Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By CamelArcher
Mislim da je sasvim dovoljno ako sam rekao svojoj majci.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Арчер, мислим да те познајем ако си '88. :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Galadriel
А видиш има још неко са сличном причом као твојом. :)
Korisnikov avatar
By Galadriel
Тешко и он није аутован. :/
Korisnikov avatar
By Dirrty
Makar si u nečemu nalik većini pedera, uvek spreman za lov :lol:
By alexandermagic
A zašto bi se morao identificirati s bilo kojom zajednicom? Zar nije lEpše biti vuk, nego ovca koja je osuđena na propast čim se udalji od svog stada?

I odakle više izranjate s ovakvim temama? :zev2:
Korisnikov avatar
By Burak
u pravu si. gej zajednica je puna: zlobe, zavisti, bluda, nemorala, pakosti, osvetoljubivosti, ljubomore, podmuklosti, raznih spletki, jeftinih intriga i skandala, niskih strasti, ogovaranja.. gej zajednica ti je u dvije rijeci drustveni talog! :lol:
By Kragi
Ja sebe vidim i u autoru i u opisanim grupama donekle. :neznam:
Mozda si asocijalan ili preterano osetljiv?
Nekada ni mene nije mrzelo da iz Kg izlazim u Bg jbt, da upoznajem nove ljude, da se druzim sa svima i sl ... a sad me mrzi da bilo sta 'trazim' kroz upoznavanja bilo online ili uzivo. Samo ja ne mislim da su drugi zli, losi, ovakvi onakvi, niti me boli kita za to kakav je ko :D
Kontam da je najbitnije da ti sam znas sta zelis a da li ces se osetiti delom mase je najmanje bitno.
Ima jos devijantnih koji cene 'manjinu' u svakom smislu :D
Korisnikov avatar
By zozefin st
Originally posted by Mars

Oće neko da mi objasni ovaj dijalog:
Originally posted by CamelArcher

jednom sam jednom decku posle 30 minuta caskanja rekao "bas si lep",sto sam i mislio,a on mi je na to odgovorio "a ti mislis da si bolji".
Meni liči na Rosencrantz and Guildenstern Are Dead (eventualno Jonesko)...al ne verujem da je tako nešto u pitanju.

"A ti misliš da si bolji..."

Jedino da je ovaj kompliment shvatio sarkastično - ne lep nego "lep", a?
:lol:
:roflmao:
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By colorado
Ti se preorijentisi onda na strejt zajednicu, pa ces vremenom shvatiti da ne mozes ni s njima... pa ce ti na kraju seksualna orijentacija biti nebitna za odabir ljudi s kojima ces provoditi vreme.... pod uslovom da si autovan.
By Speculum Columbae
Ja sebe ne vidim uopšte sa ljudima*.
Sve ih podnosim jednako. Nikako.
And, yes...outovan sam celom svetu.
Ja sam kul, ja sam ničeovski drkoš blablablabla - poenta je...(biću Popaj :molise: prema autoru teme) - Tvoj problem je što si neautovana, autohomofobna ormaruša koja nanosi zlo gej zajednici, ravno koliko i autovani hodajući gej stereotipi (što sam takođe). 'Aj' što nanosiš zajednici, već što najviše sebe jebeš u autonomni nervni sistem.

---------------------------------------------------------------------------------

* tu su uvek sobne biljke i moj gospodin čovek

Originally posted by bern

Gay zajednica = gay kafići. Eto, naučio sam nešto novo...
Korisnikov avatar
By bern
Gay zajednica = gay kafići. Eto, naučio sam nešto novo...
Korisnikov avatar
By svejedno
jbt ljudi, pa sta je ovo sad sa svim tim ljudima koji postavljaju pitanja koja nisu pitanja?

..

ne mozes da se identifikujes sa gej zajednicom.

ok. to je vec tvrdnja.

onda nemoj da se identifikujes sa gej zajednicom. prosto.

..

aj sad na ta...pitanja:

Medjutim,da li je moje vidjenje ispravno ili sam ja specificna osoba ili je nesto trece mozda?!
ja tvoje vidjenje nisam ni skapirao; sem onog da je 90% gej populacije isfolirano.

dal je to tacno ne bih znao reci
ali
moje licno vidjenje je da je 90% ljudi na ovoj planeti svakako idiot do idiota. bez obzira na sex. orjentaciju.

Tako da - da, verovatno ti je vidjenje ispravno i po pitanju iskljucivo gej populacije.

..

dal si ti specificna osoba... otkud bre znam. ne poznajem te.
ne zvucis specificno na osnovu ovog pisanija, tolko mogu kazem.

..

nesto trece.

deluje ko da ti nedostaje bas ono sto zameras drugima (ko sto je precesto slucaj inace) - opusti se.

sta te libo rac s kim mozes da se identifikujes il ne.

jel ti potrebno da se s nekim identifikujes?

pS. Imao sam usran dan.
Korisnikov avatar
By Srklet
put od zvezdare do zemuna te je ubio? :mazi:
Korisnikov avatar
By svejedno
jok, to je bilo jos i ok (uzeo sam taxi ,) nego jutros sam...neprirodno rano..ustao i jebavao se nesto po gradu iiii...blah. i imam razne obaveze i tijekom dana i svasta.

..

nadrkan sam kad sam neispavan.

obicno tada cutim & sklonim se da ne smetam nikome, al sada...ne znam.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Evo jedne stvari zbog koje sasvim lepo uklapas u 'gej zajednicu': prva stvar koju urade kada sednu pricati je otreshovati ostatak.

te uzas je ko dolazi na romeo (jeste)
te uzas je ko dolazi u ovaj kafic, onaj klub
te uzas su oni sto dolaze na ovaj chat onaj chat
te uzas su oni na forumima
te uzas su oni aktivisti..

:wundy:
Korisnikov avatar
By gossip

Pozdrav.Mislim da je moj slucaj specifican,jer ga ja nisam sreo do sada.
Ja sam sa "gay stvarima" poceo sa 16 godina.Od pocetka nisam imao nikakav problem,a nemam ga ni danas.Najopustenije uzivam u svom zivotu.Ali imam drugi "trip".
Ja ne mogu da se identifikujem sa gay zajednicom.Nemam nista zajednicko sa tim ljudima.
Do svoje recimo 19-e sam izlazio po gay klubovima,i u gay kafice.
Imao sam elana da se cesto upoznajem sa novim ljudima i mislio sam da sam i ja deo svega toga.
Medjutim vec dugo nije tako,a mislim da nikada nije ni bilo.
Zadnje 2 godine mi je muka i da pomislim na izlazak u gay klub.
U kafic jednom u 6 meseci,ako i toliko.
Jednostavno svi ljudi koji tamo izlaze,a verujem da ima i vas odavde,su mi toliko odbojni da je to dovoljan razlog da ne izlazim uopste.Nemam nikakav drugi problem sa njima,samo odbojnost.
Njihove face koje kao da su zle u 90% slucajeva.Tako gledaju puni neke mrznje i kao neke osvete.Prema cemu ne znam.
Ovde pricam iskljucivo o muskarcima.Devojke nisam ni posmatrao tako da one znaju da ovo nema veze sa njima.
Prvo sto mogu da kazem to je da se momci tamo druze u grupama i totalno su nezainteresovano za bilo kakvo druzenje sa drugim ljudima. Drugo,jednom sam jednom decku posle 30 minuta caskanja rekao "bas si lep",sto sam i mislio,a on mi je na to odgovorio "a ti mislis da si bolji".
Ima jedan debeli lik na vratima,koji me vise puta debelo smarao zasto nisam rezervisao mesto,a ono celu noc se ne napuni ni cetvrtina kluba.I tako svaki put.On je vlasnik,i njemu ide u prilog da ljudi budu zadovoljni jer ce tako da zaradi jos vise,ali on uprkos tome zeli da zadovoljava svoje niske strasti i zaebava nekog ko mu dolazi.
Cak i kad odem u kafic,ljudi su apsolutno ne-opusteni.
Kao da svi glume,da ne kazem neko ludilo.
Ja ovime opisujem,po svom vidjenju 90% gay populacije.
Zbog svega ovoga ja ne mogu sebe da zamislim u gay drustvu.
Medjutim,da li je moje vidjenje ispravno ili sam ja specificna osoba ili je nesto trece mozda?!
kapiram skroz o chemu prichas...i ja se isto ponekad tako osetim(da ne mogu da se indetifikujem sa gay zajednicom)...bash sam se pre neki dan osetio tako dok sam bio u smajliju :) tako da ako ti je za neku utehu nisi jedini ;)
Korisnikov avatar
By blabla54380
ja nisam primetio da su face po zurkama zle,
primetio sam da su sve iste :boring:
Korisnikov avatar
By Loni
Napisao sam ti o Spaju privatno.

Gej zajednica nije ništa posebno gora od strejt zajednice, ali
pošto nas je ipak procentualno malo, onda gej zajednica u velikom gradu izgleda kao strejt zajednica u nekoj palanci.

Kad sam otišao u Topolu, odakle mi je baba (5000 ljudi u gradu i samo 25 000 u celoj opštini) iznenadio sam se koliko ta mala sredina liči na gej sredinu u Beogradu.

- U toj Topoli svako svakog otprilike zna. Gej zajednic BG-a takođe.
- Svako je maltene bio sa svakim (figurativno rečeno). U gej zajednici Beograda takođe.

- U Topoli svako o svakom sve zna. U BG gej zajednici takođe.

E zato ti se čini da gej zajednica uvek ima atmosferu palanke.
Što je Topoli susedni Aranđelovac, to je nama Novi Sad.

Mala sredina, a u njoj svi tračevi i sve zlobe dođu na površinu.
Ko će da te upropasti upropastiće te.
Zakon malih brojeva.

I nema to mnogo veze s gejevima. Da je nas puno, a njih malo,
kod strejtaša bi se ta zloba više videla.
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by svejedno

jbt ljudi, pa sta je ovo sad sa svim tim ljudima koji postavljaju pitanja koja nisu pitanja?

..

ne mozes da se identifikujes sa gej zajednicom.

ok. to je vec tvrdnja.

onda nemoj da se identifikujes sa gej zajednicom. prosto.

..

aj sad na ta...pitanja:

ja tvoje vidjenje nisam ni skapirao; sem onog da je 90% gej populacije isfolirano.

dal je to tacno ne bih znao reci
ali
moje licno vidjenje je da je 90% ljudi na ovoj planeti svakako idiot do idiota. bez obzira na sex. orjentaciju.

Tako da - da, verovatno ti je vidjenje ispravno i po pitanju iskljucivo gej populacije.

..

dal si ti specificna osoba... otkud bre znam. ne poznajem te.
ne zvucis specificno na osnovu ovog pisanija, tolko mogu kazem.

..

nesto trece.

deluje ko da ti nedostaje bas ono sto zameras drugima (ko sto je precesto slucaj inace) - opusti se.

sta te libo rac s kim mozes da se identifikujes il ne.

jel ti potrebno da se s nekim identifikujes?

pS. Imao sam usran dan.
awww, grumpy svejedno :sweet:
ljubim te.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ima vise gay zajednica, nema samo jedna....

na primer jazz gay zajednica, ili science gay zajednica,
ili gardening gay zajednica...

sijaset toga ima...

i beogradu ima oko 200.000 gay ljudi od 3 do 93 godine,
sto jeste na neki nacin jedan zajednicki skup, nazovimo
zajednica... ali...

suma je velika...

:)

Nadji svoju gay zajednicu...
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by J...

Nema potrebe da se identifikujes s gej zajednicom. Budi ono sto si, izlazi na mesta koja ti prijaju i druzi se s ljudima koji ti prijaju. To je najbitnije.
Korisnikov avatar
By tebra
Sta ima sa kim da se identifikujes...

Nadji ljude koje ti odgovaraju i druzi se sa njima. Idiote je lako zaobici. Msm, ja ne mogu nista da ti pricam jer sam tek u fazi upoznavanja sa gej svetom, ali znam sigurno da se necu druziti samo sa gej osobama i ici strogo po gej kaficima, klubovima, sta god... Ne bih ja menjao svoje str8 ortake ni za sta na svetu...
:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!