Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Black Ladypih! proustaška kvaziumjetnička instalacija koja propagira gasne komore aušvica...
Jdna super stvar koju sam videla u HR je.. u jednom kaficu.. kroz njega je prolazila ogromna cev koja je izvlacila dim... Tako da mi dim nije smetao, je l ga nije ni bilo
Originally posted by Black LadyUstaska praksa.
Jdna super stvar koju sam videla u HR je.. u jednom kaficu.. kroz njega je prolazila ogromna cev koja je izvlacila dim... Tako da mi dim nije smetao, je l ga nije ni bilo
Originally posted by Mars
Nego da dodje Deran da nam priča koga je navatao i kako ga je kaznio.
Ta njegova uloga sada otvara mnoge, mnooooooooooooge mogućnosti...
Originally posted by LeDeNa_Ma smes da zapalis na otvorenom bilo gde (nema udaljenosti i sl.), procitaj moj post na prethodnoj strani, tu sam napisao.
Danas ko kod izadje prvo pitanje -Jel sme ovde da se zapali..Naravno odgovor je -pali bre, i ja cu
A sad malo ozbiljnije..Meni nista nije jasno...
p.s.Dakle.....je l oni hoce da kazu da ja ne smem pusiti pod vedrim nebom, npr kod vuka u parku?...
A ono sto me najvise zanima jeste smem li zapaliti cigaretu dok cekam prevoz? U sta spada taj prostor? U delatnost vaspitanja, sta li?!??
Originally posted by TungiDa, ali gde onda da baciš glupi pikavac, kada ce te komunalna policija dočekat iza ćoška. I kolike su uopšte kazne za to?
Ajde da vidim ko ce da mi zabrani da pusim na ulici,jeste da mi nije navika i ne volim to,ali cu da pocnem od danas!
Originally posted by TungiDo prije neki dan si se grozio da ajde nek ti neko zabrani pušenje u kafiću. Sad se već linija obrane povukla prema cesti
Ajde da vidim ko ce da mi zabrani da pusim na ulici,jeste da mi nije navika i ne volim to,ali cu da pocnem od danas!
Originally posted by StripiNe.Rekao sam da se slazem da se kafici,restorani podele na pusacki i nepusacki deo.Protivim se apsolutnoj zabrani.
Originally posted by TungiDo prije neki dan si se grozio da ajde nek ti neko zabrani pušenje u kafiću. Sad se već linija obrane povukla prema cesti
Originally posted by zagarantovaniMožeš li to malo dramatičnije?
Koliko ljudi maliciozno uzivaju u ovoj zabrani....
Kao sto rekoh, nista kod nas nije tako u tradiciji i malogradjanstini ukorenjeno kao vecita potreba da neko nekom uskrati neko pravo.....
Originally posted by UlixPokusacu, Marijane Risticevicu ....
Originally posted by zagarantovaniMožeš li to malo dramatičnije?
Koliko ljudi maliciozno uzivaju u ovoj zabrani....
Kao sto rekoh, nista kod nas nije tako u tradiciji i malogradjanstini ukorenjeno kao vecita potreba da neko nekom uskrati neko pravo.....
Originally posted by rude_boyu kantu
Originally posted by TungiDa, ali gde onda da baciš glupi pikavac, kada ce te komunalna policija dočekat iza ćoška. I kolike su uopšte kazne za to?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!