Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zvonki
Joj i ja tako nesto sam se budio da vidim na mobu koliko ima sati dok ne ustanem da idem an poso tj koliko jos mogu da spavam brrrr
Korisnikov avatar
By gossip
bolje pitanje je kakav sam ujutru posto se tada budim
Korisnikov avatar
By Denni85
Kakav sam ujutru? Iskreno govoreci - nikakav, treba mi dosta da dodjem sebi a jos vise (2-3) sata da budem dobro raspolozen i poletan. Zato sam presretan da ponovo radim nocnu smenu (vec skoro 6 godina radim nocnu sa jednom pauzom od 6 meseci u drugoj polovini prosle godine) , to mi mnogo vise odgovara a i bolje je placeno.
Korisnikov avatar
By Torry
sinoc sam svratila kod drugarice, probudila je nakon dremke i umirala od smeha kako se razbudjivala, sedi na fotelji i zakucava se o sto :lol:
Korisnikov avatar
By Taki
Naduvena (?) I guess :nerd: dok se ne umijem.
Ne treba mi 3 tone kafe kako bih se razbudila, kad je ionako već ne pijem. Dovoljan je zagrljaj, poljubac čim se probudim i onda će mi dan biti kao iz bajke.

A da... i pomorandža jedna :D
Korisnikov avatar
By Korak
malo mi se zivci ugoje dok odkuntam, i onda trose tokom dana, a varnice predvece.. druga osoba! ali svet mrzim nesmanjenim intenzitetom tokom celog dana :sweet:
Korisnikov avatar
By gossip
u poslednje vreme se budim poprilicno naspavan
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Raspolozena ako me pas probudi/sama se probudim, neraspolozena jako ako me bilo sta drugo probudi. u poslednje vreme.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
u poslednje vreme najbolje da niko ne pokušava da ima interakcije sa mnom prvih par sati.
a može i ostatak budnog vremena :D

jedva sklapam 5 sati sna ukupno uz šesnes buđenja što nije dovoljno za da glumim da ne želim da pobijem sve koji mi se obrate pre nego što uspem da iskuliram nenaspavanost.

izgleda da ću početi da pijem kafu opet nakon ..7 (?) meseci
što mislim da će još lošiji efekat postići
:nope:

e ajde ceo dnevnik da ispišeš sad na ovoj temi a? jebote.
Korisnikov avatar
By 李香兰
ovih dana sam ujutru u 3 popodne.

uz to da legnem na vreme, navijem 4 alarma i ne cujem nijedan :(
By alexandermagic
Takva je bila i moja sestra prije udaje. Mozes je iznijeti dok spava, lupati cime hoces, jako koliko hoces - nista. Kakvi budilnici, kakvi bakraci. :lol:

---

Odgovorio sam.
Korisnikov avatar
By 李香兰
cak sam pokusao i da ne pijem tablete noc pre i ponovo isto. imam zakazano vadjenje krvi sutra da vidimo o cemu se radi. :sigh:
Korisnikov avatar
By marrinija
cesto neispavana. od alarma na mobu, preko dodatnog alarma na fiksnom fonu, do pomahnitalog sutiranja moga psa mene u glavu :facepalm: nek se racuna kao bonus alarm
Korisnikov avatar
By Delerium
otkada sticajem okolnosti standardno ustajem rano nekako mi ne pada bas toliko tesko da odmah profunkcionisem. ranije mi je to bilo potpuno nemoguce..
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!