Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382474#p2382474]Wilhelmina napisao:[/url]Ja zastupam ideju da ga povezemo sa Bandicem. Da obojca nisu nacionalisticka goveda slagali bi se ko najrodjeniji.
pa, takvi se i slazu.
dok se mi drugachiji sitnichavo koljemo izmedju sebe, nacishovinisti ne gube energiju na takve gluposti.
to stalno i govorim da se opametite/mo.
Nikolica je izglasala tek jedva jedna cetvrtina ukupnog stanovnistva Srbije. Tako je i Hitler dosao na vlast. Mala izlaznost a njegovi glasaci kao sektasi prvi na glasanju. Ne dovodim u istu konataciju Nikolica i Hitlera jer je Nikolic isuvise glup da bi bilo sta radikalno uradio vec nacin na koji su obojica dosli na vlast. Sto se mene tice meni je bilo lepo i dok je Tadic bio predsednik a uz Tomina obecanja bice mi jos bolje (riiight).
Korisnikov avatar
By deran
ja se pitam da li bi iko pominjao tu jednu četvrtinu da je borko izglasan...

i nešto mi govori da ne bi...
Korisnikov avatar
By deran
tebi zgleda treba ponoviti-toma je Predsednik Srbije... :smeh:
Korisnikov avatar
By ManToy
Jao on pokusava da bude duhovit... :klap:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382648#p2382648]deran napisao:[/url]ja se pitam da li bi iko pominjao tu jednu četvrtinu da je borko izglasan...

Pa to ne znam ali znam da je Tadic na izborima 2008 godine izglasan od daleko veceg broja glasaca jer je i sama izlaznost bila veca za vise od 10% sto je dosta, tako da moja teorija i dalje stoji a ti SNSuj.
Vel boy napisao:pa, takvi se i slazu.
dok se mi drugachiji sitnichavo koljemo izmedju sebe, nacishovinisti ne gube energiju na takve gluposti.
to stalno i govorim da se opametite/mo.
A dok ti palamudiš o demorkatskom putu Demokratske stranke, oni se slizuju sa Miloševićevim SPSom i Palminom Jedinstvenom Srbijom.
I sve to kako bi i dalje krali i uvlačili svoje kadrove dublje u pore administracije.
Kad je ovako tesna pobeda i pribiližno jednaka podrška dvojici kandidata - 50:50, uvek postoji ona druga polovina, jednako bitna i jaka kao prva polovina, koja će izražavati svoje negodovanje. I to je potpuno razumljivo, kao što je prihvatljivo i to što je Nikolić novi predsednik. :yes:
Ne može večito Tadić da bude biran sa 50 posto podrške građana.
:nono:
Joj, pa i Dačić i Slavka Đukić Dejanović su bili istaknuti članovi stranke koja samo što nije zabranjena posle prevrata 2000. godine, behu visoki nosioci politke koja je devedesetih kreirala zločin, krađu devizne štednje itd., pa su opet danas tu gde jesu.
Eh, da... Zato su ranije fino postojale giljotine. Nisu one tek tako, bez razloga izmišljene i stavljene u pogon da rade punom parom, nekad i po 24 časa dnevno.
Samo giljotina može valjano da raskrsti sa avetima prošlosti i spreči ih da se dalje pojavljuju.
:giljotina:
To što giljotine više nema je loš nusprodukt savremenog društva. Ja bih je opet uveo i glave bi padale kao gnjile kruške, ja kad vam kažem.
Počev od kabineta iz vrha državne vlasti do ovih malih tamnih i vlažnih prćija u kojima se žare ove naše male usijane aktivističke glave.
:yes:
Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382721#p2382721]ManToy napisao:[/url]Jao on pokusava da bude duhovit... :klap:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382648#p2382648]deran napisao:[/url]ja se pitam da li bi iko pominjao tu jednu četvrtinu da je borko izglasan...

Pa to ne znam ali znam da je Tadic na izborima 2008 godine izglasan od daleko veceg broja glasaca jer je i sama izlaznost bila veca za vise od 10% sto je dosta, tako da moja teorija i dalje stoji a ti SNSuj.
nije mi namera bila da budem duhovit-prosto sam razmišljao "naglas"...

ja ne snsujem,ja ne koketiram ni sa kakvim strankama,nemam političke ideale,i neću više ništa objašnjavati...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382360#p2382360]Vel boy napisao:[/url]samo na ovo
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382255#p2382255]barni011 napisao:[/url]..... no on je obecao da ce se vise baviti unutrasnjim problemima tako da je to cak i pohvalno.
zapravo to vam moze biti josh gore. to ce vrlo verovatno znachiti gushenje ljudskih prava po samoj Srbiji i promovisanje tzv. porodichnih vrednosti, znachi vi srpski gejevi cete biti na udaru. ne znam koliko barni011-om bi to uopshte i smetalo, ali oni koji znaju o chem govorim, znaju......
da bi se rodio jedan gej i kasnije sazreo u kvalitetnog coveka potrebna je zdrava porodica i zdravi odnosi u njoj.

ako porodica prenese na dete vrednosti kao sto su toleranciju, postenje, postovanje i ljubav prema drugima ono nece sigurno bejzbol palicom resavati svoje probleme.

dakle zalagati se za takve odnose u poredici svakako ce doprineti toleranciji i prema LGBT populaciji.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382831#p2382831]barni011 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382360#p2382360]Vel boy napisao:[/url]samo na ovo
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382255#p2382255]barni011 napisao:[/url]..... no on je obecao da ce se vise baviti unutrasnjim problemima tako da je to cak i pohvalno.
zapravo to vam moze biti josh gore. to ce vrlo verovatno znachiti gushenje ljudskih prava po samoj Srbiji i promovisanje tzv. porodichnih vrednosti, znachi vi srpski gejevi cete biti na udaru. ne znam koliko barni011-om bi to uopshte i smetalo, ali oni koji znaju o chem govorim, znaju......
da bi se rodio jedan gej i kasnije sazreo u kvalitetnog coveka potrebna je zdrava porodica i zdravi odnosi u njoj.

ako porodica prenese na dete vrednosti kao sto su toleranciju, postenje, postovanje i ljubav prema drugima ono nece sigurno bejzbol palicom resavati svoje probleme.

dakle zalagati se za takve odnose u poredici svakako ce doprineti toleranciji i prema LGBT populaciji.
a, takve vrednosti su "porodichne vrednosti" o kojim upozoravam i kojih su deo tomavuchicevci zajedno s seljailicem, kozofilkom jankovic, zveri, bezobraz....???

@ Stripi, SPS nije vishe smiloshevicev vec vishe Djukic-Dejanovickin, a to shto su povezani s palmom je rezultat srpske shizofrenije njihovog tj. SPS glasachkog tijela. DS slabo da ima ikakve veze s tim, vec su prisiljeni zbog onog shto kreira i namece shizofreno drushtvo u Srbiji da dopuste shlepanje koga ne bi trebali.
Vel boy napisao:@ Stripi, SPS nije vishe smiloshevicev vec vishe Djukic-Dejanovickin, a to shto su povezani s palmom je rezultat srpske shizofrenije njihovog tj. SPS glasachkog tijela. DS slabo da ima ikakve veze s tim, vec su prisiljeni zbog onog shto kreira i namece shizofreno drushtvo u Srbiji da dopuste shlepanje koga ne bi trebali.
Te također možemo reći da Nikolić više nije SRS, nego SNS-ov te da se nisu upustili, bar još ne sad, u koaliciju sa nekim takvim poput SPS-a.
Također, DS ima itekakve veze sa SPSom i shizofrenijom društva u Srbiji (koju su zadnjih godina i izazvali) ako im je toliko do vlasti da ulaze u koaliciju sa Palmom i SPSom, istom onom strankom koju su prije dvanaest godina demonstracijama rušili sa vlasti.
A ti i dalje smišljaj izgovore za svog seks simbola.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2383210#p2383210]Stripi napisao:[/url]
Vel boy napisao:@ Stripi, SPS nije vishe smiloshevicev vec vishe Djukic-Dejanovickin, a to shto su povezani s palmom je rezultat srpske shizofrenije njihovog tj. SPS glasachkog tijela. DS slabo da ima ikakve veze s tim, vec su prisiljeni zbog onog shto kreira i namece shizofreno drushtvo u Srbiji da dopuste shlepanje koga ne bi trebali.
Te također možemo reći da Nikolić više nije SRS, nego SNS-ov te da se nisu upustili, bar još ne sad, u koaliciju sa nekim takvim poput SPS-a.
Također, DS ima itekakve veze sa SPSom i shizofrenijom društva u Srbiji (koju su zadnjih godina i izazvali) ako im je toliko do vlasti da ulaze u koaliciju sa Palmom i SPSom, istom onom strankom koju su prije dvanaest godina demonstracijama rušili sa vlasti.
A ti i dalje smišljaj izgovore za svog seks simbola.

ipak je chinjenica da se SPS vishe izmijenio od smiloshevicevog na bolje nego shto se nikolic izmijenio od sheshelja na bolje. da nikoliceva stranka ima bar nekog tj. bar jednog-dvoje dobrih kao shto je Slavica Djukic-Dejanovic ili Boris Milicevic, tek tada bi bila analogija o poboljshanju nikolica.
nazalost, SPS je povezan s palmom, patoloshkim homofobom, no on je jedan takav s kim je SPS povezan dok je nikoliceva stranka povezana sa svima koji su homofobi i homomrzioci- pochev od seljeilica, kozofilke jankovic preko koshtunice i dveri (od kojih je nikolic trazio podrshku) do smradikala (od kojih je takodje trazio podrshku- podsjecam da je trazio i srs podrshku u izboru za predsjednika!) i svih drugih homomrzilachkih falangi (bezobraz, nashi1389....).
Tadic nije moj seks simbol :lol: ,vec je vishe razvidno da si ti Stripi izdao i tvog prijatelja kojeg si zustro branio- Borisa Milicevica.
a tada ga je Stripi bio branio.
a sada kada je Boris ipak manje zlo od homofoba iz tzv. sns-s i njihovih saveznika (svi do jednog su homofobi i homomrzioci), Stripi izdaje Borisa. Boris, pa ni ostali chelnici SPS-a, ipak nije/nisu niti bi ikad rekao/li onako homofobne stvari koje je rekao nikolic kada je bio upitan shta ima reci o predstojecem Prajdu.
Korisnikov avatar
By svejedno
molim te, vel - jel ti priznajes demokratiju?

demokratskom voljom gradjana koji su izasli - novi predsednik je grobar.

..

ili i dalje mislis da ujedinis 'progresivne snage' u krsenju ustava?

(u progresivne snage, verujem, upada i sps?)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!