Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Drakche
Secam se ovog spota i u meni je izazvao gorak uskus u ustima,
veliko zaljenje za onim kakav je beograd mogao da bude da nije bilo svega onog sto nam se potom desilo.
Originally posted by Orionzasto je ovo vec uklonjeno?
[youtube][/youtube]
Nada
Originally posted by Lepa Krepahehe ja sam ovu pesmu cuo vise puta i uvek prokomentarisem da mi se svidja, a pojma nisam imao da to peva zana i josh plus da peva o beogradu nisam bas nesto sa engleskim pa i ne obracam paznju
potaknuta napadima nostalgije sa teme o reklamama za nestale stvari, štrapacirajući po jutjubu naiđem na ovaj davno zaboravljeni urnebesni "promo spot" za beograd:
''
potpuno neverovatno kako posle ovoga nismo dobili olimpijadu, m?
muzika, koreografija, režija, how you cant' get a thing she's saying except "belgrade, my belgrade" &"smiley, shiny"... ma sve mi je parfaitement!
ali ovaj pedofilski daddy & little girl par je ipak najtotalni hit. kontam otkud u jednom ovakvom uratku potreba za tatom i poodraslom ćerkom - if that's what they are - koji provode dan kao zaljubljeni par (sa sve onim cmakanjem u kolima )? jel' to bio pokušaj da se bg ispromoviše kao destinacija za underage sex turizam u paketu sa yumco trikotažom, vozovima i južnim voćem, 'bem li ga...
čega se vi setite kad vidite ovo?
mislim, vi drevniji forumaši/ce.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!