Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
upoznah sve gej prijatelje preko foruma. i decka. znaci mi jako.

a predstavlja mi dijetu, bolje ovde da spamujem nego da kopam po frizideru non stop :blentavi:
Korisnikov avatar
By constantine
vise posecujem forum nego FB a znaci mi dosta jer mi je neka vrsta ventila...
Korisnikov avatar
By De Vil
Anhedonie napisao:a predstavlja mi dijetu, bolje ovde da spamujem nego da kopam po frizideru non stop :blentavi:

Ne moš više biti u pravu! :up: :lol:
Inače,takođe ovde upoznah dobre ljude sa kojima ću se nekada upoznati i uživo,nadam se :lol:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Zivim u homofobicnoj sredini... Za pocetak je forum bio cisto informativne svrhe, i dosta mi je pomogao u razbijanju predrasuda i autohomofobije, mesecima sam ga posecivao i cituckao.... Onda sam se pridruzio, cisto da bih dobio pomoc za konkretnan problem (kako se outovati, moja prva tema as I remember)... Vremenom sam poceo sve cesce da ga posecujem i ukljucujem se u brojne teme :) Upoznao sam par ljudi licno (doduse ne jos uvek i uzivo) i tako... :) Ukratko - mesto na kom se informisem, pricam otvoreno o svim temama bez straha da ce me neko osudjivati zbog toga sto sam gej, prilika da steknem prijatelje.... itd.... :) Forum mi je dosta podigao i samopouzdanje, i otvorenost i uveo neke nove nacine razmisljanja. :love:

Naravno, kad kazem na forum - podrazumeva se da mislim na ljude koji ga cine a ne sam websajt. Tako da sve reci hvale upucujem upravo ljudima na forumu. Niste ni svesni koliko sam se vezao za sve vas. Thanks guys :blush:
Korisnikov avatar
By Delete
Bila bih neiskrena ako bih rekla da mi ovaj forum nije znacio mnogo. Naprotiv, pratio je moj razvoj, kao i ja njegov. U nekim periodima je bilo mnogo foumasa koji su me snazno inspirisali da pisem, pisem, pisem...s vremenom sam se zasitila i foruma i onih koji su me inspirisali da pisem manje lepe stvari. Danas, ovaj forum mi dodje kao izvor crtica mene iz proslosti, ali sam izgubila nekadasnji elan da suprotstavljam i ispisujem stavove.
Dodje mi kao razonoda izmedju ozbiljnijih podviga svakodnevnice.
Korisnikov avatar
By stefan19
ZlatnaPtica napisao:Zivim u homofobicnoj sredini... Za pocetak je forum bio cisto informativne svrhe, i dosta mi je pomogao u razbijanju predrasuda i autohomofobije, mesecima sam ga posecivao i cituckao.... Onda sam se pridruzio, cisto da bih dobio pomoc za konkretnan problem (kako se outovati, moja prva tema as I remember)... Vremenom sam poceo sve cesce da ga posecujem i ukljucujem se u brojne teme :) Upoznao sam par ljudi licno (doduse ne jos uvek i uzivo) i tako... :) Ukratko - mesto na kom se informisem, pricam otvoreno o svim temama bez straha da ce me neko osudjivati zbog toga sto sam gej, prilika da steknem prijatelje.... itd.... :) Forum mi je dosta podigao i samopouzdanje, i otvorenost i uveo neke nove nacine razmisljanja. :love:

Naravno, kad kazem na forum - podrazumeva se da mislim na ljude koji ga cine a ne sam websajt. Tako da sve reci hvale upucujem upravo ljudima na forumu. Niste ni svesni koliko sam se vezao za sve vas. Thanks guys :blush:
Awwwww :) Good for you babe!
Korisnikov avatar
By Galadriel
Isto kao fejsbuk samo gay. I nažalost ne vidim sa kim pričam, a onda bi bilo još zanimljivije.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Manje provodim vremena nego prvih godina, ali mi više znači.

Izvor informacija na prvom mestu, jer već duže vreme ne volim da pratim vesti na drugim medijima, koje se svode isključivo na politiku. Takođe me podstiče na razmišljanje o raznoraznim temama, ponekad pruža ideje, izmamljuje osmeh...
Па, мени значи колико и свака примарна секундарна ствар.

Иако сам се регистровао само зато што нисам могао да отворим "Рециклажу", испоставило се да је занимљиво место за размену мишљења и опипавање жиле куцавице геј друштва.
Стекнеш неки увид у то како већина размишља, који су им приоритети и, уопштено, ко су у животу...

:D
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
stefan19 napisao:
ZlatnaPtica napisao:Zivim u homofobicnoj sredini... Za pocetak je forum bio cisto informativne svrhe, i dosta mi je pomogao u razbijanju predrasuda i autohomofobije, mesecima sam ga posecivao i cituckao.... Onda sam se pridruzio, cisto da bih dobio pomoc za konkretnan problem (kako se outovati, moja prva tema as I remember)... Vremenom sam poceo sve cesce da ga posecujem i ukljucujem se u brojne teme :) Upoznao sam par ljudi licno (doduse ne jos uvek i uzivo) i tako... :) Ukratko - mesto na kom se informisem, pricam otvoreno o svim temama bez straha da ce me neko osudjivati zbog toga sto sam gej, prilika da steknem prijatelje.... itd.... :) Forum mi je dosta podigao i samopouzdanje, i otvorenost i uveo neke nove nacine razmisljanja. :love:

Awwwww :) Good for you babe!
:cvece:
speedygonsales napisao:Па, мени значи колико и свака примарна секундарна ствар.

Иако сам се регистровао само зато што нисам могао да отворим "Рециклажу", испоставило се да је занимљиво место за размену мишљења и опипавање жиле куцавице геј друштва.
Стекнеш неки увид у то како већина размишља, који су им приоритети и, уопштено, ко су у животу...

:D
Hahahaha, da, secam se da je i mene zivo zanimalo sta je u toj temi pre nego sto sam se prijavio :lol:
Znači na neki način.Veliki broj tema-naročito iskustva forumaša mogu itekako da pomognu u rešavanju nekih pitanja,problema,nedoumica.Ne samo onih vezanih za seks.orijentaciju nego uopšte. Žao mi je što se još ranije nisam registrovala.Nego,nije ni sad kasno.
Korisnikov avatar
By bern
znači mi. ovo je najveća gomila gejeva i lezbejki (and ostalih) sa kojima mogu biti opušten, između ostaloga... u vezi sa jednom bitnom stavkom u mom životu.
By angelbelow
Tek cu videti sta ce mi znaciti..ispala sam krajnje zatucana i sjebala dobar deo zivota i jednog dobrog coveka pokusavajuci da budem strejt..da sam ranije bila hrabrija i pokusala da se ukljucim u LGBT zajednicu mozda bi bar njega postedela bola i besa koji sada oseca..zelim da upoznam ljude sa foruma..da vidim koliko je istina ono sto mi je bivsi rekao, nemoj da ides iz zemlje, mozes naci ovde neku i ziveti normalnim zivotom ali pod uslovom da se ne reklamiras pred drugima ( drzis za ruke, ljubis, otvoreno priznam pred drugima..)..interesuje me da li je to istina? Koliko Vas ima normalnu vezu ili brak tj. koliko LGBT parova znate da su u dugoj monogamnoj vezi ili braku ?
By angelbelow
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2415730#p2415730]starsailor napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2415708#p2415708]angelbelow napisao:[/url] mozes naci ovde neku i ziveti normalnim zivotom ali pod uslovom da se ne reklamiras pred drugima ( drzis za ruke, ljubis, otvoreno priznam pred drugima..)

Koliko Vas ima normalnu vezu ili brak?
sa prvim delom nemoguc je drugi
To je i moje misljenje..Kako se mozes toliko kontrolisati..hmm..
Korisnikov avatar
By Waldorf
znajući sejlorče, nije ona mislila na kontrolisanje reklamiranja pred drugima, već da kad nađeš nekog normalnog (za sopstvene pojmove, jer kontam da nemaju svi istu interpretaciju toga šta je normalno.. :D) imaćeš i normalnu i uspešnu vezu.

sejlorče, šamaraj ako lupam :waldorf:
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2415738#p2415738]angelbelow napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2415730#p2415730]starsailor napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2415708#p2415708]angelbelow napisao:[/url] mozes naci ovde neku i ziveti normalnim zivotom ali pod uslovom da se ne reklamiras pred drugima ( drzis za ruke, ljubis, otvoreno priznam pred drugima..)

Koliko Vas ima normalnu vezu ili brak?
sa prvim delom nemoguc je drugi
To je i moje misljenje..Kako se mozes toliko kontrolisati..hmm..
Ne mozes ziveti normalnim zivotom ako se "ne reklamiras pred drugim" tjst, zivis kao da te nije sramota toga sto jesi i sa kim si.

Posto si rekla da si psiholoskinja, to bi ti od svih najbolje trebalo da znas.
Korisnikov avatar
By bern
angelbelow je samokritički navela da ima stvari koje želi da nauči. lijepo od nje. eto, za početak, saznala je zašto nam se pali crvena lampica zbog fraze "reklamirati se pred drugima"...
Korisnikov avatar
By Nicodemus
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2304399#p2304399]ZlatnaPtica napisao:[/url]Zivim u homofobicnoj sredini... Za pocetak je forum bio cisto informativne svrhe, i dosta mi je pomogao u razbijanju predrasuda i autohomofobije, mesecima sam ga posecivao i cituckao.... Onda sam se pridruzio, cisto da bih dobio pomoc za konkretnan problem (kako se outovati, moja prva tema as I remember)... Vremenom sam poceo sve cesce da ga posecujem i ukljucujem se u brojne teme :) Upoznao sam par ljudi licno (doduse ne jos uvek i uzivo) i tako... :) Ukratko - mesto na kom se informisem, pricam otvoreno o svim temama bez straha da ce me neko osudjivati zbog toga sto sam gej, prilika da steknem prijatelje.... itd.... :) Forum mi je dosta podigao i samopouzdanje, i otvorenost i uveo neke nove nacine razmisljanja. :love:

Jooj, uvali se ti bolje u neki sling, stećeš i prijatelje i samopouzdanje. A novom načinu razmišljanja da i ne govorim. Treba posećivati pristojnija mesta.

:smilegrin:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
^ letovanje uz forum, ukoliko se ne varam? neka i to jos o tome bude receno.

Ne uzimam ovaj forum za znacajnu emotivnu, zivotnu ili izdrkavajucu stavku u svom zivotu, ali sam njegov clan znacajno dugo i sledstveno tome razvila sam odredjenu vrstu naklonosti, kao sto sam se usput vezala za sada vec vrlo drage ljude, osobe iza nickova do kojih mi je vrlo stalo.
dodjem da napisem stvari kako bih neutralisala potrebu za vodjenjem ozbiljnog, sistematicnog i opsirnog dnevnika. ponistavam svoju volju, moglo bi se reci, ali na zadovoljstvo drugih, nadam se.
Korisnikov avatar
By gnossi℮nn℮
Vezana sam dosta za radni sto i internet poslednjih sedmica pa mi je zanimljivo da svratim kad se umorim.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!