Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Mahoney
ovi sa trenutka istine su grozni i sve je to jedna velika prevara, nadam se da ti je to vec sada jasno?
obicno izvuku mali milion neprijatnih odgovora od "takmicara", a onda mu, pred sam finis, postave neko glupo pitanje i u odgovoru nadju LAZ, jer, osoba "u dubini duse" ne misli tako... znas to, je li?
Originally posted by *deni*sad znam zasto si dobio otkaz, tvoj direktor je mnogo ocekivao od tebeOriginally posted by KragiOdgovori bi bili :
da li ste jebali kolegu sa posla?
4. Ne
Originally posted by nsc
Originally posted by *deni*sad znam zasto si dobio otkaz, tvoj direktor je mnogo ocekivao od tebeOriginally posted by KragiOdgovori bi bili :
da li ste jebali kolegu sa posla?
4. Ne
Originally posted by lavTek se kasting održava, ne znam ni da li ću proći i doći do snimanja.
a kad je to snimanje ?
Originally posted by *deni*sretno i sto vise para da se skupi . samo, sto su ti rekli vec gore, jako paziti na pitanja... stvar zna biti jako jako delikatna, ne toliko u samim pitanjima koliko u mogucnostima manipulacija pitanjima i onog 'sto bi bio pravi odgovor'...
Nadam se da će me odabrati, ima da se obrukam i da ponovo sablaznim familiju i bacim je u očajanje, ali dobro, kriza je, nema stida i sramote.
Originally posted by PopeyeNaravno da im to nije cilj. Nikom nije cilj da da pare, svakom je cilj da ih uzme.
... i nije im cilj da natjecatelji pokupe ikakve pare.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!