Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
A svu hranu kupujete u Beogradu?

To je 90 po osobi, 3 evra dnevno - 350 dinara po osobi za hranu, higijenu i sredstva za čišćenje. (prašak, deterdžent, domestos...) Ako prevoz uključujemo u dodatne troškove. I ako ne pušite.

Do tell me ur secrets Master Yoda.
By dropsoundz
Auuu....OK. Meni je problem sto sam uzeo neplaceno sa posla pa se moram organizovati unapred za sve. Jos nednom vam mogu reci da ste divni i svaka cast svima koji se angazuju na ovom forumu oko svega. Veliki je problem sto u vecini slucajeva stranci nemaju pojma koliko smo mi fin narod .... druzeljubiv, topao, predusretljiv ... ugalavnom se sve bazira na prvom utisku koji steknu od nekog olosa koji je pobegao zbog zakona ili nekog drugog sranja, pa zbog toga dobijemo svi STeMP.
Korisnikov avatar
By nsc
Prijavi se i prati sajtove kao sto su kupoman.rs, zumzi.com, grupovina .... svakodnevno imas ponuda za rucak-veceru za dvoje za 330 do 480 din. Ima naravno i skupljih ponuda, zavisi koliko si spreman i koliko mozes da ulozis. Oni zaradjuju minimalno, a vi se lepo hranite u restoranu. Ako uzmete uz to salatu i/ili pice, e na tome restorani zaradjuju
grupovina.rs/popust/jedan-dva-ili-tri-obroka-restoran-mladost-zemun?aid=962&utm_source=email_all&utm_medium=grupovina&utm_campaign=mix_2014-09-22_1
beopopust.rs/sr/ponuda/news/290-din-za-800g-ribe-deverike-sa-krompir-salatom-ili-pomfritom-dva-deserta/2953/41869/1120153/2014-09-1605:30:09
kupoman.rs/ponuda/480-din-za-dve-karaoreve-nicle-dva-deserta-okoladni-kola-ili-tulumbe-ili-pita-sa-jabukama-dve-domae-supe-u-restoranu-konoba-akustik-na-dorolu-popust-73-7522/
By dropsoundz
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2657754#p2657754]Kragi napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2657461#p2657461]dropsoundz napisao:[/url]Vlasi.....

Sta reci o njima .... ne zelim nikoga uvrediti .... ali....
Ali, 35000 ljudi u isti koš :tepih:
Ako uracunamo i kompletnu magijsku moc, dvo i trostruke licnosti, gole babe koje igraju pored nekog potoka nocu, onda ih je mnogo vise ....
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2657731#p2657731]Hys. napisao:[/url]A svu hranu kupujete u Beogradu?

To je 90 po osobi, 3 evra dnevno - 350 dinara po osobi za hranu, higijenu i sredstva za čišćenje. (prašak, deterdžent, domestos...) Ako prevoz uključujemo u dodatne troškove. I ako ne pušite.

Do tell me ur secrets Master Yoda.
pa da, ~700. a prestao sam da pusim pre ~3 meseca. i nije menza vec preko godinu i po. pa znas kako, zivis brzo hranis se lako :awesome: spremas jeftine recepte (ne mora hrana da bude skupa da bi bila ukusna). jedino jos svaki dan kupujemo grickalice i slatkise al bez toga se ne moze :drama: prevoz nam je obojici jos uvek po 1100. sto je najcrnje, a, da, u bgu sve kupujemo, u megamarkete samo po prasak, inace u maksi.

ne znam, moguce da smo se navikli na ovakav nacin pa nisam ni svestan da malo trosimo. a cak i stedimo :lol: nedavno sam i pljunuo 500e za laptop :shunkica:
Korisnikov avatar
By Mars
U Srbiji je dovoljno da ne jedeš po ulicama i uštedećeš milione.
By Sixto
Laptop. O leb ti jebem ja se uvalih u minus ko budala u kredit, a sam stanujem.
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2657820#p2657820]Mars napisao:[/url]U Srbiji je dovoljno da ne jedeš po ulicama i uštedećeš milione.
ali to nije tacno, veruj mi. Hrana je preskupa. I meni je recimo često bilo lakše da kupim za 180 mužu pljeskavicu sa svim salatama nego da kuvam ručak koji be me više izneo. Naravno drugo je kad su kuvana jela u pitanju i već imaš nešto u ostavi, znači nisi ostao bez ulja, brasna, zacina, jaja itd itd itd

Anhe meni to nije jasno. Jos kazes kupujete grickalice. Kako dorucak, rucak i vecera dva odrasla muskarca kostaju manje od 700 dinara jer sam ja razumela da u to ide i higijena (koja nije malo, toalet papir, prasak, deterdzent, sapun, kupke, sampon, krema, sundjeri, truleks krpe, omeksivac, zice za ribanje - nesto se redovno menja nesto jednom mesecno plus taj prevoz koji je ukupno 2200). Znaci daj mi molim te primer.

I ja vrlo dobro znam da hrana ne mora da bude skupa da bi bila ukusna, kao i kako da ustedim na klopi, domaćica sam 15 godina, ali mi to što pričaš i dalje nije sasvim jasno. Sem ako ne jedete grickalice nikakve i jedete uglavnom hleb mast i alevu papriku za dorucak, klot grasak, klot pasulj, klot kupus ... sto je sasvim ok naravno.

Iskreno sam zainteresovana, a da se ne bi ovde dalje pisali, ako hoces mozes i na u2u da mi pises :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Pa, pazi, mi ne koristimo nikakvu sminku, sampon na celave glave ne mora puno, uloske/tampone ne koristimo, a kremu imam jednu vec tipa dve godine :lol:. Ne kafenisemo po kaficima, bilo kakav alkohol vrrrrrrrrlo retko, izlasci su kucne varijante (necu da placam nes 200 dindzi kad imam kuci mleka i nes-a uvek), nova odeca/obuca je misaona imenica (nije da se nema nego eto stedimo za druge stvari). Voce i povrce samo sezonsko.

Dorucak jeste uglavnom nesto na leba (tipa dzem/sirko/riblja pasteta), al jedan obrok je obavezno nesto sto spremim/o. Veceru nam obicno grickalice zadovolje. Ranije smo morali tako pa smo se navikli/naucili a sad ne moramo pa imamo i za grickalice.

Al ne znam stvarno sta je fora, jos jedemo ko odvaljeni, tipa pola kila pasulja je recept za porodicu, e mi to sami pojedemo. Kad zapecem makarone ode ceo pleh. Proja takodje. Imam dobre jeftine recepte. Tipa leća mi izadje manje od 200 dinzdi ceo rucak, a fina je. Meso retko konzumiramo, glavni izvor proteina su nam pecurke koje su mnogo jeftinije od mesa. Msm, mozda je sada situacija cak i 750-800 dnevno, al tu je. Tebra je jos i ekonomista koji ima ludacko pamcenje i analitiku, on ti je hodajuci excel pa tacno zna gde da se skrese i koliko treba cega.
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2657848#p2657848]Hys. napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2657820#p2657820]Mars napisao:[/url]U Srbiji je dovoljno da ne jedeš po ulicama i uštedećeš milione.
Iskreno sam zainteresovana, a da se ne bi ovde dalje pisali, ako hoces mozes i na u2u da mi pises :)
Ne, nego spoji sa sa postojećom temom-svi smo zainteresovani da čujemo. Prošle godine u ovo vreme se diskutovalo-znam da je Barni pokusao da me ubedi da je hrana tamo jeftina.

Ono sto kazes da je povoljno hraniti se po ćevabdzinicama i pekaricama kod mene je ovako: za ono sto dam za jedan obrok napolju, za te pare mogu da spremim bar dva kući. Plus sto meni npr jedna pljeskavica stvarno nije nista, moze da bude lagana užina, a te pare kad pretvoriš u kucne namirnice-nekako me duže drže sitim.

Grubo rečeno, kucajući s telefona jer je od vitalne važnosti da ovo kažem baš SADA.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
svakako da je jeftinije kuci da napravis (inace oni ne bi imali profita jelte) ali cimanje je nabaviti sve te salate i priloge sto imaju. u smislu ne mozes da kupis pola paradajza, pola krastavca, pola pavlake, malo majoneza itd
Korisnikov avatar
By Hys.
^ taj rad. zato kazem drugo je kad vec imas sve gajbi pa dodajes.

Btw Anhe ne kupujem ja sminku na mesecnoj bazi kao ni garderobu :lol:

Koja je postojeca tema, moram da vidnem, sad sam krenula do radnje al sto kaze mars od vitalne je vaznosti da sad odma odgovorim :lol:
By luckyone
Ljludi,na koju foru vam treba +200e za hranu?Zivim sa mojima i jedno vreme sam presao totalno na zdravu ishranu(belo meso 2 puta dnevno,oslic 2 puta dnevno,ella sir,jaja i sl...) i ja sam mesecno pucao oko 18-19 000din na hranu(doduse u Pancevu,ne u Bgu).Planiram da predjem za BG,ali mi je to stvarno malo nerealna cifra pa se zbog toga malo brinem :S
Korisnikov avatar
By Madonna
jer ako je preko 200 nećeš doći?
ako svakako dolaziš ne razumem ovo. dođi i počni da živiš i onda se presabiraj i štedi i lovi sniženja, jebote
Korisnikov avatar
By .:Q:.
Rekao bih da je jako lako proguglati (ako već nikad nisi bio) cene čega god u Beogradu (ili bilo gde) i skontati kako se sopstveni prohtevi/mogućnosti uklapaju u to; jer šta meni tačno znači informacija da jedan moj poznanik "ne može bez 1000 dinara dnevno da jede"? Jedno je anketiranje ljudi koliko oni troše i koliki su im prohtevi, a drugo je informisati se o konkretnim cenama.
By luckyone
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2659686#p2659686]MDNA napisao:[/url]jer ako je preko 200 nećeš doći?
ako svakako dolaziš ne razumem ovo. dođi i počni da živiš i onda se presabiraj i štedi i lovi sniženja, jebote
Pa najverovatnije ne jer ne bih mogao finansijski da izdrzim,a da radim ceo mesec i da mi ostane 5000 bas i ne bih.Onda cu radije da dam 10000 za prevoz i imacu jos 35000 u dzepu i trpeti moje i dalje >.< Al cu ziveti k'o bog.
Korisnikov avatar
By Madonna
pa onda nemoj da dođeš i živi ko bog :lol:
By luckyone
Znaci ne :D Jeste da mi se racunica nikako ne isplati,ali barem bih imao svoju slobodu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!