Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by DrakcheIsto.
OT: Nisam voleo svoje ime, ali sada mi je OK, nacio sam da ga volim.
Message original : AnhedoniePlus Marko.
^ Da znas, Milana i Dragana ko bulke![]()
Originally posted by KorvinOdAmbera
naša verzija:
"Ovo je Milenko. Njegova žena Marija. I njihova deca: Milan, Dragan i Jelena. A ovo je Vlado, njegova žena Ljubica. I njihova deca Milan, Dragan i Jelena... Nenad, Nebojša, Mario... Jelena, Jelena, Jelena, Jelena, Jelena, Jelena, Jelena. I naravno: Dragana!"
![]()
Originally posted by KorvinOdAmberaa milica?
00:57
naša verzija:
"Ovo je Milenko. Njegova žena Marija. I njihova deca: Milan, Dragan i Jelena. A ovo je Vlado, njegova žena Ljubica. I njihova deca Milan, Dragan i Jelena... Nenad, Nebojša, Mario... Jelena, Jelena, Jelena, Jelena, Jelena, Jelena, Jelena. I naravno: Dragana!"
![]()
Originally posted by KorvinOdAmberaZvuci kao Predrag?
Message original : AnhedoniePlus Marko.
I sve do jedan peder!![]()
Ali zato Jelenaa Isuse, Marijo, Muhamede i Zevse!
Mislim da ih samo u imeniku imam 20...
Isto tako imam ortakinju koja se zove Jelena Jovanović... Nije mogla naći češće ni ime, ni prezime..!![]()
Mene jedino nervira kada moje ime ljudi sa engleskog govornog područja pokušavaju izgovoriti.. Krenu normalno 'P' i onda zabrljaju svako pojedinačno naredno slovo...![]()
Message original : vademecumo ne.... sada ćete me proganjati...
Originally posted by KorvinOdAmberaZvuci kao Predrag?
Message original : AnhedonieMene jedino nervira kada moje ime ljudi sa engleskog govornog područja pokušavaju izgovoriti.. Krenu normalno 'P' i onda zabrljaju svako pojedinačno naredno slovo...
![]()
![]()
Originally posted by makapa to je zato sto si musko-zensko ..muski...
kako kad.. danas da. vise volim prezime,nekako je ... musko!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!