Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Pa eto.. Kao u dosluhu ;)

Slično je i Popeye rekao.
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2342605#p2342605]Popeye napisao:[/url]godina tek pocinje, pa je ovih dana mozda zbog toga priljev idiota malo veci. :D
Moram da priznam da mi se u trenutku učinilo da Prvo Junijevo pravilo jeste ozbiljno uzdrmano trenutnom koncentracijom idiota, ali dok (ako!) CERN ne dokaže suprotno - pravilo stoji...radi se verovatno samo o našoj trenutnoj percepciji.

I tako, deco, sve to što smo naučili, može ovde da se potvrdi u praksi. To je bio cilj ovog časa.

By Kragi
cackam klitju u mekitju i smejem se ljudskom bitju
:oskar:
Korisnikov avatar
By svejedno
zdravo....a ne znam ni dje ti je sunce ,)

al zdravo .)
Korisnikov avatar
By Mars
Kada sam učiteljica, moram da vodim računa o svoj deci, Vel.
Korisnikov avatar
By svejedno
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2342927#p2342927]alexandermagic napisao:[/url]

(Sve okay, znam da si str8 :D )

:lol:

moram priznati, kraljevski odgovor ,)

..

btw (zavisi sta smatras konjukcijom, doduse) i meni je mars u konjukciji sa suncem.

samo sto je mars u 12oj.

(po nekim ucenjima. ja se ne slazem sa tim, posto su oko 10st odvojeni sunce & mars.
odn meni to nije konjukcija, ma koliko bila konjukcija obe planete sa asc...blkah, razvodnjavam pricu, kapirma....pijan sam.)

..

lm, srecna nova .)

..

svima, btw .)
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2342918#p2342918]Mars napisao:[/url]Kada sam učiteljica, moram da vodim računa o svoj deci, Vel.
:shamar: zar uchiteljica klevece i ogovara jedno dete pred svom drugom decom i sere: "Tačno samo ovako može da izgleda čudo koje piše onakve i onolike postove...

Nemojte to, deco, nikad da radite, posle niko neće da vas voli i svi će da vas izbegavaju i da vam se smeju." ???

:uvce: :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Zar ti, Vel boy, stvarno ne prepoznaješ dobronamernost i beskrajne simpatije ka tebi u svim našim šaljivim komentarima na tvoj račun na Forumu ?
Da li je moguće da ne osećaš tu iskrenu ljubav iza svih tih začikavanja ?
:maji:
Korisnikov avatar
By Vel boy
zar ti deni stvarno ne prepoznajesh potrebu da postavish iskrenu fotografiju sebe tj. ovu
Slika ovde na forumu umesto shto kachish lazne?
da li je moguce da ne osecash tu iskrenu ljubav za dobronamernoshcu i simpatijama kad ti kazem da postavish tu sliku sebe? :maji:
Korisnikov avatar
By *deni*
Hit hitova !
:balerina:
'' Tvoja princeza, tvoja mala zvezda... '' :balerina:
Klip je više puta uklanjan od strane administracije raznih sajtova, ali je na kraju pronađen sajt koji podržava ovu vrstu umetničkog izražaja...
:balerina:
By alexandermagic
svejedno napisao:
...
btw (zavisi sta smatras konjukcijom, doduse) i meni je mars u konjukciji sa suncem.
...
Konjukcijom smatram orbis do 5-6 stupnjeva, osim kad se radi o Algolu. Tu do 3 stupnja.
By LeDeNa_
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2342596#p2342596]Mars napisao:[/url]Ne, nego se tvarno treba podsetiti Prvog Junijevog forumaškog pravila - tek da ljudi ne gube vreme ČUDEĆI SE šta je to na forumu ovih dana..
A sta je to na forumu ovih dana?

Meni nista nije cudno osim ovih danasnjih nekih desetak tema od iste osobe i nista vise...I u vezi SanjeS i one teme, ne znam sta im je a da citam i onu temu i njenu iskreno mrzi me...

Ima li jos sta cudno?

I otkri nam tajnu Prvog Junijevskog forumaskog pravila nja nja :)
Korisnikov avatar
By Mars
Ćao, Ledena :bye:

Paa...prvo pravilo - eno ga gore. Deni napisao.

A tiče se...pa svega. Uglavnom drinske, preko-drinske...preko-PREKO-drinske problematike, braće, sestara...ko treba da se pobije, ko je TRBALO da se pobije...i tako.

:)

A i ovaj novi, od danas, da...i taj...
By LeDeNa_
Sad sam videla...Citala sam tebe, nisam ni videla drugu stranicu.Idem ipak popiti kafu pa nastaviti pisati.Ovako ne ide...

Cao Mars ***
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!