Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By rainbow lady
Red je da se predstavim :) . Tu sam oko trideset i neke, zena u najboljim godinama. Imam lep posao, volim da putujem i citam. U ljubav ne unosim prethodne probleme. Tusiram se kad ustanem, posle teretane i pred izlazak.

Srednje visine sam, plavusa kratke kose, kao baby Ellen DeGeneres. Upravo sam napisala svoj prvi roman. Fudbal ne igram, ali mogu da navijam :) Sakupljam pse, imam ih tri komada. Mama i tata se brinu o njima, a ja ih posecujem. Ponekad nosim cizmice do kolena, ali mogu da nabavim par polucizmica, ionako su sad snizenja.

Volim mirisljave stapice, posebno sandalovinu i vanilu. Ni svece nisu lose. Odlicno kuvam. Umem da volim totalno i zahtevam isto. Cenim otvorenost, iskrenost i postenje. Posvecujem se u potpunosti.

If you are up to it, the job is available. I am currently accepting applications...
Korisnikov avatar
By rainbow lady
Taman posla, samo odgovor devojci na njen fetish. Volim ja i patike, i baletanke, vojnicke cizme, cak i stikle :) Ma najvise me pale bose noge i nezni prstici.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Dee

Ali i dalje mi se niko ne javlja na dejt dejt... Sta vam je ljudi? :)

Da dopunim... ne smrdim, tusiram se vrlo cesto, na svako crveno slovo... mislim da dobro igram fudbal, shmi ce reci da je dobro sutiram... :roflmao:
Nisam niska a nisam ni visoka, nemam grbu (poslednji put kad sam proveravala, nije je bilo)... Kao mala, skupljala sam salvete a danas, ne skupljam vise nista. Fetisi su mi poluchizmice i svece, ali mislim da to drzim pod kontrolom.
Od osobe koja me vodi na dejt, zahtevam samo da je kadra voleti, posto volim da me vole, a znam i ja voleti i bas lepo volim. :D
Nastavak sledi...
ja čekam nastavak. lepeza1
Korisnikov avatar
By Winter
rejni mani se te sto trazi dejt...samo zajebava.....a Iris draga, kasnis kao i obicno :mete:
Korisnikov avatar
By Winter
za nastavak.....jer nema nastavka :opacupa:
Korisnikov avatar
By IriS
a ti si drveni advokat ili seksualno pomagalo?

da si i oboje, to je neće sprečiti da ide sa mnom na dejt ;)
Korisnikov avatar
By bu
aj i ja da se javim ovde pa sta bude..da se opisujem ne treba..vidi se slika :) ..imam 19 god..iz Beograda sam :) ...zavrsavam srednju ekonomsku..cest kompliment koji dobijem je budala (u pozitivnom smislu naravno )...volim mngoo da spavam..jedem.. :) trenirala pre kosarku...svasta nesto..uvek nasmejana..duhovita..romanticna..itd :) fetis su mi kosuljice i kravatice..ii tako..ako nekoga jos nesto zanima nek pita..i nek se javi neka za dejt :P ...heheh
Korisnikov avatar
By Blady
Koliko devojaka za dejt?
Ko bi rekao da ce Winina tema ovim tokom da ide....
:up: Iris
Korisnikov avatar
By Winter
Originally posted by IriS

a ti si drveni advokat ili seksualno pomagalo?

da si i oboje, to je neće sprečiti da ide sa mnom na dejt ;)

Iris, rekoh ja da nemas pojma :mjuza:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ejjjjj,

i ja se tusiram kada ustanem ujutro... i volim da putujem,
imam dobar posao.... i imam trideset i neku i jos neku...

:mirnatetko:
Korisnikov avatar
By Blady
Ja sam mladjana imam 25, isto se tusiram.... :bouncy:
By Dee
Izgleda smo Duga i ja kompatabilne po odredjenim pitanjima... moracu da oshacujem tu kompatabilnost...

@ bleki jEnny
:kiss:

@Shmi
S ledja, kako drugacije... :roflmao:

@Iris

Idemo dalje... variram po kilazi, ali sam i tu u sredini... :D Jos nisam stigla do najboljih zenskih godina ali trcecim koracima pristizem do njih.
Dobar sam drug i uvek hocu da pomognem. Volim i ja da putujem, i trenutno trazim sponzore. Ako ima i takvih, javite se... Sredicemo nesto. :roflmao:
Basket igram bolje no fudbal, i nadam se da ce zaziveti i to okupljanje. :D Veran sam partner, nisam bolesno ljubomorna, i volim biti zaljubljena... Tolerancija mi je visoko razvijena... mislim, cak i previse.
Volim se saliti sto na tudj, sto na svoj racun, i nasmejana sam cak i kad spavam (prekorice me fudbalerke, ako ne spomenem da se ne smejem bas oko usiju kada primimo gol) :roflmao:
Pristojna sam i fina, po kaficima se ne derem ali po kafanama sam prva na stolu... :blush: ali to je kafana, tamo tako mora... :D
I tuzna sam, jer niko nece da me vodi diskacj, a meni se bas bas plese...

Nastavak sledi... :roflmao:
Korisnikov avatar
By jenny
koja je fora sa tim tuširanjem?

Dee vodimo te ;)
dogovaramo se za termin..
Korisnikov avatar
By sofia
Ja se ne tusiram.
Vise volim tople kupke :kada:
Korisnikov avatar
By Blady
:nerd: pa to nije nikakav problem @sofke....
Idemo svi tugedr :D
Korisnikov avatar
By sofia
Mislis li na dejt ili u kadu?
Jer kada mi je mala :D
Korisnikov avatar
By Blady
Dejt dejt.... jebes kadu.... ako je tebi mala, meni je to onda bazen :lol:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Bezobrazna sam...
Svojeglava.
Tvrdoglava.
Volim puno da jedem kiselog kupusa.
Svadljiva sam...
Zauzeta sam... :hvala: :love: :sweet:

Zato niko ne zeli sa mnom na dejt. :lol:

Dosla sam da reklamiram svoju temu :lol: I onaj ko mi da odgovor na postavljeno pitanje, dobice moju drugaricu/druga za dejt. :mackodlak: :mackodlak: :mackodlak:

http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=40927
Korisnikov avatar
By Shmi
Ja ni jedno ni drugo... vise volim da me kupaju... :smeh:

Ajmo dalje ima li jos neka koja se nudi...

I za bu :wow: plavusa... al :nope: mlaaaada za ja... :rida:

;)
By Dee
@jEnny

pa ja pomenuh da se tusiram cesto, na svako crveno slovo, pa se uhvatise ljudi toga. Ispade onda po postovima, da ovo moje i nije cesto. :roflmao:
By Dee
@Shmi

Kakve veze ima sto je mlada... ti znas, ona moze... :D A i nisi bre ti tako matora, cuti tu, isto smo godiste... :roflmao:
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!