Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
antibiotic napisao:ah ta marsova dolazenja i odlazenja :D

nadam se da se nisi nekom zamerio samo od citanja postova,
i nadam se da nisi ljubomoran sto sam ti se malo druzio sa dragim :P

pozdrav!
Iju, kako si se družio ?
Korisnikov avatar
By Tungi
Al ste pokvareni :lukavi:

Druzio se covek. Svratio posle jedne zurke, poslednje na kojoj sam i ja bio, sa ostalom ekipom s kojom sam tad izlazio.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa šta, jeste li se vaćarili ? :fist: :bj: :fuckbed: :jumpfuck: Rekao bih da je antibiotic to druženje spomenuo da bi izazvao takav utisak i da bi nasekirao Marsa.
Korisnikov avatar
By Tungi
Mani me, moUlim te.

Znas me, deni. :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, znaš kako kažu pametne žene : '' Što da mu ne dam, kad mu duša 'oće.. Ništa me ne košta, a ona stvar nije sapun, pa da se potroši.. ''
:yes:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ma kakva stidljiva cura, ja se "ponasam kao udata zena", jesi tako rekao? :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ah. Bio si pijan, pa se ne i secas. :lol:

Apartman, jedna od zurki. :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, nema govora da sam tako šta rekao, pijan, ili trezan. A tvrdim da ne samo da nisam tako nešto rekao, nego da nisam bio ni pijan.
Nema dokaza ni za šta, ni da sam rekao, ni da nisam rekao, ni da sam bio pijan, ni da nisam bio pijan, tako da crva nije ni bilo - idemo dalje. :pas:
Korisnikov avatar
By Mars
Eto...da imam twitter pa da kažem celom svetu da sam dobro...

A i briga me za svet, bitno da kažem ovde: e, dobro sam.

:D
Korisnikov avatar
By antibiotic
Na forumu je hit prepucavanje o sprsko-hrvatskim odnosima.
Kao onaj clanak o Natasi i Daci, e tako i Srbija i Hrvatska.
Korisnikov avatar
By Srklet
*deni* napisao:Ma, znaš kako kažu pametne žene : '' Što da mu ne dam, kad mu duša 'oće.. Ništa me ne košta, a ona stvar nije sapun, pa da se potroši.. ''
e vidiš, baš sam neki dan pričao o tome s jednom strejt prijateljem. upoznao je neku curu, zapoceli su s redovitom seksanjem i komentirao mi je da ima odraslu picku, a ne neku usku kao tinejdzerica. ja sam onda ispalio tu narodnu mudrost o odnosu pičke i sapuna, na što mi prijatelj (koji ima iskustva s pičkama, za razliku od mene) reče da se pička bome itekako troši s vremenom i upotrebom. not that's anything wrong with it. :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Popeye napisao:
*deni* napisao:Ma, znaš kako kažu pametne žene : '' Što da mu ne dam, kad mu duša 'oće.. Ništa me ne košta, a ona stvar nije sapun, pa da se potroši.. ''
e vidiš, baš sam neki dan pričao o tome s jednom strejt prijateljem. upoznao je neku curu, zapoceli su s redovitom seksanjem i komentirao mi je da ima odraslu picku, a ne neku usku kao tinejdzerica. ja sam onda ispalio tu narodnu mudrost o odnosu pičke i sapuna, na što mi prijatelj (koji ima iskustva s pičkama, za razliku od mene) reče da se pička bome itekako troši s vremenom i upotrebom. not that's anything wrong with it. :D
Troši se, dabome da se haba i troši, ali ne može da se potroši. To je glavna prednost pičke u odnosu na sapun. Bilo bi lepo imati i sapun, koji se troši, ali se nikad ne potroši, ne nestane.. Ne ? :lizalica:
By LeDeNa_
Iz teme inercija...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2357632#p2357632]Mars napisao: A ja sam maji, sasvim maji-pa je opet neophodno delovanje raznih jakih sila da bi mi promenile stanje kretanja u kome se nalazim (mirovanje).
Ti si Veliki Covek i cesto Mir nadjem kad si prisutan na forumu.

p.s.Sretna sam sto sam docekala na ovaj nacin da te citiram....

:)

p.s.2.Kad god vidim tvoj nick setim se i prvog razgovora sa tobom a to je u vezi (naravno)...

Korisnikov avatar
By Mars
E baš lepo.

Hvala ti...i na prvom i na drugom...i trećem...Svemu.

Korisnikov avatar
By V25
Ako već nisam, učlanjujem se. Jedan od najdražih mi forumaša čiji mi se stavovi i razmišljanja uglavnom dopadaju, i većinski se slažem sa njima.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa mislim...cesce da dolazis da se druzimo...ne bi ni bilo...sta ide pre resurekcija... :D

Pozdrav Viktoru.
Korisnikov avatar
By Mars
O. Prepoznajem Ketlin Betl i Dzesi Norman.
Korisnikov avatar
By stefan19
Hajde i ja da se uclanim u klub. Mars, poshto clanarina? :)
Korisnikov avatar
By Mars
A, pa tako...ko sta zna da radi...igra, pesma...recitacija.

Raspolozenje...

Samo to.

Tebi fala - pored tvog klipa Adele (bravo, bravo) nadjoh i jednu tvoju koleginicu pored koje se slatko ismejah... :D
Korisnikov avatar
By stefan19
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2358126#p2358126]Mars napisao:[/url]A, pa tako...ko sta zna da radi...igra, pesma...recitacija.

Raspolozenje...

Samo to.

Tebi fala - pored tvog klipa Adele (bravo, bravo) nadjoh i jednu tvoju koleginicu pored koje se slatko ismejah... :D
Joj, video sam je :D Moglao sam da je angazujem da napravimo duet. Ja da tamburam a ona da kreshti hahaha...

E, pa posto sam i oficijalno chlan ovog fan cluba, red je da iznesem svoje skromno misljenje korisniku Mars... Hvala mu zbog toga sto cini ovaj forum boljim mestom za sve. Uvek raspolozen, elokventan, kulturan... Pravi dragulj i cast mi je da pripadam ovom klubu obozavalaca ;) :kiss:
  • 1
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!