Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lepi_Milojko
:cheer:
hahahahahahahhahahahaaha! :)
bio sam veoma nadrkan i usao u temu kako bih iskalio svoj bes na artiji.
krenuo da citam... citam... citam... i umro sam od smeha! <3

sada mi je bolje. :)

koji ste vi svi pms-ovi! :)

HVALA! :*
Korisnikov avatar
By simarrgL*
jos ne znam sta se to desilo sa Erikom :tuc:
u picku materinu.
jebena skola i zatucani nenormalni profesori :tuc:
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
i jaoooooooooooooooooooooo..ovde mogu da pisem sta hocu !!! i jaooooooooo cek sledeci post je moj!!!
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Ne pamtim kada sam bila nadrkana, i ljuta i besna i tuzna i sve..bla, bla, papir trpi sve al ko za baksuz ne radi mi hemijska..znaci kao ludak cu kuckati ovde..sve me nervira, najvise ljudski bezobrazluk,..tj njeno izdrkavanje,, hvala Bogu vise nece moci..i koj djavo prodaje maglu, i koj djavo sam se primila i koj djavo sam ista imala sa njom i koj djavo ja kuckam ovde..a opet prija mi kad izbacim sve onako..jao lupam ..poludela sam!!!
Korisnikov avatar
By elektron84
Uh...jesam...mnogo, jako, puno!!!
Necu psovati, ali psujem u sebi.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

:burner: :burner: :burner: :burner: :burner:

Pu, uzas!!!!!
Korisnikov avatar
By Madonna
review this nickname
Gorot Inhell

JEDI GOVNA!!!
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Mars u p.m. ! Po 10 dana te nema, onda se javis i kazes, "nedostajala si mi" ..wtf!? Hello, nisam ja sibica!!!
Uzasno me nerviras, nervira me sve tvoje, tvoj glas, tvoji pokreti, aaaaaaaaaaaaa sve! Evo jedem jebenu patiku! Jel je sada bolje, mir u Svetu i druga sranja!?
:cupakosu: :cupakosu: :cupakosu: :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Madonna
ko je pojeo sav krem PIZDA VAM MATERINA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :rida: :rida:
Korisnikov avatar
By tintily
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! izasla bih napolje i vristala na sav glas da mogu i lomila sve po kuci i cepala sve po kuci , mozda i psovala ako znam da me niko ne slusa! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by tintily

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! izasla bih napolje i vristala na sav glas da mogu i lomila sve po kuci i cepala sve po kuci , mozda i psovala ako znam da me niko ne slusa! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ja te slusam i ne pravi se blesava:mazi:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
ti si jedan skot retardirani.. volim te, otac si mi, ali brate pa ne mogu da trpim tvoje nadrkane ispade

tu miself: KRETENU IMBECILU P I C K O GLUPAAAAAAAA
Korisnikov avatar
By Madonna
jebem ti sve! muka mi je. pušite mi kurac
Korisnikov avatar
By ultraviolet
nadrkani, drobite stare diskove. sjajan stres rilif metod.

on: više čak ni nadrkanost nije. empty.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Da se nosite u picku materinu lopovi jedni smrdljivi! Mamu vam prevarantsku!
Korisnikov avatar
By antibiotic
Znaci, da takvih skrivenih podmuklih i provokantnih-na-fini-nacn nacionalista medju pederima ima - nisam mogao da verzujem niti razumem do sada!!!

Posle kazu da smo mi Srbi ludi!

:avalon:
By dukkehjem
mars u picku materinu i duvajte kurac sto nisam ranije video temu.
Korisnikov avatar
By castor
ja bih samo malo jeb'o mamu ovim trubacima sto duvaju ispod prozora vec dva jebena sata, jebala ih svadba
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!