Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Message original : AnhedonieNe. Mislim idiote da sam već pola sata na njemu.
aman bre, pa da ti se napusim nemackog kurca. dont you wanna?
Originally posted by KorvinOdAmberazovi me onda, jebo te linux, ja te ne vidim al ti kucam!
Originally posted by LeDeNa_ja zaista ne razumem pitanje.
Upravo sam imala razgovor na chatu o tome kako se psuje na forumu i zato nece da dolazi...
No...
Ovako...
zasto? (da to direktno pitam te ljude)...
Psovanje se obicno koristi u svakodnevnom zivotu, pogotovo za situacije gde treba nesto dodatno naglasiti.
Neki ljudi imaju takav pristup.. da jednostano nista ne mogu opisati bez psovanja.
Uz to psovanje se koristi kao deo humora.
Sigurno znate masu primera.
I najbitnije od svega.. kod psovanja je najvise bitan kontekst. npr.
Jebem ti sve loool
Jeben ti je stav itd.
Misljenja?
Originally posted by Anhedonie
Originally posted by KorvinOdAmberazovi me onda, jebo te linux, ja te ne vidim al ti kucam!
Originally posted by LeDeNa_mi se na kraju uvek nekako nadjemo
Originally posted by Anhedonie
hahahhahaah.....jesi ga pronasao?...
Originally posted by 4NY K3Y
au, sta bi bilo kad bi imao orgazam sa orladno, kad imas odron testosterona, dok ti je za to vreme deda u sobi, a ti olesen
Originally posted by LeDeNa_Srce malo preosjetljivo. Važno da nije gadljiva na picu i odlaske na chat, kako bi do iste došla.
Upravo sam imala razgovor na chatu o tome kako se psuje na forumu i zato nece da dolazi...
Originally posted by Black Lady
^ Ma ko je jebe, neka ni ne dolazi. Nasla chaterka da kenja o forumu. Dzizs.
Originally posted by alexandermagicovde se psuje?
Srce malo preosjetljivo. Važno da nije gadljiva na picu i odlaske na chat, kako bi do iste došla.
OnT: Nešto i ne zamjetim da se ovdje intenzivno psuje, tu i tamo neka psovka ne znači niš'.
Originally posted by alexandermagicPffff, ja sam se uvek pitao da li lezbejke komuniciraju na taj način. Da li uopšte tako razmišljaju ?
Originally posted by LeDeNa_Srce malo preosjetljivo. Važno da nije gadljiva na picu i odlaske na chat, kako bi do iste došla.
Originally posted by nscJebem ti kako je lepo ovo dete...Ako cujem ruzno ime..Kazem serem ti se u kuma
.....imam obicaj da kazem : "Oca mu, onog decjeg!" ili "Sto je slatko, oca mu jebem!"
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!