Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Prijatelj je ona osoba koja useta u vasu sobu kada ostatak sveta izlazi.
Fraza, znam, ali je kod mene jako istinita.
Imam jednog pravog prijatelja sa kojim delim sve, prvi sazna kada je nesto lepo, ali i kada je nesto lose. Ruku bi dao za mene kada bi znao da ce mi to nekako pomoci, a zna da sa moje strane ima i vise od toga. Verujem mu apsolutno, volim ga kao brata. Znamo se vec 10 godina i toliko se vec poznajemo, da je postalo kod nas - ono sto jedan misli, drugi govori, ono sto drugi misli prvi govori.
I one male razlike koje imamo se savrseno uklapaju, a u stanju smo da pricamo 100 na sat i da ne zatvorimo usta vise od 5h. I da se opet ja osecam apsolutno opusteno kraj njega i bez razmisljanja da li ce me biti sramota zbog ovoga ili onoga ako mu kazem.
A tako retko ko moze da deluje na mene.
Korisnikov avatar
By Miss Marple
Pravi prijatelj je onaj koji stoji pored mene i kad je dobro i kad je lose.
Kome mogu potpuno da se otvorim, kao i on meni. Koji me nece osudjivati vec dati pravi savet ako gresim. Cije reci imaju tezinu i znacenje za mene, kao i moje za njega. Onaj sa kojim delim tugu, i prvi saznaje za moju srecu.
Korisnikov avatar
By bern
zavisi koga pitate. mislim da se ljudi tripuju u razne uloge, pa tako i u uloge "prijatelja".

prijatelji se ili odmah prepoznaju ili nastanu. zavisi koliko su ljudi zreli, samosvjesni...

anyway: NEMAM POJMA. :D
e to mi nikad nije bilo jasno, to kao , ne moram da je&ga vidjam dugo

ne kazem da treba da budemo vezani kao crevca, ali kakav mi je to prijatelj ako nema vremena za mene bar jednom u nedelju dana npr?
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2392385#p2392385]Torry napisao:[/url]e to mi nikad nije bilo jasno, to kao , ne moram da je&ga vidjam dugo

ne kazem da treba da budemo vezani kao crevca, ali kakav mi je to prijatelj ako nema vremena za mene bar jednom u nedelju dana npr?
Ja cesto nemam vremena za sebe u nedelju dana.

Zaista ne merim vrednost prijateljstva po tome da li smo se videli jednom u nedelju dana ili jednom godinu dana, cak.

Bitan mi je kvalitet a ne kvantitet odnosa.

Imam jednu drugaricu koja mi je stvarno kao sestra, i cak se desi da se ni sa njom ne cujem po nekoliko nedelje. A to nije bitno, jer znam da mislimo jedna na drugu i da kad treba, stvarno treba, da smo jedna pored druge.

Ljudi imaju obaveze, svoj zivot, koji uzima danak, i tim pre kad se sretnes sa nekim koga volis posle nekog vremena, to je posebno vreme :).
Korisnikov avatar
By Sunce
Sve ste rekli, nemam sta da dodam....mada, mora da prija (hys, sorry, znam da ne volis rec prija).

Poverenje, i dobra komunikacija.
Korisnikov avatar
By bas bleu
pravi prijatelj je onaj sa kojim mozes da se cerekas. sve ostalo je manje vazno.
Pleonazam. Ili jeste prijatelj ili nije, nema tu mesta za pravoću ili krivoću. Tu je, prisutan (ne mislim bukvalno fizički, već pre suštinski).Imala pa nemala, pa imala, pa nemala... Ne volim ja sentimentalne opise prijateljstva, više volim to prijateljstvo da živim (ako je moguće)... Mada nisam nešto talentovana za tu vrstu međuljudskog odnosa.
By gnossienne1g
Trebala bih biti dobar prijatelj da bih to znala, a nisam.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!