Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Deekupljeno.
@Iris
Idemo dalje... variram po kilazi, ali sam i tu u sredini... Jos nisam stigla do najboljih zenskih godina ali trcecim koracima pristizem do njih.
Dobar sam drug i uvek hocu da pomognem. Volim i ja da putujem, i trenutno trazim sponzore. Ako ima i takvih, javite se... Sredicemo nesto.
Basket igram bolje no fudbal, i nadam se da ce zaziveti i to okupljanje. Veran sam partner, nisam bolesno ljubomorna, i volim biti zaljubljena... Tolerancija mi je visoko razvijena... mislim, cak i previse.
Volim se saliti sto na tudj, sto na svoj racun, i nasmejana sam cak i kad spavam (prekorice me fudbalerke, ako ne spomenem da se ne smejem bas oko usiju kada primimo gol)
Pristojna sam i fina, po kaficima se ne derem ali po kafanama sam prva na stolu... ali to je kafana, tamo tako mora...
I tuzna sam, jer niko nece da me vodi diskacj, a meni se bas bas plese...
Nastavak sledi...
Originally posted by jennyNaravno da me vodite, bolje bi vam bilo!!!
@Dee
vodimo te bleki i ja u diskać takođe
Originally posted by Black LadySuper,idemo svi na dejt!
Dejt dejt.... jebes kadu.... ako je tebi mala, meni je to onda bazen
Originally posted by DarlingI gola sviras gitaru, to nisi spomenula.
Ja se tusiram, ali dzaba, mnogo mi rade hormoni, pa mirisem na seks, ali bas onako jebozovno mirisem!
Originally posted by Deevodimo i Iris i sofiju..... jenny
Originally posted by jennyNaravno da me vodite, bolje bi vam bilo!!!
@Dee
vodimo te bleki i ja u diskać takođe
Originally posted by shmizllicaE moja Shmi, pa zar iz usta da ti otimam plavushu... pa nece da moze... mora da postoji neki kod ponasanja. Plavuse su off-limits za mene.
@Dee, onda ti prepustam taj dejt sa bu...
p.s. Nigde nisam napisala da ocu na dejt.
Originally posted by Blond BratSviram i ja gitaru, dodushe ne gola.
Ja se tusiram, ali dzaba, mnogo mi rade hormoni, pa mirisem na seks, ali bas onako jebozovno mirisem!
Originally posted by IriS
da da, pa kad Maka izoštri one tvigi laktove, koji svima nama dodju negde do nosa, biće tebi milo to pipkanje
Originally posted by Black LadyKrenulo, znaci, provodadzisanje... gimme gimme gimme a woman after midnight
Mogu ja povesti mnogo mojih J.... ne znam odakle bih krenula
Ali za Dee, bi pasalo...
Originally posted by Deebojim se da će ti se posle te akcije stvarno stvoriti grba na ledjima
hehehe zato sam ja mudro napravila plan sa mladjanom nam Makom...
Elem, ako igramo protiv nje, ti meni na ramena, pa da vidis kako lupamo bananu zajednickim snagama...
Originally posted by shishmishJa lazem? Zar tako mislis o meni?
Originally posted by AndjelikaNE LAZIIIIIIIIIIIIII
Ejjjjj,
i ja se tusiram kada ustanem ujutro... i volim da putujem,
imam dobar posao.... i imam trideset i neku i jos neku...
Originally posted by jennyto bi bilo cool, ali mislim da ona sada nije u dobrom stanju....
@Blacky
Na to i ciljam
Originally posted by DeeZato i nemam problema sa dejtovima, stavise, ne mogu da se otarasim zena
@Darling
hahahahhahahhahahaha
Pa zar to i nije poenta... da rade ti feromoni kao blesavi... Tebe ondak ne vodimo u diskac, jer ces da nam pokupis sve zene. hahhahhahahha
Originally posted by Dee@ Blondie
Originally posted by Blond BratSviram i ja gitaru, dodushe ne gola.
Ja se tusiram, ali ......
Originally posted by shishmish
Originally posted by Andjelikaja cu s tobom na dejt
Ejjjjj,
i ja se tusiram kada ustanem ujutro... i volim da putujem,
imam dobar posao.... i imam trideset i neku i jos neku...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!