Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by nsBeckie
Mars nam je banovan???? :iskolacen:

:shok: :shok: :shok: :shok: :shok: :shok:

:drama:

:placko: :placko: :placko:

:usamljen:
Korisnikov avatar
By svejedno
E vidiš u tome grešiš. Politička korektnost je nadgradnja, ne polazište.

Politička korektnost se zato više i ne pominje, upravo zbog zloupotreba i pogešnih tumačenja kao što je tvoje.

Kad ti meni kažeš da sam ja POBEGAO IZ ZEMLJE, to je savršeno politički korektno, prolazi sve filtere lepog i pravilnog komuniciranja (koje se neguje na ovom forumu a što je takodje interesantno zapažanje i zavređuje posebnu analizu)....a kada ja na to kažem "bitango STANI, NEĆE MOĆI TAKO" - to naravno, složiću se i ja NIJE POLITIČKI KOREKTNO.

...

E, ono što ti ne znaš, a on zna i sa uživanjem zloupotrebljava to je da treba prvo biti KOREKTAN, da je to preduslov, pa tek onda i POLITIČKI korektan. To je kamen na koji se mnogi sapliću i priznajem treba tu i mudrosti i širine pa da se taj kamen preskoči (mislim na moje kolege moderatore). Jer je čoveku lakše da reaguje na nekorektnost tipa psovki i direktnih uvreda, nego da u rečima "POBEGAO SI IZ ZEMLJE" vidi mnogo gori oblik nekorektnosti, i osnovne i političke.

To je problem sa političkom korektnošću kao i mnogim mnogim drugim stvarima koje su u svom osnovnom obliku poželjne i dobre, a u rukama pogrešnih ljudi štetne.

Mars (samo)banovan namerno, jel. Kao i Deni, verujem, al ne znam - nisam bas ispratio to.

Al...kakobihrekao... sa ovim gore se apsolutno slazem.

" treba prvo biti KOREKTAN, to je preduslov, pa tek onda i POLITIČKI korektan"

..

Puko covek..namerno.

Oce to tako, jbg.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Potpuno je bio upravu sa "treba prvo biti KOREKTAN, da je to preduslov, pa tek onda i POLITIČKI korektan"... :hail:

:slinavko:
Korisnikov avatar
By lorna
Postoji li neki oblik "ublazivanja" te kazne od trideset dana? Neka peticija ili tako neshto?

Mnogo bre 30 dana.
Korisnikov avatar
By *deni*
Naravno da postoji mogućnost peticije, ali ako nadležni organi odluče da ignorišu zahteve iz te peticije, piši propalo.
Nikakve peticije tu ne vrede, ako je zacrtano da neko odleži 30 dana, 30 dana će i odležati.
Ja sam vam živi dokaz za to.
:yes:
Korisnikov avatar
By *deni*
Znate šta, mišljenja sam da bi bilo pametno sačekati da u obznani Marsovog upućivanja na izdržavanje kazne bana osvane i podatak na koliko je banovan.
Za sada ne piše ništa, što može da znači da " sud " još uvek zaseda i odmerava dužinu kazne.
:eureka:
Korisnikov avatar
By lorna
Ok, zakoni i pravilnici su tu da nas "vrate" kada postanemo "neumereni". Da je drugachije, ne bi ih ni bilo.

Nadajmo se da ce Marsa vratiti uskoro.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by lorna
Korisnikov avatar
By *deni*
Ok, zakoni i pravilnici su tu da nas "vrate" kada postanemo "neumereni". Da je drugachije, ne bi ih ni bilo.

Pa kroz 30 dana najduže, tako bar propisuje važeći Pravilnik.
Nema razloga ni osnova da bude duže, jer Mars ranije nije kažnjavan, ovo mu je prvi put.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by spliff
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by sing&dunum
Potpuno je bio upravu sa "treba prvo biti KOREKTAN, da je to preduslov, pa tek onda i POLITIČKI korektan"... :hail:
Slažem se.
By Kragi
Zao mi je sto je Mars banovan, iako ne verujem da se on nesto mnogo opterecuje zbog toga :) Ne deluje mi kao nepromisljenja osoba :)

no vratice se on ;)
Korisnikov avatar
By deran
Super! :D

:hug:

Mada, ja ionako necu moci da ispratim program do kraja, moram sad na spavanjac ne bi li sutra bio efikasan... :sigh:

Hajde, Laku noc! :bye:

:hiphip:

...i dobro jutro,naravno... :)

...imali smo manjih tehničkih problema zbog upada komunalne inspekcije,ali nastavljamo dalje...vi ste u marsovom klubu,sati je 4:25...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bmLS_jkxPRs&feature=fvw[/youtube]
Korisnikov avatar
By Tungi
Pozdrav za fanove,hvala derane,ne znam sta bi bilo da da sam pre tebe odgovorio:D

:kafa:
Korisnikov avatar
By Galateja
Uvek mi je Mars bio simpatičan, a posle ovog bana je još simpatičniji!
Pokazao je ono što mnogima fali: utemeljen stav i sposobnost da ga artikulisano izrazi.
Uvek sam cenila ljude koji misle svojom glavom, bez obzira da li nam se oko nekih pitanja poklapaju stavovi ili ne.
Čipovanima je to teško da shvate.
Zato, Mars: :kiss: !!!
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Galateja
Uvek sam cenila ljude koji misle svojom glavom, bez obzira da li nam se oko nekih pitanja poklapaju stavovi ili ne.
pa bilo bi krajnje dosadno kada bi se svi u svemu slagali
zar ne?
Korisnikov avatar
By castor
Pokazao je ono što mnogima fali: utemeljen stav i sposobnost da ga artikulisano izrazi.
:up:

:molise: da prodje sto pre tih trideset dana
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by spliff
pa bilo bi krajnje dosadno kada bi se svi u svemu slagali
zar ne?
Naravno, zato sam Marsu dala plusić. :)

No, česta pojava je da su ljudi trpeljivi dok se oko nečega slažu, a ako se mišljenja ne poklope dođe do belaja, što je glupo. Verovatno ti je jasno o kakvoj pojavi pričam pošto si i ti već duži vremenski period aktivan na GS forumu. Treba se dostojanstveno neslagati, da sačuvaš integritet, ali i poštovanje prema drugoj osobi. E, to je stvar kompromisa zrelih ljudi.

Mislim da je Mars bio isprovociran i to žešće. Ako ima išta gore od golog vređanja i omalovažavanja to je vređanje bez uvrede.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by castor

Znaci, odluceno je? :sudija: Trideset dana? :ves:

:sigh:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Oooo... Prenesi pozdrave Marsicu, i poljubac u monitor za njega! :giggle: :)
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by castor

Znaci, odluceno je? :sudija: Trideset dana? :ves:

:sigh:
pa kontam da je toliko,
ne moze vise :sudija:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
u iscekivanju marsa, evo jupitera za clanove ovoga kluba :namig2:

''
Korisnikov avatar
By wlan
dosadni ste sa tim marsom
Korisnikov avatar
By Tungi
Ajd' chisti se nesreco:egzorcist:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by nsBeckie
u iscekivanju marsa, evo jupitera za clanove ovoga kluba :namig2:

...i jupitera i marsa...

''
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 137
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!