- 31 Dec 2008, 14:23
Hlefdija i ja zeljno cekamo ishod takmicenja, i bodrimo nasu favoritkinju Zonchelissu.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by *deni*greek_lover ce sve glasove koji stignu danas do ponoci sabrati napraviti konacnu (pravu konacnu) tabelu a ti *deni* se ondak daj u proglashavanje.
LM
Hvala svima na srdacnim komplimentima.
Glasanje traje do ponoci, tj. do Nove godine, pa ce valjda Greek lover da sabere sve do 2. januara, ne bi li se tema zakljucila kako dolikuje.
Originally posted by *deni*i ako ovo vazi ondaK ne mogu da glasam?
- Korisnici registrovani 2007. i 2006. godine koji zele da glasaju, moraju da glasaju do 30. novembra 2008.
Originally posted by MomoPRAVILA SU PRAVILA!!!
procitao sam pravilnik glasanja
- Korisnici registrovani 2007. i 2006. godine koji zele da glasaju, moraju da glasaju do 30. novembra 2008.
je vazi il ne vazi? ne mogu sad da citam ostalih 12 strana da bi skontao jel ste ukinuli ovo pravilo il jok
Originally posted by Superstar!vidi, ovo! kakva agresivaOriginally posted by MomoPRAVILA SU PRAVILA!!!
procitao sam pravilnik glasanja
je vazi il ne vazi? ne mogu sad da citam ostalih 12 strana da bi skontao jel ste ukinuli ovo pravilo il jok
NE VAZI SE!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!