:
To samo produbljuje pitanje... :lukavi:
Korisnikov avatar
By DijeteSrece
a jugoslavija je bila na eurosongu 91 i 92? :alikako:

bez obzira na to pobjedili smo kad je bila Riva
Slika
Korisnikov avatar
By Stripi
Ali fino :yes:
1991. bila Bebi Dol sa pjesmom Brazil a 92e Extra Nena sa Ljubim te pesmama (prekrasna pjesma, doista :love: )
Korisnikov avatar
By DijeteSrece
:iskusenje:

pa ne razumijem kako je to moglo kad su se ljudi vec klali? :indijanac:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Pa 91 Juga se još nije raspala, a za 92 pojma nemam.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by kal zakath
Pa 91 Juga se još nije raspala, a za 92 pojma nemam.
Upravo tako.
Rvacka, Slovenija i Bosna te godine jš nisu imale pravo, nego se sje?am prednatjecanja 1993. gdje su sve tri države, potpuno neobjektivno nastavile dalje na natjecanje. I mean...oni prvi pjesmuljci :roll:
Živo se sje?am i javljanja iz Sarajeva, iz potpuno spaljene Vije?nice, to je bilo jako nabijeno emocijama.
Bilo kako bilo-Eurosong se ne vodi klanjima i kojekavim priznanjima, ve? showom i showbussinesom :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!