Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Super Mariojao... nebi bas rekao da ste tolerantniji mozemo rec da smo na istoj razini svakako (balkan ostaje balkan). A ako nisi znao u Hrvatskoj se jako puno slusa srpska muzika, od starih faca do novih starleta
Ali na sve iznete stvari (hrt bojkotuje nasu muziku, antisrpski rezultati anketa itd) kazhem: To je njihova sramota. Ja bih se toga stideo da sam hrvat, ovako se ponosim na to sto se u srbiji slusha i hrvatska muzika (koja mi je mahom dosadna i nezanimljiva). Verovatno smo tolerantniji, a to nam je plus
Originally posted by Stripi:lizalica:mislim da je bolje da sam sebe sutnes do novog zelanda imat ces more i otokeOriginally posted by ZvezdasBGBut you can't, do you
Ma da mogu geografski da ih shutnem negde kod Novog Zelanda.
To bi bilo najbolje.
Originally posted by MinaHarkerDobila bi opkladu
Kladim se da skupi vise ulaznica od nekih anonimusa koji su svoju karijeru gradili pevajuci domoljubne pesme i ulizivajuci se vladajucoj garnituri.
Originally posted by AngraMaina
Da li su vam Hrvati simpati?ni?
Da.
Da li ste do sad imali pozitivna iskustva s Hrvatskom?
Da.
Da li volite hrvatski jezik, književnost i kulturu?
Da.
Da li smatrate da su pojedini Hrvati puni predrasuda?
Da.
Da li smatrate da su pojedini Srbi puni predrasuda?
Da.
Da li smatrate da Hrvati smatraju Srbe neprijateljima?
Ne svi.
Da li vas nervira srpski i hrvatski neofašizam?
Da.
Da li mislite da su ova dva naroda izrazito glupa zato što su dozvolila da budu uvu?ena u rat zbog demagoga i rulje?
Da.
Da li volite Mozarta?
Da?
Da li volite zimovanje na planini?
Molim?
Da li rado jedete sira?
Ne, ali sviram u flautu!
Originally posted by DijeteSreceSa Hrvaticom ne...Sa Hrvatom da,why not?
Dali bi se jebali s Hrvatom/icom ?
Originally posted by 2kune
Srpski narod bio je u toj vezi uglavnog aktivan ali i promiskuitetan jer je jebavo skoro sve susjede kao što dolikuje pravom jeba?u. To mu hrvatski narod, kao prava pasivna histeri?na tetkica, nikako nije mogao oprostiti. Odlu?io je napustiti vezu i po?eo se jebavat sa kojekakvim austrijancima, njemcima i talijanima žele?i da ga oni prime na svoju štajgu i da tamo postane zvijezda.
Originally posted by DijeteSreceOriginally posted by Super Mariojao... nebi bas rekao da ste tolerantniji mozemo rec da smo na istoj razini svakako (balkan ostaje balkan). A ako nisi znao u Hrvatskoj se jako puno slusa srpska muzika, od starih faca do novih starleta
Ali na sve iznete stvari (hrt bojkotuje nasu muziku, antisrpski rezultati anketa itd) kazhem: To je njihova sramota. Ja bih se toga stideo da sam hrvat, ovako se ponosim na to sto se u srbiji slusha i hrvatska muzika (koja mi je mahom dosadna i nezanimljiva). Verovatno smo tolerantniji, a to nam je plus
Balasevic je u Splitu (inace, samo da kazem da, Dalmacija bas i ne voli bas SCG) napunio dvoranu bez ikakvih problema, isto tako u ZG i u RI...
a mislim da si upravo dokazao suprotno s ovim: "koja mi je mahom dosadna i nezanimljiva" jer sad ne pricamo o par osobama nego gledamo u globalu sitvaciju
Originally posted by DijeteSreceMozda nije tema, ali stojim iza re?i da mi se hrvatska pop muzika (magazin, grasho i mine-e) ne dopada. Nema to veze sa nacionalizmom, jednostavno ne volim tu vrstu muzike, iako ima par pesmica koje su izuzetak, ostalo mi je
a mislim da si upravo dokazao suprotno s ovim: "koja mi je mahom dosadna i nezanimljiva" jer sad ne pricamo o par osobama nego gledamo u globalu sitvaciju
Originally posted by DijeteSrece
pa dragi moji i drage moje... nije slucajnost da za SFRJ je prakticki uvijek nastupao/la neki/a hrvatski/a pjevac/ica ili grupa na Eurosongu (mislim nije to neki parametar kvalitete al' ipak pricamo o pop glazbi)... morate priznat da na tom podruciju smo bili jaci...
meni nije nikakav problem rec da su srpski filmovi, a pogotovo komedije, 100 puta bolji nego hrvatski i to svatko normalni ce priznati. dok gledas srpski film pisas od smijeha a dok gledas hrvatski sere ti se od muke... eto svatko je imao svoje podrucije... ahhhhhhh SFRJ
Originally posted by kal zakathUpravo tako.
Pa 91 Juga se još nije raspala, a za 92 pojma nemam.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!