Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by *deni*

Pa da. Ja sam nešto kao neustrašiv, hvatam se u koštac sa alama i aždajama, a već skoro tri nedelje nisam rekao majci da mi je onaj skot napisao otkaz. Ne smem. :uplasen:
Jer, plašim se šamara od nje. Ko šamare deli, od šamara i gine.
:lol:
eeeeee drugo je majka :D
Korisnikov avatar
By Incubus
Batine- da, verbalni sukob- da. Ostalo ne, zaboga, ne zbog te osobe nego zbog sebe.
By J...
Originally posted by smaug

A sto se kletvi tice meni su babe iz okoline Negotina rekle da kad kunes cak i kad si u pravu pola kletve ide 'na tebe'.

U pravu su te babe a ima to i svoje psiholosko objasnjenje. Ne mozes imati zle misli a da to zlo i tebe ne unisti. Sto ne znaci da sad po svaku cenu treba negirati povremenu mrznju ako se oseti a koja je sasvim normalno ljudsko osecanje samo joj se ne treba previse prepustati.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa znam, ali malo je neprirodno da majka udara šamare sinu magarcu od skoro 34 godine. A moja to i dalje radi.
Skoro bila žurka kod mene u pansionu, malo smo bili bučniji, zapravo mnogo bučniji, ali ok, sve je prošlo i ja sav zadovoljan sutradan spremao pansion od ostataka flaša i čaša, kad zvono na vratima.
Provirim kroz špijuna, a ono moja Dragana sa kapuljačom na glavi.
Otvorim joj ja, nisam stigao ni Dobar dan da joj nazdravim, a šamarčina već pala, bez reči.
Ispostavilo se da ju je zvalo 5 komšinica iz zgrade prethodne noći i jutra, da se žale na buku.
Ja sam se sasvim logično pitao šta imaju te komšinice da zovu moju majku ? U takvim situacijama se ne zove majka, već policija.
Ili se, pre toga, dođe na vrata stana iz kojeg se širi nesnosna buka i zatraži da se buka utiša. Ali u svakom slučaju se ne zove majka tridesetčetvorogodišnjeg stanara, iz čijeg stana dopire buka.
:njuska:
Korisnikov avatar
By maka
cekam zvezdicin komentar :smeh:
Korisnikov avatar
By smaug
@ deni - pa zovu kevu zato sto znaju da je efikasnija i efektnija od pandura. I ocigledno su u pravu. :) . Jos nesto. Sve hocu da te pitam pa zaboravim - a zasto ti tog skota koji te je otpustio ne tuzis evropskom sudu za judska prava. Uopste nema veze sto Srbija nije clanica EU
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by colorado

Uglavnom ne, ali zelim da se neka velika nepravda desi mom sadasnjem sefu. Ne zato sto me trenutno to drzi, vec zato sto zaista vece govno u zivotu nisam sreo. 65435218465184984654156 puta je vece govno od najveceg govna kog sam do sad sreo.
Isto sam to zelela jedno skotu kod koga sam radila prosle godine. Isto vecu stoku od njega nisam upoznala i u roku od par mes. mu je puk'o posao, zivi kod mame, pritom ima 60god. i zivi od njene penzije.

Karma, ne moras nista ti da zelis, sve se kad tad vrati i to apsolutno istom merom.

Evo jos jednog primera, licnog.

Ostavim ja decka sa kojim sam bila skoro 5god. zbog devojke. On je patio, zeleo da se pomirimo, bilo mu je neshvatljivo, ali prodje i to. E tu je poceo krug. Ta devojka i ja (zbog koje sam ga ostavila) budemo jos par mes. zajedno, pocnu svadje, haos, frke, prosto nemoguce da ostanemo zajedno.
Raskinemo devojka i ja. Devojka me ostavi zbog neke raspale, klozetirane babetine na nivoJu koja je progutala vujakliju, ala Vendi. Moja ex, odlepi, ali bukvalno odlepi za tom raspalom babetinom, babetina je ostavi u roku od mes. dana, ova moja ex kidala vene zbog nje god. dana..

Ja sam ostavila decka zbog ribe, riba je mene ostavila zbog druge ribe, druga riba je moju ex otkacila isto zbog druge. I to sve u roku od bukvalno 6mes.

Odtad sam pocela da verujem u karmu.
Korisnikov avatar
By *deni*
- a zasto ti tog skota koji te je otpustio ne tuzis evropskom sudu za judska prava. Uopste nema veze sto Srbija nije clanica EU
Zato što postoji određeni pravni put, koji se mora proći tačno utvrđenim redosledom.
Ne možeš odmah da ideš na evropski sud, moraš prvo da iscrpiš domaća pravna sredstva i institucije.
:)
Što se ljudskih prava tiče, slučaj je već prijavljen različitim odgovarajućim organizacijama.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
- a zasto ti tog skota koji te je otpustio ne tuzis evropskom sudu za judska prava. Uopste nema veze sto Srbija nije clanica EU
Zato što postoji određeni pravni put, koji se mora proći tačno utvrđenim redosledom.
Ne možeš odmah da ideš na evropski sud, moraš prvo da iscrpiš domaća pravna sredstva i institucije.
Što se ljudskih prava tiče, slučaj je već prijavljen različitim organizacijama za zaštitu ljudskih prava.
Upravo tako. Bravo Denika, pravnice moj.. :klap:

Ne mozete tek tako puf mi dosli na evropski sud. Jok jok.
Korisnikov avatar
By smaug
Što se ljudskih prava tiče, slučaj je već prijavljen različitim odgovarajućim organizacijama.
Aaaaa... Ok. Nisam znala. Mislila sam da moze istovremeno, paralelno. Srecno s tim.
Korisnikov avatar
By Myself
Ne mora niko nikome da zeli da mu se zlo vrati.
Ono se nekako samo vrati.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

Pa znam, ali malo je neprirodno da majka udara šamare sinu magarcu od skoro 34 godine. A moja to i dalje radi.

:smeh:
Znam da situacija nije nimalo smesna, ali je meni prosto urnebesna. Mama ti je opasnija od Dacica.
Ontop: ne zelim da se bilo kome desi nesto sto ne zasluzuje. Tackica. E, sad, ako se nekome i desi ono sto zasluzuje, ja ne uzimam zasluge za svoje vestine vesticarenja, nego eto... pomislim da postoji kosmicka pravda. Ili kakva god. Ali postoji.
Korisnikov avatar
By Dina
Kletve nisu uvek lose ili je to pod znakom pitanja. Npr ako je kletva da ubica ili silovatelj dopadne zatvora onda je to pitanje da li je to dobro ili lose. Na neki nacin jeste to lose. I zeljenje ubici i silovatelju dopadanja zatvora je zeljenje zla drugom coveku. Ali s druge strane to je delovanje za neku pravdu radi zrtava i u skladu sa delovanjem zakona. Ako kletve mogu da potpomognu hvatanje zlocinaca sto bi to bilo necasno i lose a istraga sa nekim realnim dokazima i smestanje istih tih zlocinaca u zatvor dobra?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!