Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ultraviolet
jao sanjala teren povratak ludilo i kako mi se pripiša (pardon) i otrčim do wc-a i kao sednem u jebeni čučavac i sledeće čega se sećam jeste da sam morala ić presvuć se bešiku ti jebem da ti jebem
eto
Korisnikov avatar
By antibiotic
zadnih mesec dana sanjam intenzivnije nego ikada! Bice da neki djavoli zele da mi izadju iz glave...

Do sada sam sanjao ubice, a sada sam sam postao ubica! Setih se kako sam posakrivao tela iskasapljenih prijatelja svuda po kuci, pa me uhvatila losa savest i zort da me ne otkriju. Uzas!
:uplasen:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Sanjala sam da sam dobila gomilu poklona i da ih oduševljeno čačkam i otvaram.

A pokloni su bili nečije stare stvari i knjige sa posvetama drugim ljudima.

Čak sam upamtila neka imena iz tih posveta.
Korisnikov avatar
By Marvin
Čuda razna, celu noć.
Grozno je bilo.

I ljudi su umirali, i ja sam se (na nepostojećem) poslu svađao i svađao i svađao...

Jedva sam dočekao da se probudim :vruce:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
da sam morsko prase, i da svrljam po svom stanu dok me neka nepoznata devojka trazi ......................
............
................
.............
........
.. :budilnik:
:budilnik:
:budilnik:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
sanjah da me je saobraćajac zaustavio. pokaže da prođem, a ja retard ne mogu da krenem iz četvrte (?) i nešto se izrotiram tu ispred njega, on samo promeni iskaz i pokaže da stanem. 'dobro jutro, kako ste.. evo, saobraćajna.. gde mi je vozačka..?' onda fazon 20 minuta tražim vozačku 'tu je negde.. sekund!' on čeka i gleda me nekako (inače je neki prasac rumeni sa otkopčanom košuljom bio i dam mu vozačku.. 'znate, baš ste našli gde da me zaustavite, evo, tamo živim, idem s probe (fazon 4 je ujutru, a nas jebali na probi do tad, nešto nije išlo kako valja), mrtav sam čovek, nisam šljemala, umem da vozim, majke mi, pustite me da odem spavati.' i tad mi vrati isprave i pusti da idem. boring.
By Orion
Ne sećam se detalja, znam samo da u jednom trenutku uzimam tuđe patike, svoje bacam a te obuvam i kao....pobegnem.

:puzzle:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Sanjao sam neki nepovezan san... :nerd:

Prvo sam bio kod zubara, pa na nekom prijemu u Sava Centru, da bih na kraju zavrshio sa drugaricom iz kraja, u nekoj osnovnoj shkoli...

:puzzle: :puzzle: :puzzle:
By ...Sitnicava...
Ja više ne smem da spavam koliko me spopadaju nenormalni snovi. :D

Pre dve večeri sam sanjala J... sa foruma kako iskače pred mene i moju sestru koje šetamo gradom i priča neke nebulozne priče, a ja ubedjujem sestru u to da je to, u stvari, jedna sasvim normalna devojka. :lol:

Juče sam sanjala da me Darling siluje. :lol:

Ako se niz snova koje impliciraju forum nastave, najavljujem apstinenciju od makar nedelju dana. :sigh:
Korisnikov avatar
By zozefin st
i ja sam sanjala dve sa foruma iako ih ne poznajem licno, ulazi mi forum u sistem
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
^ mislila sam da sam ja jedini ludak kome ovo moze da se desi.
Korisnikov avatar
By Hys.
^ forum snovi, kjut ^^

Mislim, mnogo lepse nego recimo da sanjas da ti se zakacio za ledja ogromni crni leptir dok sedis sa plemenom iz Tanzanije.

I drzi se tako za ledja, i nece da te pusti dok ne obecas da ces svake noci uspavljivati mrtvo dete, koje je taj leptir.

I onda 4 veceri razlicitih scenarija, koje se zavrsavaju uspavljivanjem mrtvog deteta (u 23 tacno mora svaku noc).

(PROCEDURA:Vrata sobe otvaram, prolazim u hodnik i okrecem ledja dok dete ulece u sobu i leze na krevet-par puta ga vidim kako trci u jerk like motions. Ja uzimam knjigu i citam. Jedne veceri nije moglo da se popne lepo na krevet pa sam ga ja dizala. A mozete da zamislite kako izgleda to mrtvo dete.

Najzanimljivije je...da iako sam se leptira plasila...deteta mi je bilo zao.

E, tako.

I posle nemoj da mi neko prica o ruznim snovima. Ovo nije ni pola :novine:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Obichno ne sanjam, al poslednjih par puta kad se to desilo sustina je bila ista: radnja obavezno pocinje na nekoj ogromnoj zeleznickoj stanici (bude vishe nivoa povezanih stepenicama), ja nesto ulazim i presedam, totalna neka opsesija tim presedanjima plus necim sto se trazi. onda sretnem ljude koje znam i bla bla, i posle svako na svoju stranu.
nekad voz stane u poznatu stanicu, nekad ne.

totalno trip :zid:
Korisnikov avatar
By Tungi
Obicno sanjam ruzne snove...Sinoc mi je san "pucao" nekoliko puta,prekine se jedan,nastavi se drugi...Prvi je bio neki cardak i kukuruzi u njemu,sve oko mene je bilo zuto,a ja sam vrebao lopova koji je krao taj isti kukuruz:lol:Potom,covek koji ubija zenu i gura u nju ogromnu zmiju(krv na sve strane),a zatim vidim sebe na litici,visim,drzeci se ja jedan busen zemlje,a ispod mutna brza voda.:vruce:
Korisnikov avatar
By lorna
napukli štalski krovovi nad nekim poljima bobica i neki kokošinjac od bele brezovine
posuda za kafu, limenka, ćebad, prljave šolje
gledaš napolje, kroz prozor, na pletače šindre koji gube prste u opasnom radu sa duplom testerom...
umiruje me planina u isto vreme dok pokušavam da nađem na mapi naziv te planine
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Znam za neku priprostu varijantu neotvaranja ociju pola minuta po budjenju i necinjenja ikakvih naglih pokreta. Pokazacu ti.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Pre neku noć sam sanjala da sam se izgubila u nekoj zgradi u kojoj ne postoji ništa osim ogromnih hodnika sa pisoarima ili WC kabinama. I tako neki ljudi tuda tumaraju, a ja se vrtim i ne znam šta uopšte tu tražim. Čak mi se i ne piški.
Korisnikov avatar
By Sunce
Sanjao sam da imam klitoris i da se u njemu krije biser.
Korisnikov avatar
By Madonna
:radosnice:
i remember!!! :oskar:
sanjao sam IriS... na kraju je ispalo da mi je rodjaka. :zev:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!