Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Sunce
"
Azdaja: "Ja sam htela da ga zakoljem cim sam ga videla. Sta da radim kad volim da se tucem. E da, Royal je mnogo dobar decko! Pozdrav za moju bliznakinju Azdaju2"
Royal: " Lutko moja, , ja od tebe nisam ni uspeo da vidim pile. Dakle, Azdaja je riba i po!
A ja sam fini! :
Originally posted by Loni... Sprinter je inace imao na sebi NewYorker-ove najnovije farmerice, a trcao je pravo iz Casina83, maznuvsi neku lovu... Taj Sprinter je inace cuveni pevac Morrison, koga u muzickim krugovima nazivaju Azdajom (kako dobro Sing)... BelllyButton je licno radio na snimanju njegovog poslednjeg albuma. Prica se da je singl TihiUbica od JK plagijat Morrisonove pesme. Za JK inace pricaju mnogi da je RuznaGlupaZla... Za njega pak kazu da je ok_decko.
Pile je put prešlo da bi kupilo čokoladicu MARS, jednu BANANICU i trakicu za krilca marke ROUZ.
Putem protrča Sprinter i ubi koku.
To vide devojčica, rastuži se te povika: - Buaaaaa. Ova koka lepa krepaaaaa.
Originally posted by jovanabeograd
Stefan19 - Jer je videlo petla kako izlazi iz ferarija, a usput mu je nesto curkalo iz guze. hm, mora da se dobro kandzija. a i ima cir na vratu... HEEEELP PLEAASSEEE!!!
Originally posted by shutA ja tek sad provalio ovu temu.
Vel Boy
pile uopshte nije ni imalo nameru da prelazi ulicu jer su preko puta nasilnici pilemrzilachki, koji ga vec dugo prate, a pile nije znalo da ga se prati.
Azdaja
dodji... dodji...
Originally posted by KgCS3
ROYAL - Necu da kazem, ja sam fin
Royal: " Lutko moja, , ja od tebe nisam ni uspeo da vidim pile. Dakle, Azdaja je riba i po!
A ja sam fini! :
Originally posted by ROYALPa razume se, ko ce da prati tvoje postove, ako ja necu!Originally posted by KgCS3
ROYAL - Necu da kazem, ja sam fin
A ja sam fini! :
Vidi se ko mene najbolje poznaje i ko prati moje postove
On:
Sunce - Pile je prešlo put jer sam ga ja oterao, jer, zamislite, ne voli Bergmana Šta ja imam da pričam sa njim?
Originally posted by ROYALOdatle sledi da si ti pile.
Znam, zato sam to i rekao
Sunce - Pile je prešlo put zato što se naljutilo jer sam mu rekao da se više ne upoznajem sa forumašima, a i počinje mi meč sa JJ, to ne mogu da propustim, a i nisam nešto raspoložen...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!