Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
aman bre, pa da ti se napusim nemackog kurca. dont you wanna? :pervert:
Korisnikov avatar
By Sunce
Diskriminisana je upotreba "govno' u situacijama kada to Sunce upotrebljava. A sto se psovanja tice - nije mastovito. Vise klinci koji se plase da ce ispasti tetke psuju da bi zvucali kao nadfrajeri.
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by LeDeNa_

Upravo sam imala razgovor na chatu o tome kako se psuje na forumu i zato nece da dolazi...

No...

Ovako...

zasto? (da to direktno pitam te ljude)...

Psovanje se obicno koristi u svakodnevnom zivotu, pogotovo za situacije gde treba nesto dodatno naglasiti.
Neki ljudi imaju takav pristup.. da jednostano nista ne mogu opisati bez psovanja.

Uz to psovanje se koristi kao deo humora.
Sigurno znate masu primera.

I najbitnije od svega.. kod psovanja je najvise bitan kontekst. npr.

Jebem ti sve loool

Jeben ti je stav itd.

Misljenja?
ja zaista ne razumem pitanje.
By Kragi
Ne kontam sta je lose u tome reci: picka, kurac, jebanje i sl
Jedno je biti vulgaran a nesto sasvim drugo biti prost.
Meni je ok. Ne ustrucavam se da opsujem ako mi dodje.
Znas ono, ja sam seljak co'ek, Sumadinac ... moze mi se. Ovi fini neka paze :D
By Speculum Columbae
Ne volim psovanje.
Koristim ga radi comic relief i kada sam olešen.

Ili u retkim prilikama, kada imam odron testosterona.

I kada mi je deda u sobi. Ili kada sam sa Orlando, jer ona mnogo lepo psuje.

I kada imam dobar orgazam.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
au, sta bi bilo kad bi imao orgazam sa orladno, kad imas odron testosterona, dok ti je za to vreme deda u sobi, a ti olesen
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by 4NY K3Y

au, sta bi bilo kad bi imao orgazam sa orladno, kad imas odron testosterona, dok ti je za to vreme deda u sobi, a ti olesen
:smeh:

ot:

Desi se ponekad da omanem. Na forumu vrlo retko, skoro pa nikako.
Korisnikov avatar
By Blady
^ :radosnice: :smeh:

Ma ko je jebe, neka ni ne dolazi.
Nasla chaterka da kenja o forumu. Dzizs.
By alexandermagic

Upravo sam imala razgovor na chatu o tome kako se psuje na forumu i zato nece da dolazi...

Srce malo preosjetljivo. Važno da nije gadljiva na picu i odlaske na chat, kako bi do iste došla. :radosnice:

OnT: Nešto i ne zamjetim da se ovdje intenzivno psuje, tu i tamo neka psovka ne znači niš'.
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by Black Lady
^ :radosnice: :smeh: Ma ko je jebe, neka ni ne dolazi. Nasla chaterka da kenja o forumu. Dzizs.
Originally posted by alexandermagic
Srce malo preosjetljivo. Važno da nije gadljiva na picu i odlaske na chat, kako bi do iste došla. :radosnice:
OnT: Nešto i ne zamjetim da se ovdje intenzivno psuje, tu i tamo neka psovka ne znači niš'.
ovde se psuje? :shocked: :shok2: :shok:
u 3 lepe, kako mi je to promaklo?
a da ta osetljiva popusi jedan?
Korisnikov avatar
By *deni*
Zavisi u kom kontekstu se psovke koriste. Svakako je neprihvatljivo psovati druge rečima '' Jebem ti majku '' i slično, ali ubaciti tu i tamo neku psovku, kojom se ne atakuje na pojedinca, ili pojedinku, sasvim je u redu.

Primer za nedopušteno psovanje :

Korisnik A korisniku B : '' Ti stvarno imaš problem sa inteligencijom ... ''
Korisnik B koriniku A : '' Milu ti majčicu jebem ! ''

Primer za dopušteno psovanje :

'' Da li ste videli nove slike Jelene Karleuše ? Ala je lepa, jebo je otac ''.
Korisnikov avatar
By nsc
pa jeste, i ja kad vidim nekog zgodnog (meca, meda, mecka) taticu kako gura kolica ili vodi dete za ruku, imam obicaj da kazem : "Oca mu, onog decjeg!" ili "Sto je slatko, oca mu jebem!"
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by alexandermagic

Pffff, ja sam se uvek pitao da li lezbejke komuniciraju na taj način. Da li uopšte tako razmišljaju ?
'' Ej, pošalji mi sliku svoje pičke u što većoj rezoluciji ''.
'' Šta tražiš ? Ja najviše volim da mesim sise i da dražim bradavice vrškom od sapuna.. ''
:neznam:
Korisnikov avatar
By *deni*
Meni je ta psovka '' Jebo ga otac '' prirasla za srce još u detinjstvu. Sećam se da je u naselju postojala neka baba Bosanka, koja je često sedela na klupi kraj kuće, jela neko grožđe i kad god bi naišla na truli grozd, bacila bi ga uz glasnu psovku : '' U jebo ga otac, ovo gnjilo ! ''
:deni:
By LeDeNa_
Originally posted by nsc

.....imam obicaj da kazem : "Oca mu, onog decjeg!" ili "Sto je slatko, oca mu jebem!"
Jebem ti kako je lepo ovo dete...Ako cujem ruzno ime..Kazem serem ti se u kuma :lol:

p.s. :lol: deni
By LeDeNa_
:lol: Crna

Ovde vecina ljudi ima tu nekakvu metlu u guzici ... sto me jos vise tera da psujem.
I psujem. :lol:

Nekoliko ljudi se zna zaista zajebavati.

A smesno mi je..ironicno... kako su ovi pravi zajebanti (koji se takodje ne ustrucavaju upotrebiti rec "picka", kurac itd) uglavnom
elokventne, inteligentne i obrazovane jedinke koje stvarno imaju nesto konkretno i zanimljivo reci ... za razliku od ovih koji se non stop kurce sa tim "nepsovanjem" i samo prde u prazno i na kraju apsolutno nista ne kazu..komplikuju oko totalno trivijalnih stvari...i niko ziv ih ne slusa nego se nadje skupina istih i onda se glade po guzici i govore : :lol:
"Ma ti si lepsa..."
"Ne, draga...ti si lepsa...hihihi..."
"Ma joooooj...ti siiiiiii..."

I to nepsovanje im je najmocnija argumentacija koju poseduju.
Makar ni to nisu u stanju argumentovati nego samo glumataju nekakvu poveedjenost itd... i meni se od toga jos vise sere. :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!