Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
a moram da dodam i ovo-sad se apsolutno slažem s tim zakonom-mislim da ćemo se lakše navići,nego šta mislimo...

osikm,naravno kafana i kafića...
Korisnikov avatar
By Mars
Stvarno nije stvar u navici. Navikneš se do te mere da ne možeš da se SETIŠ da je nekad drugačije bilo.

(gledaš neki stari film ili the Mad Man pa ti zabode oči ona cigara u kadru...)

Ali svejedno mislim da to ne valja tako....
Originally posted by deran

mars,nema izbora-ili potpis,ili knjižica-i nemoj misliti da dramim i preterujem...
Ma znam, znam. I razumem.

U kontaktu sam i sa ljudima na starom poslu kući i sa direktorom....znaš tek njegova odgovornost sad kolika je...
Korisnikov avatar
By deran
pa ja mislim da drugačije ovde i ne može-udri po džepu i poslu,paš da vidiš...
Korisnikov avatar
By Mars
I šta će sad da bude?

Svi oni napolje negde, van ustanove, na ulici da puše? Kiša, sneg, magla vetar...napolju tako?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
E da, ne sme da se pusi blizu (200m :drama: ) skolske ustanove ili bilo koje druge drzavne.
Korisnikov avatar
By Mars
200???????

Pa gde to ima?!?!? SVUDA JE NEKA USTANOVA! Mislim po gradu, centru...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Tako sam cuo od drustva danas :sigh:

Nadam se da su pobrkali 20 i 200 :shrug:
Korisnikov avatar
By svejedno
A?

Ne moze da se pusi...gde? na 200 metara od skolskih & sl ustanova?

To je...ma...suludo. Glupo. Idiotski. Debilno. A i fuckin' realno - maltretiranje. Finansijsko, zbogradi kazni, ko i sve ovde.

Mislim, suludo je i tih 20 metara. Sta sad, da nosim metar sa sobom?

Ili pandura da cimam da mi izmeri koliko sam metara udaljen od objekta?

..

Ne sme da se pusi na ulici? Iz kog razloga?

Dok ne zabrane isparenja iz automobila i trenutno na forumu aktuelnih autobusa, ovo je...ma.

Srbija.
Korisnikov avatar
By Mars
Valjda samo gde su kuće.

A i tu da paziš da ti neki kiosk ne uleti u radijus zabrane....
Korisnikov avatar
By ultraviolet
sve te zabrane po kafićima javnim ustanovama i ostalim objektima su mi sasvim okej, ali isuse bože da l' da preteraju.
falabogu pa nema svaka ulica kioks (šta ti je s tim kioscima ovih dana hahahaha)
Korisnikov avatar
By svejedno
Pa ok....jel ja sad moram da nosim stap od 20 metara sa sobom ili da smislim nesto sto je dugacko 200 metara?

Mislim....xaaaaaaa. Jbt.

..

Dakle 20 ili 200?

...

I jel neko zna uopste koji je razlog za tako idiotsku ideju? Jel se neko potrudio da..hm....izmisli....neko objasnjenje za to?
Korisnikov avatar
By Blady
Pa da tako ovaj drugar nije mogao da pusi u zagrebu, na ulazu od kluba... vec nekih sto metara dalje da zapali... iscimalo ga obezbedjenje....
Jao kada ce kod nas tako da bude..
Korisnikov avatar
By svejedno
^Jel?

Idiotluci svestranicni.

..

Na sve stra ne.
Korisnikov avatar
By Blady
Da, bili su malo neprijatni... mislim, ne moras nekoga da tretiras kao stoku ako je pusac...
Ja ne volim taj dim, kapiram da mi cigareta ne bi smetala da ne izlazi taj dim...
Korisnikov avatar
By svejedno
Lepo je sve to, i meni je stvarno jasno zasto ljudima smeta u zatvorenim prostorijama... ali ovo.

..

Uzas. Prvo, ne smeta nikome dim cigarete na ulici, bar ne vise od automobila & ljudi koji se greju na drva/ugalj etc. iiiiii....ma.

..

Maltretiranje je i bez neprijatnog ponasanja.
Korisnikov avatar
By svejedno
I da - gde sme, ko sto je ultra vec lepo pitala?

Medj 4 zida?
Korisnikov avatar
By Blady
Za napolje se slazem...
U Zagrebu kod tih nekih prodavnica, butika.. ima ona pepeljara- kanta sa kamencicima.. i kapiram da ljudi pored toga puse... inace ovako, ne bas....
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by ultraviolet

(šta ti je s tim kioscima ovih dana hahahaha)
nostalgija :(

Ali kontam šta je odgovor na pitanje: gde može? Znači NE SME ispred i okolo javnih ustanova na 200m...i sad...stanem u neki PARK recimo i odakle ja da znam da li je u nekoj tamo zgradi JAVNA USTANOVA ili nije?!

I onda su mi kao sigurno rešenje pale one naše simpatične ulice sa niskim kućama i drvoredima, s tim da eto ne bi smela ni neka prodavnica tu da ti bude.

Ako neko zna definiciju javne ustanove nek nam kaže.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Black Lady

Pa da tako ovaj drugar nije mogao da pusi u zagrebu, na ulazu od kluba... vec nekih sto metara dalje da zapali... iscimalo ga obezbedjenje....
Jao kada ce kod nas tako da bude..
Pa to je ono: kad mi rešimo da budemo KOREKTNI, ima da ga budemo do IMBECILNOSTI.

Kod mene je 6m!!

PA ZAMISLI sad ljude kod nas...izadje iz JEDNOG objekta i krene da se udaljava u nekom smeru...i pazi da ne udje u metražu od DRUGOG! Koja ti tu analitička geometrija u glavi, koji ti tu TETRIS i minesweeper treba pa da nadješ to jedno jebeno mesto na kome smeš da zapališ cigaru!!!

:nunchake:

Ali nadu mi daje što sam malopre čuo da iz nekih zemalja povlače neke odredbe sličnih zakona.
Korisnikov avatar
By Tungi
Jedna paklica ti ne moze naskoditi onoliko koliko moze 29.novembra,10 min.,da se zadrzis tamo.
Korisnikov avatar
By svejedno
Mene sada cak i vise od odgovora na 'gde sme' interesuje - jel preterano suludih 200m ili samo suludih 20m?

Kao i koji je razlog za tu odluku?

..

Zaista, jel se iko potrudio da objasni zasto postoji ta zabrana? Kome to smeta, koga & sta ugrozava i to?
Korisnikov avatar
By Blady
Sta je 29 novembra, i gde da se zadrzis?

Mars, slazem se da je preterivanje.. ne znam sta da kazem...
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Black Lady

Sta je 29 novembra, i gde da se zadrzis?

Mars, slazem se da je preterivanje.. ne znam sta da kazem...
Ne mora 29.novembra,bilo koja ulica...Govorim o zagadjenosti vazduha.
Korisnikov avatar
By Mars
Čak i kad smo u kafiću i uživamo u čistom vazduhu.

:klap:
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!