Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
meni je sudski zabranjeno da se priblizavam oruzju, kad sam istripovala da je Srbija kao Texas i da mozes u dvoristu da gadjas limenke :krezavi:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:krezavi:

:avalon:

uaaaaaaaaaa zvezda, uaaaaaaa!

:avalon:

na partizan ne bi mogla :sigh:

eventualno zatvorenih ociju.. ali plasim se da bi bilo mrtvih..
Korisnikov avatar
By ROYAL
E, da se pohvalim :D

Skoro sam bušio beton Hiltijem (onim velikim :D ) :smeh: :satisfaction: :smeh:
By Kragi
Sad sam premoscavao upravo kupljeni sporet sa trofazne na dvofaznu uticnicu, usled nedostatka iste (u kuhinji) :klap:
Radi i rerna i ringle za sad :smeh:
By Sixto
Radi i rerna i ringle, a i gori krov! :lol:
By Kragi
a ne, sad mi keva kuvala kafu (tj. sebi jer je ne pijem) da isproba. :D
Korisnikov avatar
By erkondisn
instalacije antena, zemaljskih i satelitskih + podesavanje kanala i signala (s pojacalom, bez pojacala)... to ide. komotno bi firmu koja se bavi time mogao otvoriti (kamo srece, a ne ovo sad sto radim... jebes vakultet).

sitne popravke po kuci... isto ide...

sitne popravke na automobilu, to isto ide (ipak sam vozio stojadina pa nauci se covjek sto napraviti kad ti zakuha auto ili ispadne auspuh)

osnovni popravci na biciklu, ide...

u planu mi je i farbanje ograde na balkonu, samo cekam da ne bude kise par dana :)

mijenjanje uticnica i inih elektricnih stvari isto ide, iako se plasim struje :lol:
Korisnikov avatar
By VANGEL
Uglavnom se pravim blesav - a kad majstor dodjeee ondaaa nastupam ja u svim svojim vestinama :D :kiss:
Korisnikov avatar
By Markiza
Popravljam šta umem onako kao privremeno, dok se sve to ne stopi, počne da dimi i smrdi.Kad sve to pocrka zove se majstor. Evo, danas bio majstor da nam popravi silne kvarove. U jednom momentu se popeo na stolicu i prikačio onaj uređaj za merenje voltaže na plafonu, gde je sijalica i kako on stoji ja držim uređaj i pita on mene koliko očitava. Kad sam rekla 822 volta umalo se nije strmoglavio sa stolice. Kad sam mu pridigla uređaj da sam pogleda , rekao je 228 tj. držala sam uređaj naopako.
Tako da...majstor sam, nema šta.
Korisnikov avatar
By scout_finch
snalazim se. oko struje i auta umem. a i ako ne umem probam. :D
jedino sto nikad ne cackam su vodoinstalaterske stvari, jer tu ako useres stvar poplavices ceo komsiluk dok dodje majstor da sredi ono sto si zajebo.
Korisnikov avatar
By CosmicLover
U kući znam da menjam sijalice, osigurače, nameštam kablove za napajanje raznih uređaja (usisivači, miskeri, blenderi ...) ... jedino što se ne prčkam oko strujnih instalacija i vodovoda ... to stvarno ne umem. Oko kola znam da zamenim ulje, zamenim gumu, zamenim sijalice farova (one H7), osigurače u autu ...

Ali više od svega volim da platim da to neko uradi za mene ... Prvi razlog je jer me mrzi, drugi jer oduzima dosta vremena, a treći je što majstor uvek pokupi đubre za sobom, a iza mene nema ko da pokupi :)
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Dobro mi idu svi ,,Handyman" poslići, jer moj otac ne zna razliku izmedju kombinirki i šarafcigera! Neko je morao naučiti... :D

Jedino se malo (malko) bojim struje, koja me jednom katapultirala na drugi kraj dvorišta! :vruce:
Korisnikov avatar
By scout_finch
pa da. :sesir:
a i nikad ne znas kakve budale zive u komsiluku.

a ja sam iz nekog razloga ubedjena da umem sa strujom. ono obujem obucu s gumenim djonom i pipam samo plasticne delove. what's the worst that could happen?
Korisnikov avatar
By Hys.
Da pitamo Luxa kako je on došao u stanje katapultiranja onda, a :D

Nisam nikaki hendimen jer nemam priliku da se iskažem :D Znam da ušrafim nešto ako moram, da uključim osigurač ako je izleteo i to je to.
Scout to sve radi, jedino što radi i kad ne zna da radi jer mora da popravi makar sve rastavila, tako da često ti poduhvati počinju sa "samo molim te nemoj da te ubije struja. Ili da odsečeš prst jer koristiš nož kao alat. I popizdeću ako se povrediš il mi umreš na oči"
Korisnikov avatar
By scout_finch
reci je l' nesto ostalo pokvareno posle mog pokusaja da popravim?
majstor nam je bio za bojler i ves masinu, jer to spada u vodoinstalaterske poslove.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ne znam, uglavnom vreme provedem tako što se trudim da ne gledam šta radiš da se ne bi brinula :povez:

Jeste! Sto! I kućište od kompjutera (meni i dalje nije svejedno kad guram prst pored žica na slepo da nađem dugme :P ). Al dobro, oba si sama i pokvarila i relativno su funkcionalni i dalje :lol:

Moram da primetim da je ono tvoje menjanje gume za 7 minuta bilo stvarno :wow:
Korisnikov avatar
By scout_finch
to nisam ni pokusavala da popravim. a i polomila sam ih s dobrim razlogom.
By barni
Umem dosta toga sam,
sam krecim stan, napravim i poneki komad namestaja, umem i to oko struje ali izbegavam jer me je udarila struja kada sam bio klinac i od tada imam neki strah od zica i kablova :lol:
Korisnikov avatar
By Markiza
Prvi put sam cistila slivnik na lavabou, ono crevo ispod, bljak, fuj, sta sve tu zivi i zivelo je,citavo jedno cudoviste izmilelo iz rupa i creva. Definitivno najogavnije! :barf:
Korisnikov avatar
By mega therion
i kuci a i sada sa cimerkom sam dezurni handyman, tj handygirl :) nisam najbolji vodoinstalater, mada se trudim. obozavam da popravljam elekrticne aparate iako sam kao klinka letela na drugi kraj sobe od TA peci. pa i tad sam se bila u fazonu : ,, aha znaci ne ta zica" :pop:
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Od 12 metara produžnog kabla, ja sam prstiće spustio randomly spustio na tanko prorezani dio! Hajde što sam odskočio 3-4 metra, ali visinu tona mog vriska još niko nije nadmašio u širem komšiluku! (Bogu hvala tj) :krezavi:
Korisnikov avatar
By Delete
Uz odgovarajuci alat, znam sve. (osim fizikalisanja, to ne zelim) I ako ne znam, youtube mi pomogne da saznam.

Imala sam nekoliko urnebesnih situacija u zivotu, koje su me nagnale da naucim i vise nego sto sam zelela. No, nekad me jednostavno mrzi da se iscimam oko popravljanja, menjanja i namestanja, pa trazim nekog strucnog.
Korisnikov avatar
By Markiza
Dosta stvari radim sama ili u paketu sa partnerkom. Popravljamo kvake, krecimo, lepimo tapete itd. Onomad smo kupile silikon i pistolj i lepile prozor, ispalo bilo staklo,Zena se toliko navukla na silikon da je bukvalno SVE pocela njime da lepi. Krajnji stepen je dostigla kad je pozelela da ima kalup pa da izlije dildo. Tad sam sve izbacila, i pistolj i silikon. Inace, zaista sve popravljamo same, sem kvarova sa strujom i skoro su nam se vrata od sobe zaglavila i kako se polomila kvaka morale smo ipak da pozovemo nekoga da to pajserom razvali. Ali da smo imale pajser,same bismo mi i to.

Zasto sve same? Zato sto nam je jednom dosao majstor vodoinstalater koji je pola sata radio a dva i po sata pricao, pricao, pricao, pricao pricao, pricao, stres smo dozivele, imamo traume od tada. Galateja narocito, odmah uzima papagajke i zvezdaste srafcigere, popravlja i zavrce samo da ne 'zovemo Svetu da dolazi.'
Ako napomenem da sama Galateja mnogo prica onda mozete da zamislite koliko onda Sveta prica...
By alexandermagic
Odgovorih vec. No...

Zna bit zanimljivo pravit se da nemas pojma, pa ti netko satro pojasnjava (pogresno :shamar: ) i krene da popravlja (pogresno :shamar: ), pa se onda covjek kontrolira dok ne kaze: ' ajde mici mi se ispred ociju jer nemas pojma. :ozbiljan:

Ljudi cesto imaju potrebu jednostavne stvari prezentirat kao komplicirane.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!