Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
sanjala da sam branila neku devojčicu od nekog malog manijaka na nekom slavlju, jer je sedela pored mene i ja je zagrlila jer je ovaj mali non stop nešto pipkao i ja je prigrlim i povučem pored mene da sedi da ga sklonim od njega
i neko dobaci kao da se toj maloj ja sviđam ili ona meni a mene blam pojeo devojčica jbt
i onda bio kraj veselja i ja krenem u wc
kad ispred wc-a me dohvati neka baba raspala balava i zažvalavi jbt
i ja je gurnem i reko ne ne odvratno koji kurac i ona kao mislila sam da si htela kurvo

i zvoni mi alarm i probudim se sa tim odvratnim osećajem.
dakle what the actual fuck????? :iskolacen: odvratno odvratno
Korisnikov avatar
By Zvonki
Cesto sanjam da su mi otac i majka zivi i uvek su to neke normalne situacije,isuvise su snovi relani i cesto se budim zbog njih u toku noci,neispavan sam
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Da su pojedini pacovi započeli rat u bivšoj Jugoslaviji samo da bi lepa, mlada i (tada) nezaštićena devojka izvršila samoubistvo. To nije prošlo. Ta devojka je kasnije postala kraljica jedne mnogo veće zemlje zahvaljujući diktatorima i ubicama iz drugih država koji su se osećali opušteno u izolovanoj i kriminalizovanoj sredini. Čak su je i oni proganjali, ali pošto su u pitanju bolesni ljudi, ona je dostojanstveno došla do prestola. Njeno ime se nalazi na listi koja se zove “100 ličnosti, ljudi koji su promenili svet”.
Ljudi svašta sanjaju. :uplasen:
Korisnikov avatar
By gossip
U poslednje vreme imam zivopisne snove...ali ih zaboravim cim otvorim oci.
Korisnikov avatar
By gossip
Elma - Gradske Price

ne,zaista sam sanjao tu pesmu :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
Sanjao sam bezobrazan san,kako sam nekog lika pljunuo po faci,i u javi,dok sam sanjao,sam pljunuo samog sebe po faci. :lol:
Korisnikov avatar
By Torry
Da se predamnom ljubi sa mojim bivsim poslodavcem I da ja zbog toga pizdim I da se posle ganjamo I raspravljamo.

Mislim da je stvarnost mnogo gora.
Korisnikov avatar
By voodoo
sanjao sam da mi je stigla poruka na fb iz jedne igraonice da su nabavili nekakve magicne karte/iako ja nikad s tim nisam imao dodira, a neki sam voodoo, mosh misliti
Korisnikov avatar
By voodoo
sanjao sam prvu ljubav, ne sanjam je cesto, al kad je sanjam -ozarim se i bude lep citav dan, hepi budem, ili hipii sto bi rekla moja baka :yes: :bih:
  • 1
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!