Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gari
Biti ružan? U kom smislu-fizičkom ili duhovnom? Ne znam šta je gore...Još ako se spoje spoljašnja i unutrašnja rugoba-eto demona.

:rentgen: :namig2: :goran:
By ~ Le Saint X ~
Ja moram d apriznam da se ja mnogo lose osecam ...
or to say it like this...
Ja ne volim da imam u svojoj okolini fizicki ruzne -meni - ljude...

Duhovno i mogu da tolerisem nekoliko dana dok mi se ne smuci ...
ako ta osoba misli da je duhovno 'elevated'...

:gol:

:praznoglavi: :praznoglavi: :praznoglavi: :praznoglavi: :praznoglavi:
Korisnikov avatar
By gari
Ružni ljudi /ponekada i lepi misle za sebe da su ružni-osećaj je subjektivan/ stiču komplekse u velikom broju slučajeva a to onda utiče na njihov karakter te postaju zavidljivi, mizantropi, zli...Međutim, ima i fizički ružnih ljudi koji uspevaju da prevaziđu komplekse i steknu izvestan šarm kojim nadoknađuju prirodnu neuglednu pojavu te inteligencijom i šarmom često prevaziđu fizički lepe ljude.

:komp: :trampolina: :hail2:
By Çâðê_DUP
Originally posted by gari
Međutim, ima i fizički ružnih ljudi koji steknu izvestan šarm kojim nadoknađuju prirodnu neuglednu pojavu te inteligencijom i šarmom često prevaziđu fizički lepe ljude.

:komp: :trampolina: :hail2:
samo preko mene slepe ...:sesir:
By SUNNY B
znam par ljudi koji su po "evropskim stnadardima" ruzni ali se ljudi jednostavno lepe za njih - zaboga,prosto su sarmantni... opet, znam masu lepih ili slatkih koji su vecito sami - jebiga, ili jesi ili nisi....smeker...

eto, moje vidjenje....
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by SUNNY GIRL
znam par ljudi koji su po "evropskim stnadardima" ruzni ali se ljudi jednostavno lepe za njih - zaboga,prosto su sarmantni... opet, znam masu lepih ili slatkih koji su vecito sami - jebiga, ili jesi ili nisi....smeker...

eto, moje vidjenje....
:up:
Korisnikov avatar
By gari
To sam i hteo da kažem u gornjem postu, ali neko to nije pročitao nego samo ponovio. Molim da me ne plagirate, za to delo postoji kazna zatvora...

:kafa: :saint: :serlok:
Korisnikov avatar
By mary
Diskriminisati ljude na osnovu izgleda(ili seksualne orijentacije, boje kozhe, obrazovanja... )je na toliko niskom nivou da me doticne osobe, pune predrasuda i kompleksa, bolje zaobilaze u sirokom luku. :ozbiljan:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!