Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by nsBeckieNe znam, meni je klip urnebesan. Jeste sve receno vrlo lepo sroceno, ali denijeve ozbiljne face, potenciranje na tome kako je diplomirani pravnik, pa jos se i ispise na ekranu uz njegovo ime, marama, faghag, cela scenografija, sve je kao iz neke serije.
Originally posted by Wilhelminaa š'o? pa, dobro je govorio... sve jasno, lepo, precizno...
Ne znam da li ste videli ovaj klip, ali ja ga vrtim deseti put i ne mogu da se ne smejem kao debil.
Originally posted by WilhelminaPa to ste vi valjda znali i bez mog obraćanja.
I svi treba da znamo da parade ponosa u Beceju NECE biti.
Originally posted by WilhelminaI ja sam na to vrisnuo od smeha.
Originally posted by *deni*ne znam, meni cela situacija prosto nadrealna, i oni likovi na pocetku sto se zale opstinarima i tvoja boja glasa, i uopste potreba da se ljudima objasni kako pederi nece paradirati u Beceju. Zaista jedan od retkih klipova koje mozes gledati iz razlicitih pozicija i analizirati na vise nacina. Bas je neko na faceu prokomentarisao da ga podseca na Almodovara.
Originally posted by WilhelminaPa to ste vi valjda znali i bez mog obraćanja.
Svi znamo da je Parada 10.10.2010. godine u Beogradu.
Ali neki ljudi u Bečej city-ju to nisu znali, mislili su i pričali po čaršiji da će se u fontani u centru varoši kupati goli muškarci i gole žene, pa sam njima morao da se obratim javno, preko televizora, ne bih li im mirno i staloženo objasnio gde će biti Parada, a gde neće biti Parada.
![]()
Originally posted by Wilhelmina
Dobar dan svima!
Ja vilenim jos od pola osam jutros, opet sam sanjala bizarne snove. Ovog puta, ni manje ni vise, nego da paradiram! O.o
Podsvest je gadna stvar.
Originally posted by TungiSanjala sam da sam, po povratku sa seminara (sa koga zaista i treba da se vracam u nedelju popodne), ni manje ni vise nego zbazala u povorku. I sve kao zurim na voz ili bus, moram kuci, a ljudi me vuku sa sobom da ne bih zaostala i da me ne bi izgazili policajci i nacisti. Budala
Sta je tu bizarno?![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!