Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By RuznaGlupaZla
Ne znam. Trebala bih saznati šta voli od onog što znam pripremiti.
Korisnikov avatar
By Mars
Paštetu od slavujevih jezika i žirafin vrat punjen crnim tartufima :sweet:

More ima da jede šta mu dam, from Day 0.
Dovoljno je samo vino, mozda nesto slatko ili neko voce.

Ne bih voleo da kuvam nekome. Kad sam bio mladji, toliko sam se trudio da ugodim, da mi je sad presmesno. Em je zamorno, em ispadnes budala. Mnogo je vaznije da si odmoran, raspolozen itd.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2323354#p2323354]Sunce napisao:[/url]Dovoljno je samo vino, mozda nesto slatko ili neko voce.

Ne bih voleo da kuvam nekome. Kad sam bio mladji, toliko sam se trudio da ugodim, da mi je sad presmesno. Em je zamorno, em ispadnes budala. Mnogo je vaznije da si odmoran, raspolozen itd.
Tačno.
Znači, samo tanka kafa i čaša 'ladne vode i marš !
:yes:
Korisnikov avatar
By Sunce
Istina. Ljudi vole egoiste. Evo ti serpe, pa ti kuvaj meni. :) Onda cu jos da ti trazim mane, pa da ti kazem: 'Nije lose, moze bolje, mali, hihi hi'.
Korisnikov avatar
By Sunce
Kad si ti na forumu, sve je lepse i bolje. :hug: Znas li ti da ja tebe obozavam!?

Nisam glasao za tebe za zvezdu jer si ti van konkurencije.

Znas sta treba uraditi? Napraviti profil "deni" i fiksirati ga dole, da si non-stop prisutan. Pa kada sam sam na forumu ili u grupi surovih forumasa, jedan prelaz pogledom preko tog "deni" ima da vrati osmeh.

Zakljucak: tebi cu da skuvam. :)
:)
Ah, pa ti surovi forumaši se uvek mogu izbeći.
Svađa se samo onaj koji želi da se svađa.
Ko to ne želi, nema te sile koja ga može na to naterati.
Taj samo ćuti, pa u pogodnom momentu raspizdi dušmanina među rogove.
Bez mnogo reči.
:)
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2323359#p2323359]Sunce napisao:[/url]Kad si ti na forumu, sve je lepse i bolje.
Ja rekoh negde pre neki dan da je Deni čist antidepresiv (a za razliku od onih zvanično priznatih - još je i efikasan).

A što se tiče ovoga:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2323359#p2323359]Sunce napisao:[/url]
Nisam glasao za tebe za zvezdu jer si ti van konkurencije.
O tome sam i ja razmišljao, kako je Deni svake godine žrtva svoje veličine (kao gospođa Strip na Oskar najt).

I smislio sam da treba da se uvede institut "Hall of Fame" foruma u koji bi vremenom ulazili svi oni veliki forumaši koji iz ovog ili onog razloga ne dobijaju ostala forumska priznanja ("Zvezda foruma") i čiji bi prvi član bio Deni.

Odoše neki divni ljudi, a ko da nisu bili ovde - ne može tako. Hall of Fame bi bio način da se sačivaju od zaborava.

Za drugog bih u tom slučaju predložio Junija što se ovde aka s nama bez nekog posebnog vidljivog razloga.
Korisnikov avatar
By Sunce
Voleo bih da mu kao nagradu dodele posetu tetka Dace. Da i nas posecuje svakog decembra, kao poklon za Novu godinu.

I tako stalno. Ako je vec ugnjetavana i osporavana preko godine, moze joj se oprostiti decembar. Tetka Mrazica Daca!

Niko ne razume moju potrebu da je zagolicam peruskicama. Gili, gili! :)
Korisnikov avatar
By acid drop
Verovatno špagete sa gljivama. Ili bilo šta sa gljivama.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
prvi put za tako šta nema vremena: naručuje se kineska i ne skida se pogled sa -simpatije-

a...nakon toga? šta god poželi. doslovno prestajem da se pitam.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
mislim da ne moze mnogo da se promasi ako se proprzi neka snicla i stavi neko povrce uz to (taman pokriven i slucaj da vam je gost/gosca vegeterijanac)
ja licno volim ribu da jedem tako da bi mozda mogla negde na stolu da bude testenina sa komadicima tunjevine i kiselim krastavcima
Korisnikov avatar
By elizevin
Ja sam pre za puno razgovora kad nameravam da zavodim, tako da bih najverovatnije posluzila hladni tanjir nekih zalogaj poslastica - bruskete sa kajmakom, patlidzan sa ovcijim sirom, jagode u cokoladi kao dezert ili sladoled...obavezno uz neko fino punokrvno crno vince :D
Korisnikov avatar
By Hys.
patlidzan sa ovcijim sirom :radosnice:
Korisnikov avatar
By Macan86
kuvanje i spremsnje hrane mi nikad nije bila jaka strana...uvek moram nešto da zabrljam,pa bih ili napravio nešto prosto što ne može mnogo da se zabrlja ili bih ga negde izveo na klopu...
Korisnikov avatar
By gnossienne
Za prvu posjetu dovoljno je da joj pripremim instant kafu i neki fin sok uz to. Neka jede prije nego što dođe. E sad, ako ogladni u međuvremenu, šta da radim sa tom proždrljivicom ne znam ni sama.
Korisnikov avatar
By blenta
momku jednom koji mi se svidjao mesozderu sam pravio peceni biftek
a preko njega pospem iseckani beli luk koji se proprzi posle bifteka
i pored pire od slatkog krompira

trenutno upravo kuvam sebi i cimeru, posto simpatiju vise nemam
i visim na forumu dok pazim da mi se ne preprzi piletina

a pravim pilece belo meso koje sam rasekao na pola i napunio mesavinom
od spanaca, miksanog belog luka i papricica i malo putera
a pored toga ide pirinac i sos od crnog vina
Korisnikov avatar
By Pauceti
beli miso
ili
amarant stangle
ili
guacamole

caj
Korisnikov avatar
By antibiotic
sushi
a psole seksa svi srecni zavrsimo u burger kingu
Korisnikov avatar
By Neutron
^ Umreh.
Nemam pojma sta bih kuvao. Laka a i meni ukusna opcija je neka salata. A ako vec ne jede salate, jebes ga, drugo nece dobiti.
Ne bih kuhala novoj simpatiji. Probava zna biti zajebana stvar pa ne bih riskirala. Slika

Restorani za početak.

Što se pak relacije hrana -> sex tiče, ne preferiram jesti do 2 sata prije bilo kakve fizičke aktivnosti. Poslije već može nešto. Neka hladna salata s mesom i tjesteninom koja bi bila spravljena prije, a hladila se u fridžu za vrijeme aktivnosti.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!