Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Sixto
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2594866#p2594866]cornflakes napisao:[/url]Ima. 2,5 meseca sam u Novom Sadu kao brucoš (inače sam iz Subotice) i već vidim da će biti okej, ali uglavnom zavisi od tebe kako ćeš svoj život da organizuješ, dobrih ljudi imaš svuda u sličnom broju, ali u zavisnosti od zajednice u kojoj si, teže ili lakše ih je pronaći, ali daleko do toga da je nemoguće. Kao što rekoh, ima "nade". :)
:rotflmao:
By blueswe
Ljudi ne misli se bukvalno samo na Bg, vec na zivot izvan velikih gradova. Smesno je u ovoj temi razvijati pricu o NSu. Srz ove teme je da se pokazu mehanizmi opstanka u manjim mestima, i da svako nesto nauci iz toga

PS S obzirom da privatne poruke ne mogu da saljem(iz administratoru znanih "razloga") zelim ovim putem da pozdravim Urketa, zahvalim mu se na poruci, i kazem da sam njegov fan na forumu :)
U to ime "poklanjam" mu:
Korisnikov avatar
By Vel boy
sigurno da je bitno rušiti ili barem relativizovati učaurene stereotipe pa i ovaj da je biti gej moguće samo u najvećim gradovima.
e, sad, sva ostala pitanja naime o uspešnim gej životima u nekoj jednoj državi, naciji, društvu... imaju najčešće nužno širi kontekst koji se kuje uglavnom u političkim centrima moći te ponajvećoj skoncentrisanosti gej aktivizma a što je obično glavni grad. kamo sreće da ne mora često biti tako, ali u državama, nacijama, društvima...gde se još uvek lome koplja oko elementarnih ljudskopravnih stvari, je tako.....
Korisnikov avatar
By Cincila
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2596967#p2596967]Pipin napisao:[/url]Zavisi koliko je to mesto. U Novom Sadu to nije problem. Možda izbor "slobodomislećih ljudi", barova, klubova... itd za gay populaciju nije toliki kao u Bg (ili ih uopšte nema), ali živeti zajedno sa svojim partnerom u smislu nekakve vanbračne zajednice, nije nekakav naročit problem. Pretpostavljam da je slično tome i u Nišu, eventualno još Kragujevac ili Subotica. Ali za mesta manja od tih, ja nisam čuo za ijedan pozitivan slučaj. Iako jesam čuo za pokušaje. Uglavnom bi svi na kraju završili iseljavanjem u jedan od tih gradova.
Slazem se sa ovim postom.

Ako je mesto malo gde si ceo zivot i gde svi sve znaju i svako svakog zna tesko da mozes bas sa deckom/devojkom ziveti a da se to tek tako zataska i da niko ne provali...Imam iskustva u ovome zato i kazem.....Uvek sa deckom/devojkom posle mozes doci u posetu na par dana (godisnji odmor).
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!