Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by DeePa evo javljam se! Nemam vise niti jedan broj u telefonu!
@Orlando
Naravno da cemo piti tu kafu... samo se javi...
Originally posted by DeeAli ona i dalje fascinantno pise jAnny..... hahahahahahh
janny, osh ti sa mEnom na dejt... moze i tvoja zena sa nama... pa znate da sam ok.
Niko me ne voli...
Originally posted by Black Lady
Originally posted by jenny
daću ti ja dejt!
Originally posted by Dee
@Orlando
Naravno da cemo piti tu kafu... samo se javi...
Ali i dalje mi se niko ne javlja na dejt dejt... Sta vam je ljudi?
Da dopunim... ne smrdim, tusiram se vrlo cesto, na svako crveno slovo... mislim da dobro igram fudbal, shmi ce reci da je dobro sutiram...
Nisam niska a nisam ni visoka, nemam grbu (poslednji put kad sam proveravala, nije je bilo)... Kao mala, skupljala sam salvete a danas, ne skupljam vise nista. Fetisi su mi poluchizmice i svece, ali mislim da to drzim pod kontrolom.
Od osobe koja me vodi na dejt, zahtevam samo da je kadra voleti, posto volim da me vole, a znam i ja voleti i bas lepo volim.
Nastavak sledi...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!