Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Swann
Da mi je dragi dobio dodatni posao (pored postojećeg), i to kao član upravnog odbora za 700€ godišnje...

Pojma nemam šta bi to značilo, a jako retko ga sanjam, skoro nikada
Korisnikov avatar
By Galadriel
da se vozim u jako malom liftu u kome odjednom pocinje plafon da se spusta, a pod da se podize. i steze me sve vise i vise
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Sanjao sam svijet u kome vladaju ogromne zmije koje tamane sve što stignu.
Ljude koji se svim mogućim sredstvima bore protiv njih. Sebe u tijelu nepoznatog vojnika u nekoj podvodnoj vojnoj bazi. Da bi mi na kraju jedinu ćerku ubili ljudi jer su mene smatrali krivim što su zmije ljudožderke zavladale svijetom :qqlele:
Kao filmski scenario bukvalno.
Korisnikov avatar
By Swann
Sanjao sam da sam trimerom skraćivao stidne dlake, ali trimer nije trimovao već brijao...i gledao kako dlake padaju...

O Frojde rasvetli me...
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
predzadnji ? put kad sam spavala sanjala sam da sam izašla iz kuće i nisam znala da se vratim tj. da prepoznam koja je moja kuća u ulici a bukvalno samo sam izašla ispred prekid sa realnošću u najavi ✓

to je bio jedan od 7 te noći/jutra. taj i još 2 košmara 4 dovoljno normalna da zaboravim dobar prosek ✓✓
Korisnikov avatar
By Taki
sanjala sam da sam na roudtripu sa svojom ženom i društvom, pošli smo na exit, kao žena me spopadala sve vreme na zadnjem sedištu (zato se i probudih vlažna), i kao vidim tablu pise vršac, reko čekaj miloše kad smo već tu da odma pokupimo i jelenu :lol: o.O (a to je devojka koja je mene htela da pretuče što sam sa marijom :lol: možeš samo da me uhvatiš za qrac) i mi šetamo gradom, slikamo se i odjednom počnu huligani da nas jure :lol: o.O posle sam sanjala nešto oko evrovizije koju nisam stigla da ispratim sinoć. omg kako glup san izuzev ovog na zadnjem sedištu.
:jbg:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
opet su mi krenuli preispitivački snovi tj. da sanjam sve ono što mi se dešava u javi samo sa drugačijim mojim postupcima i drugačijim ishodima uglavnom pošto jako puno lažem u poslednje vreme pa me valjda cima savest ili me pre lažno sećanje opominje na šta treba da obratim pažnju kad ga formiram hehe slatko
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Sanjala danas neku extra kul frizuru, u snu moju, neke lokne do ramena, sa pola kose belo, na krajevima, a prelivi plave boje (ne zute, plave). Ludilo frizura, ja se odusevila, ne znam odakle mi to uopste. xD I macice sam sanjala, da se igram sa njima, valjda zato jer ih sad imam 7. xD I nju, naravno, kao i uvek.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
da sam šetala parkom i da su se sa sve 4 strane oko mene pojavili:
lisica
zmija
tigar - prvo je bio vuk pa se pretvorio
lav - prvo je bio jazavičar
i sad nisam znala kojim putem mi najgore a nisam mogla nikud da pobegnem
i reko aj uhvatiću zmiju kad krene da me napadne pa ću njome udariti ove ostale i šprint
međutim uhvatila sam je tako da mi je palac završio u njenim ustima pa me ugrizla ali donjim nekim zubima kao i dugo traje još san ali me mrzi da pišem uglavnom ?? nisam sanjala životinje ne pamtim

da je šešelj izneo slučaj gde je moj brat silovao neku i okupio se ceo novi sad????

da sam upoznala marriniju i ponudila joj musaku a ona je rekla da je to turšija??????
Korisnikov avatar
By Hys.
^ sto je mene setilo da sam sanjala skoro da MDNA ide na koncert Beyonce, a treba i moj muz da ide, al ne stize nikako jer radi o.O

wtf
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Zanimljivo iskustvo noćas.
U svom sam dvorištu, svetlo je nekako plavičasto zeleno (teal), duva olujni vetar, ja po dvorištu gledam jaja ptica koja su ispala iz gnezda, kao i male ptiće i mislim se kako da im pomognem, dok se saginjem da pomognem jednom, vrana mi sleti na vrat, tu se probudim i u momentu buđenja osetim udarce u potiljak. Prave udarce.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
opet sam sanjala životinju kako se pretvara nakon što je uhvatim - sad iz miša u vrapca.
stvarno ne znam šta je ovo
By alexandermagic
Dolazim u kucu prepunu policije. Prilazim sobi u prizemlju koja je crime scene, stajem i gledam, a inspektor i policajac koji je bio ispred iste me bez rijeci pustaju unutra. Ulazim, zatvaram vrata za sobom ...

Dalje necu opisivat.
Rijetko sanjam, pa kad sanjam onda zapamtim i najmanji detalj.
Korisnikov avatar
By stardust81
E, meni je san bio skroz wierd!
Sanjao sam da sam se outovao str8 ortaku, koji inače živi u Parizu, pa još i da je skapirao da mi se sviđa, čak smo trebali da imamo sex, e sad, odakle se pojaviše još dvojica u snu to mi nije jasno i još su hteli da mi siluju ortaka, pa sam ga odbranio i na kraju ostao sa njim u zagrljaju, tipa pure love :veverice: . Tj. sexa nije ni bilo.
Ali trip je što ortak uopšte nije ličio na sebe...
Probudio sam se u sred noći sa jakom erekcijom... A sad razmišljam šta bi bilo kad bi bilo... :volinevoli:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Iskrene ljude koji su mi konačno VRLO DETALJNO I PRECIZNO objasnili šta se desilo.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Nepristrasne ljude koji su mi pomogli da harmonizujem stvari i popunim prazninu u svesci! :smug:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
San koji se u najvecem delu i desio irl:
Da trcim od anesteziologa u menzu da bih stigla na vreme za rucak, sedam na stolicu i zaticem neke posetioce (bubasvabe) u tanjiru. I bila sam primorana da jedem tu hranu. :bljak:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Plavušu koja govori da ne može da nađe adekvatnog muškarca.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Normalne ljude koji ne znaju srpski. :magnet:
Priliv seksualne energije treba da neutrališe nedostatak "razumevanja" od strane drugih muškaraca.
Ključni penisalni simboli: škorpijin rep i zmijski jezik :samokontrola i poštovanje tuđih ukusa:

Korisnikov avatar
By Lutalica
Sanjala sam nekog čoveka, tačnije njegovo lice se videlo kroz staklo od vrata, pokušavao je da mi provali u sobu.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Sanjao Veru, drugaricu koja se ubila pre skoro 6 godina. Stajala je kod kapije u njenom dvorištu, obučena u haljinu koja je gore bela, a na niže polako prerasta u tamno ljubičasto. Bila je baš lepa. Pričala sa nekim. Ja prolazio pored nje začuđen, u fazonu znam da je mrtva. Stavim joj ruku na rame, ne primećuje me. Odlazim i čujem njen glas: "Nemoj da me zaboraviš, samo si mi ti ostao".
Sad mi malo suze oči...

Zanimljivo da sam to sanjao kada je Mesec bio tamo gde je njen natalni.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Preksinoć, nenormalno realističan san.

Počinje tako što sam ja u svom stanu u BG koji je sav mračan, spuštene roletne. Izlazim na terasicu (koju inače nemam, al u snu je tu), gledam vani, magla, pustoš, nered i smeće po parku i ulicama. Obuzima me osećanje očaja.

Zovem prvog komšiju koji je neki random kolega sa faksa da mi pravi društvo, on se istripuje da hoću da ga muvam i govori mi da je strejt, tu se raspravljam sa njim i kao - neću da se jebemo, jebote, rat je napolju, mislio sam da izblejimo, ubija me ova atmosfera, bla bla bla.

Inače taj deo sna je na engleskom i pričamo tečnim standardnim američkim akcentom :lol:

Sledeća scena - on i još par ljudi u mom stanu, kuvam kafu, isto svi u očaju, preplašeni, zamračen stan, izlazimo na terasu povremeno, gledamo šta se dešava. Pokušavamo da se nakačimo na net i da čitamo neke vesti, ali ništa, nema konekcije. Na TV-u 'izvinite zbog prekida programa'.

Potom čekam u dugom redu ispred prodavnice. Puštaju po 2-3 osobe unutra, ja isfrustriran, pričam sa nekom devojkom da ne verujem šta se dešava, koje sranje, da li je moguće da treba da ustajem rano zorom da bi ugrabio priliku da kupim jebenu salamu. Sve traje jako jako dugo, bukvalno najveći deo sna je čekanje pred prodavnicom i interakcije sa ljudima. Gledamo kroz staklena vrata prodavnice, police prazne, stiže red na mene, nema salame, nema jogurta, nema ničega, uzimam samo hleb.

Izlazim iz prodavnice i sedam na klupu u parku da zapalim cigaretu. Oglašava se sirena, ja je kuliram u fazonu e ima bar 5 minuta da iskuliram na dnevnom svetlu malo. Prolazi auto i naglo gubi kontrolu na sred raskrsnice i zakucava se u semafor. Skačem sa klupe i trčim ka automobilu, vidim ljude koji su već došli do auta kako su se prestravili, jedan čovek zvera unaokolo i beži. Shvatam da je snajperista upucao vozača. Ja u šoku, skamenjen, okrećem se ka zgradi, ekipa kod mene na terasi u neverici, dovikuju mi da bežim. Ja još uvek ne kontam šta se dešava.

Prolazi drugi auto, na sred raskrsnice eksplodira. Skontam da ga je pogodila nekakva raketa. Iz pravca Poštanske štedionice ugledam jebene tenkove i nekakve vojnike sa crnim zastavama (ISIS???), pucaju, raznose sve pred sobom, bukvalno su na 50-100 metara od mene. Ja još uvek skamenjen, gledam, ne mogu da verujem, ne mogu da dođem sebi - jebote, okupiran Beograd, da li se ovo dešava?! Dolaze i naši vojnici u susret s njima, kreće oružani sukob, jedan vojnik protrčava i urla na mene da odem u sklonište, ja tek tu dolazim sebi i trčim nazad ka zgradi, nemam ključ, zvonim ovima na interfon, ne javljaju se, vidim ih odjenom kako silaze niz stepenice, otvaraju vrata zgrade u fazonu 'nisi valjda krenuo u stan, bežimo bre, razneće nam zgradu'. Bežimo i trčimo kroz neke uličice prema Pančevačkom mostu, preleću helikopteri, čuju se eksplozije.

Na kraju smo završili u nekom podrumu/skloništu/gdegod. Ja shvatam da sam zaboravio hleb na klupi u parku i krećem da plačem.

The end. :wtf:
  • 1
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!