- 23 Feb 2005, 12:58
Sajt od Svetske zdravstvene org., koja je sastavni deo Ujedinjenih Naroda, ?iji smo ?lan (Srbija i CG)www.who.int/en
..a i po zakonu RS iz 1993.godine homos. vise nije zlo?in i nije vise bolest.
Originally posted by Super MarioNe znam zašto svrstavate homosexualnost u bolest, kada na spisku bolesti koji vladaju ?ove?anstvom ne piše da je homosex. bolest.Originally posted by AbyssAbysse, sve sto si do sada rekao stoji, ali sa ovim ne mogu da se slozhim. Homoseksualnost je psihichki poremecaj, to je stav medicine i psihologije. Svuda govorite kako je to normalno, pa ako jeste, i ako se ne lechi to ne znachi da nije bolest, jer mnoge bolesti su neizlechive. A bolesnici chesto nisu svesni svojih mana i osecaju se super. Znam da previshe trazhim od vas (praktichno nemoguce), ali zahtevam dokaze, chinjenice, ne kalimerovsku tuzhbalicu kako tebi neko zabranjuje da se vatash sa istim polom pred mojom decom.
Nemojte pogrešno da shvatite ovo poreðenje i krenete da ukazujete da je zaklju?ak iz ovoga da je homoseksualnost bolest.
Zasti izbegavate chinjenice? Plastite ih se?
Sajt od Svetske zdravstvene org., koja je sastavni deo Ujedinjenih Naroda, ?iji smo ?lan (Srbija i CG)www.who.int/en
..a i po zakonu RS iz 1993.godine homos. vise nije zlo?in i nije vise bolest.