Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
predlažem da se uz sliku stavi i odgovarajući fb status.
vako:

cveće je ukras bašte
leptir je ukras cveta
a LGBTTIQ puni/e mašte,
LGBTTIQ su ukras sve-eta.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Loni

...

Na žalost od mojih strejt fejsbukaša (osnovna, srednja, fakulteti, vojska, radna mesta) nikog nisam uspeo da ubedim zašto je gejstvo ok.
No dobrobit sam dobio. Neke od njih sam izbrisao zbog homofobnih komentara, a jedna devojka, koja je insistirala da me vidi posle dužeg vremena, naprasno je odustala od želje pa sam sebi uštedeo dan.
Ja ih ne ubedjujem, samo se uclanjujem u razne grupe za prava lgbt osoba. A to njima svima izlazi na zidovima pa su prisiljeni da gledaju i da se informisu... bar dok me ne izbace iz fb prijatelja ;)
Korisnikov avatar
By Dina
E da sad sam bas nesto razmisljala zasto je meni taj "metod" lgbt grupa i tsl dobar. Ja imam vise osoba koje sam susrela na fb nakon niza godina u kojima nismo bili u kontaktu. A u nekim starim vremenima, pre interneta jos :deda: kad sam se ja druzila sa njima bili su svetle tacke mog zivota, tolerantniji od ostatka ljudi. U raspravama smo se zajedno borili za lgbt prava iako nismo mnogo znali, ali smo imali neki bar osecaj da svi ljudi treba da imaju ista prava. Neki su se tada deklarisali kao biseksualni a u svakom slucaju znam da su imali homoseksualna iskustva. I mog razocarenja da su te osobe danas daleko manje svesne nego nekad :no: Valjda okruzenje deluje, ja sam razvijala svoje stavove, a oni valjda u odsustvu podrske drugih ljudi su ih potisnuli i zaboravili... I nekako za njih verujem da kada citaju te informacije o lgbt osobama koje im silom prilika izlaze kad dodju na fb da mogu opet da pocnu da razmisljaju... Ili sam ja suvise optimisticna?! :misli:
Korisnikov avatar
By nsc
nemam facebook i ne zelim ga
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Mars

bože...kad slučajno tako vidim Toma Forda negde...pogubim se načisto

elem...

pretpostavljam da će moj dećko da bude Rock Hudson, a ja ćE onda da budem Cary Grant!

Zauzeto!!!

:zvezda:

:lol:

Of skroz..Mada sam mislio i na Toma Forda:D
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Dina
Zato želimo 10. decembra, na Međunarodni dan ljudskih prava, da povećamo vidljivost LGBT populacije i prava koja ona zaslužuje.
Desetog decembra cu svakako nastojati da budem svesna toga da je Medjunarodni dan LJUDSKIH PRAVA.
Za te potrebe postoji toliko odgovarajucih fraza, citata iz govora o ljudskim pravima na aktuelnoj svetskoj politickoj sceni, ............, stihova :mini: , da bih ja stavljala nekog geja ili lezbejku na profilnu fotografiju. osim eltona dzona,

Meni smeta sto smo mi kao mi PROIZVELI sintagmatsku celinu, a pojam : LJUDSKA PRAVA. Tu je problem. Kad je to pocelo, novi zajeb nadziranja se desio.
By Guion Nerville
Originally posted by Orlando the Lady
Originally posted by Dina
Zato želimo 10. decembra, na Međunarodni dan ljudskih prava, da povećamo vidljivost LGBT populacije i prava koja ona zaslužuje.
Desetog decembra cu svakako nastojati da budem svesna toga da je Medjunarodni dan LJUDSKIH PRAVA.
Za te potrebe postoji toliko odgovarajucih fraza, citata iz govora o ljudskim pravima na aktuelnoj svetskoj politickoj sceni, ............, stihova :mini: , da bih ja stavljala nekog geja ili lezbejku na profilnu fotografiju. osim eltona dzona,

Meni smeta sto smo mi kao mi PROIZVELI sintagmatsku celinu, a pojam : LJUDSKA PRAVA. Tu je problem. Kad je to pocelo, novi zajeb nadziranja se desio.
A mi "imamo" npr. dan borbe protiv homofobije, prajd, pa bi to bila prigodnija prilika za akciju iz uvodnog posta?

Inace, mozda treba otvoriti na forumu temu o poznatim LGBT ljudima, sto istorijskim, sto savremenim, iz najraznovrsnijih sfera uz neke crte iz biografije. Ona bi mogla i da posluzi kao koristan izvor, npr. za akciju poput sa ove teme, za edukaciju... Ako vec ne postoji takva tema, jer ja nisam primetio? Uocio sam samo gay friendly listu. Doduse, takve liste vec imaju na netu.
Korisnikov avatar
By walt333
Odvratan mi naziv akcije. :doh:

A koga cu staviti sutra zavisice od raspolozenja.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
ne sviđaju mi se moguća poređenja sa crtaćima, a i verujem da je smisao akcije prevashodno usmeren ka strejt populaciji. lično, nemam problem da na forumu, ovom i drugima koje posećujem, koristim kao avatar sličicu neke poznate lgbt osobe, tako da sutrašnji dan ništa bitno ne menja u pogledu mog izbora avatara. aktivnostima na fb nažalost ne mogu udovoljiti.
Korisnikov avatar
By Mars
:lol:

I ja sam odbijao da kliknem na link iz prvog posta, sve dok nisam ukapirao da MORAM, ako hoću da znam o čemu se priča...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Popeye

ha? :puzzle: jesi ti napušena? :D
zapravo, bila sam
sto ni na koji nacin ne menja cinjenicu da neko moze i u mom pravcu i smeru da misli.
Srecan vam Medjunarodni dan ljudskih prava, kad smo vec tu! :kolo: :kiss: :peace:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nisam ni skapirao taj link.

Od ponuđenih za fotku profila Ian McKellen :hail: , a za krevet Tom Ford :opacupa:
Korisnikov avatar
By istok
Sve k'o sve, al' hoce li neko da mi objasni sta Tesla trazi medju gej/lezbo ornamentima?
Korisnikov avatar
By luciferin91
Svaka cast za Dejana Nebrigica. Vrlo vazna licnost u gej aktivizmu a o njemu niko ne prica. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!