Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by AnhedonieAko hoćeš sebe da sputavaš vjerovanjem u postojanje vradžbina i strahovanjem od istih, samo naprijed. Postoji mnogo naučnih objašnjenja za "učine", od kojih se većina svodi na psihologiju.
Originally posted by bern
Zato što znam.
necu da se raspravljam sa nekim ko je zatucan i misli da sve zna i da je sve iskusio, dodje mi da povratim od takvog stava
Originally posted by bernja se uverio u delovanje, i to prilicno gadno. verujem u njihovo postojanje ali se ne plasim.
Ako hoćeš sebe da sputavaš vjerovanjem u postojanje vradžbina i strahovanjem od istih, samo naprijed. Postoji mnogo naučnih objašnjenja za "učine", od kojih se većina svodi na psihologiju.
Originally posted by AnhedonieKaaaaaakva si ti kraljica! LOOOOOOOL
Originally posted by bernja se uverio u delovanje, i to prilicno gadno. verujem u njihovo postojanje ali se ne plasim.
Ako hoćeš sebe da sputavaš vjerovanjem u postojanje vradžbina i strahovanjem od istih, samo naprijed. Postoji mnogo naučnih objašnjenja za "učine", od kojih se većina svodi na psihologiju.
a i zar ti stvarno mislis da je nauka u stanju sve da objasni? pa ni dna okeana se nije stiglo, ni tamo se ne zna sta sve postoji a narod nije glup sto godinama koristi svakave vradzbine.
a i nauka je napredovala previse brzo u odnosu na ljude, zato smo i usrali ovu planetu, al hvala bogu pa je planeta jaca od nas i pre ce ona nas unistiti nego mi nju. poserem ti se na 21. vek.
Originally posted by AnhedonieNe, tebe je tvoja okolina uvjerila da se nešto može jedino objasniti vradžbinama. Međutim, vradžbine objektivno ne postoje.
ja se uverio u delovanje, i to prilicno gadno. verujem u njihovo postojanje ali se ne plasim.
Originally posted by AnhedonieNe znam, tačno. Ali dok god se to objašnjava nekim natprirodnim uzrocima i izlječenjima - i dalje sam veliki skeptik.
opet pricas kao da znas sta se sve meni desavalo.
i ne verujem u sve vradzbine, nije vera crno-bela.
Originally posted by 4NY K3YNe bi se reklo, jer ne znam kad sam čuo uzdahe, dahtanja ili podvriskivanja iz nekog stana - jedino što stalno čujem su vijesti koje komšije iznad stalno slušaju i komšija ispod koji svaki jebeni dan pušta Tanju Savić i Zašto me u obraz ljubiš.
mozda komsije koriste tamjan kao afrodizijak
Originally posted by AnhedonieHajde malo da kenjam...
Pa ne zanima mene da li ti verujes ili ne, tvoj izbor, ali ne mozes da tvrdis da nesto ne postoji.
Originally posted by poisončega? Pahomija i nevine dječice?
mozda se samo deca igraju
Originally posted by 2kuneslatki greh
Originally posted by poisončega? Pahomija i nevine dječice?
mozda se samo deca igraju
Originally posted by ultravioletljeto je i tropske su vrućine pa tijelo potrebuje više soli...
zašto uvek presoliš kad salatu spremaš?
Originally posted by Burakdjavo je usao u tebe, to je bar jasno (odavno)
Dešava se to već nekih mjesec dana. Često kad ustanem rano ujutro i krenem negdje u haustoru me dočeka miris tamjana. Takođe, što me je još više začudilo, nedavno se vraćam iz grada u 4 AM kad ono opet tamjan.
U čemi je stvar???
Originally posted by poisonU moje vrijeme su se djeca igrala klikerima - danas tamjanom, sutra osiromašenim uranijumom i barutom!
.... ma, priznaj, konacno, da si ga ti i palio po haustoru, a sad se ensto femkas ....
no, na tvom mestu ja bih, totalno pravila sacekusu .... mozda se samo deca igraju
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!