Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Galadriel

Što se mene tiče intelektualna elita nije svako iz akademskih krugova već samo onaj ko je ostvario izvesne rezultate u nauci, pomak u istraživanjima ili ostavio iza sebe neko bezvremeno delo. A ponajmanje kafansko/forumski nepobedivi retoričari.
envy much? :hmm:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Što bi citirao Sreten Petrović Cicerona: 'ne donose ploda ni svi obrazovani duhovi', tako sam i ja tim postom gore htela reći da diploma visokog obrazovanja ne čini čoveka automatski intelektualnom elitom. Niti ga čini želja za dokazivanjem, već po mom skromnom mišljenju gorenavedeno, bez negativno emotivnih primesa. Objektivno. ;)
Korisnikov avatar
By blenta
u srbijici imamo cca 6% ljudi koji vidi fakultet
ej!

nismo u prilici da se cenkamo

a da sam najvecih morona za zivota
video na fakultetima
jesam
Korisnikov avatar
By Galadriel
Big fish small pot, small fish big pot. Ili kao što se kod nas kaže, a nećemo tu logiku primenjivati:D : 'Bolje prvi u selu nego zadnji u gradu.' Ako je uzorak nasprag kog je spsko akademsko obrazovanje intelektualna elita tih 94% posto Srblja onda slobodno mogu da pustim niz kanalizaciju sav svoj elitizam. :katemoss:
Korisnikov avatar
By 2kune
kada si dovoljno obdaren
osamljen se kreći kao nosorog
ako u ovom životu nisi
pridruži se eliti
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne volim amaterizam, a on u Srbiji vlada.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
etika mi zabranjuje da postavim njegovu sliku ali da ga opisem mogu
kratka kosa kratka brada ,,smedja
braon okice trouglast nosic
ima tetovazu krsta na gornjem delu desne ruke
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
krst valjda smem da ti pokazem
Slika
-------------
nit smo elita nit smo intelektualci
em nas dvojica masimo ovde temu barnipero
al da ga jebem ..valjda nema veze
nece se ljute ljudi
Korisnikov avatar
By *deni*
Hihihi, slatki ste.
Nije teško biti intelektualna elita, odnosno duhovna aristokratija.
Potrebno je, na primer, koristiti znakove interpunkcije čak i u sms porukama, iako to ukrupnjava tu poruku, čineći je skupljom ( dužom ). Iako si svestan da, u takvoj vrsti komunikacije, odvajanja, zarezi, upitnici ne znače ništa, naročito skotu, koji tu poruku prima, a tebi razvlače misao u barem tri poruke, iako bi bez njih stala u jednu, ti jednostavno drugačije ne umeš. Zato što si duhovna aristokratija. :yes:
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2713882#p2713882]kameni napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2713880#p2713880]svemirskimajmun napisao:[/url]krst valjda smem da ti pokazem
....]
-------------
nit smo elita nit smo intelektualci
em nas dvojica masimo ovde temu barnipero
al da ga jebem ..valjda nema veze
nece se ljute ljudi
Da, nazire se dobar komad
Mora da ste bliski cim ti je dozvolio da mu se toliko priblizis krstu

ja drkam na njega
on ne zna da ja postojim
ako to nije blizina ja ne znam sta je
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2713923#p2713923]*deni* napisao:[/url]Hihihi, slatki ste.
Nije teško biti intelektualna elita, odnosno duhovna aristokratija.
Potrebno je, na primer, koristiti znakove interpunkcije čak i u sms porukama, iako to ukrupnjava tu poruku, čineći je skupljom ( dužom ). Iako si svestan da, u takvoj vrsti komunikacije, odvajanja, zarezi, upitnici ne znače ništa, naročito skotu, koji tu poruku prima, a tebi razvlače misao u barem tri poruke, iako bi bez njih stala u jednu, ti jednostavno drugačije ne umeš. Zato što si duhovna aristokratija. :yes:
Fenomenalno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!