[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2657820#p2657820]Mars napisao:[/url]U Srbiji je dovoljno da ne jedeš po ulicama i uštedećeš milione.
ali to nije tacno, veruj mi. Hrana je preskupa. I meni je recimo često bilo lakše da kupim za 180 mužu pljeskavicu sa svim salatama nego da kuvam ručak koji be me više izneo. Naravno drugo je kad su kuvana jela u pitanju i već imaš nešto u ostavi, znači nisi ostao bez ulja, brasna, zacina, jaja itd itd itd
Anhe meni to nije jasno. Jos kazes kupujete grickalice. Kako dorucak, rucak i vecera dva odrasla muskarca kostaju manje od 700 dinara jer sam ja razumela da u to ide i higijena (koja nije malo, toalet papir, prasak, deterdzent, sapun, kupke, sampon, krema, sundjeri, truleks krpe, omeksivac, zice za ribanje - nesto se redovno menja nesto jednom mesecno plus taj prevoz koji je ukupno 2200). Znaci daj mi molim te primer.
I ja vrlo dobro znam da hrana ne mora da bude skupa da bi bila ukusna, kao i kako da ustedim na klopi, domaćica sam 15 godina, ali mi to što pričaš i dalje nije sasvim jasno. Sem ako ne jedete grickalice nikakve i jedete uglavnom hleb mast i alevu papriku za dorucak, klot grasak, klot pasulj, klot kupus ... sto je sasvim ok naravno.
Iskreno sam zainteresovana, a da se ne bi ovde dalje pisali, ako hoces mozes i na u2u da mi pises
![:)](./images/smilies/smile.gif)