Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Mars
Originally posted by LoniSvaka sličnost je slučajna.
U finalu će svako od zvezdanih kandida (to nek bude zajdnički imenitelj i za kandidate i za kandidatkinje)...
http://en.wikipedia.org/wiki/Candida_%28genus%29
Loni, ajde ćuti nekoliko dana. Ne zbog nas i naše male virtuelne zajednice pune razumevanja za tebe, nego lupićeš tako negde nešto gde nećeš moći lako da se opereš...
Originally posted by deranona bi verovatno rekla get a life, ali sta ja znam. a i ovo copy by bi je verovatno zbunilo.
gets a lajf (copy by bas bleu... )
Originally posted by Lonicandida albicans je gljivica, ne bakterija
He he Mars, nisam lupio.
Nazvao sam nas sve kandidama zato što je dvosmislica.
I skraćenica od kandidat, ali i BAKTERIJA.
Originally posted by IriSPod Kitno Lonija u vechernje chkole
Originally posted by Lonicandida albicans je gljivica, ne bakterija
He he Mars, nisam lupio.
Nazvao sam nas sve kandidama zato što je dvosmislica.
I skraćenica od kandidat, ali i BAKTERIJA.
Originally posted by unic0rnHahaha
Mashrumz, mashrumz!! Hu vil baj sam of maj fejms mashruuuumz!?!?! Baj sam mashrumz from d pur old mashrum selr !
Originally posted by Lonistara hadezeovska teorija oko toga je isla ovako: zivotinje se glasaju, ljudi glasuju. ("glasati" i "glasati se" su naravno dvije razlicite stvari, ali pocetkom devedesetih su kao zrtve politike pali i povratni glagoli. ) pa se onda tvrdilo da je infinitiv "glasovati".
Nego jesi li ti ispunio svoju glasučku dužnos?.
Je l se kod vas kaže glasačka ili glasučka s obzirom da je imperativ - Glasuj!
Originally posted by HeartkillerEbiga sve mi bode oci a Loni nece da vrne fensi roze tabelu
Kazinela, samo te posmatram!
Stalno ti nesto smeta...
Originally posted by olga_diktatori ja, i ja!
Hajde i ja da se uključim, po abecednom redu. I molim vas, sklanjajte tu srpsku zastavu, priznajem samo onu sa petokrakom!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!