Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
E vidiš u tome grešiš. Politička korektnost je nadgradnja, ne polazište.
Politička korektnost se zato više i ne pominje, upravo zbog zloupotreba i pogešnih tumačenja kao što je tvoje.
Kad ti meni kažeš da sam ja POBEGAO IZ ZEMLJE, to je savršeno politički korektno, prolazi sve filtere lepog i pravilnog komuniciranja (koje se neguje na ovom forumu a što je takodje interesantno zapažanje i zavređuje posebnu analizu)....a kada ja na to kažem "bitango STANI, NEĆE MOĆI TAKO" - to naravno, složiću se i ja NIJE POLITIČKI KOREKTNO.
...
E, ono što ti ne znaš, a on zna i sa uživanjem zloupotrebljava to je da treba prvo biti KOREKTAN, da je to preduslov, pa tek onda i POLITIČKI korektan. To je kamen na koji se mnogi sapliću i priznajem treba tu i mudrosti i širine pa da se taj kamen preskoči (mislim na moje kolege moderatore). Jer je čoveku lakše da reaguje na nekorektnost tipa psovki i direktnih uvreda, nego da u rečima "POBEGAO SI IZ ZEMLJE" vidi mnogo gori oblik nekorektnosti, i osnovne i političke.
To je problem sa političkom korektnošću kao i mnogim mnogim drugim stvarima koje su u svom osnovnom obliku poželjne i dobre, a u rukama pogrešnih ljudi štetne.
Originally posted by lornaPa kroz 30 dana najduže, tako bar propisuje važeći Pravilnik.
Ok, zakoni i pravilnici su tu da nas "vrate" kada postanemo "neumereni". Da je drugachije, ne bi ih ni bilo.
Nadajmo se da ce Marsa vratiti uskoro.
Originally posted by spliffOriginally posted by lorna
Nadajmo se da ce Marsa vratiti uskoro.
Originally posted by sing&dunum
Super!![]()
![]()
Mada, ja ionako necu moci da ispratim program do kraja, moram sad na spavanjac ne bi li sutra bio efikasan...![]()
Hajde, Laku noc!![]()
![]()
Originally posted by Galateja
Uvek mi je Mars bio simpatičan, a posle ovog bana je još simpatičniji!
Pokazao je ono što mnogima fali: utemeljen stav i sposobnost da ga artikulisano izrazi.
Uvek sam cenila ljude koji misle svojom glavom, bez obzira da li nam se oko nekih pitanja poklapaju stavovi ili ne.
Čipovanima je to teško da shvate.
Zato, Mars:!!!
Originally posted by spliffNaravno, zato sam Marsu dala plusić.Originally posted by Galatejapa bilo bi krajnje dosadno kada bi se svi u svemu slagali
Uvek sam cenila ljude koji misle svojom glavom, bez obzira da li nam se oko nekih pitanja poklapaju stavovi ili ne.
zar ne?
Originally posted by castorOriginally posted by Galateja
Pokazao je ono što mnogima fali: utemeljen stav i sposobnost da ga artikulisano izrazi.
![]()
da prodje sto pre tih trideset dana
Originally posted by sing&dunumpa kontam da je toliko,Originally posted by castorOriginally posted by Galateja
![]()
da prodje sto pre tih trideset dana
Znaci, odluceno je?Trideset dana?
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!