Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by simarrgL*joj ovo je baš strašno...
drugarica mi je pre nekog vremena rekla da ima tumor na bubregu, i da ce da umre
potiskujem, i ne razmisljam, ne pricamo o tome
Originally posted by dukkehjem
hmm... vidjao sam duhove ko mali to me je ubijalo bas bas... ono brrr
ovako ne mogu bas da se setim sad...
Originally posted by kyrgyzi meni se desi, ali nije toliko ziv dozivljaj i vise sam oguglao valjda
Ja ih vidjam i danas....
Originally posted by svejednotaj postupak je uzasno sebican.
Podelio bih sa vama jednu strasnu stvar koja se desila kada sam se vozio basom(...)
Originally posted by dukkehjemDa.
Originally posted by svejednotaj postupak je uzasno sebican.
Podelio bih sa vama jednu strasnu stvar koja se desila kada sam se vozio basom(...)
ako je vec hteo da se ubije, mogao je drugo nesto da uradi, a ne da se kaci na dusu jadnom vozacu... bas grozno.
Originally posted by simarrgL*Čekaj...zahvatilo i okolne organe? Žive ljudi i bez bubrega, i bez dva...
drugarica mi je pre nekog vremena rekla da ima tumor na bubregu, i da ce da umre
Originally posted by kyrgyzi meni se desi, ali nije toliko ziv dozivljaj i vise sam oguglao valjda
Ja ih vidjam i danas....
Originally posted by Zwezdicama samo da se pomiris sa tim, uostalom, odmalena se desavalo (ne samo meni) i nekako sam navikao na to... a ne treba se opterecivati dokazivanjem i sl. glupostima, onda covek moze da flipne, ako krene da se angazuje oko svega toga... jedan deo zivota sam se uzasno plasio mraka, bio paranoican... jedno vreme sam i glasove povremeno mogao da cujem (najozbiljnije), s tim sto je sve to proslo... al taj period zivota mi je bio najgori u zivotu, tad sam se samopovredjivao, zabavljao sa devojkom koja je imala 20ak godina, a ja bio 6-7 razred, nisam znao da li sam il ne gay, bio depresivan... bas bljak.
Ja ih vidjam i danas....
kako vi spavate nocU? Ja kada bih videla duha nikada vise ne bih zasapala u zivotu i verovato skrenula skroz.. uf, sva sam se najezila..
Svima ostalima
Originally posted by kyrgyzJa se ponekad istripujem... Ležim u krevetu, noć... I ja pogledam u hrpu stvari koje stoje na stolici i istripujem da vidim lice nekog stvorenja.... To me baš štreca...
Ja ih vidjam i danas....
Originally posted by Marsne znam, nisam u stanju da pitam o cemu se tacno radi
Originally posted by simarrgL*Čekaj...zahvatilo i okolne organe? Žive ljudi i bez bubrega, i bez dva...
al taj period zivota mi je bio najgori u zivotu, tad sam se samopovredjivao, zabavljao sa devojkom koja je imala 20ak godina, a ja bio 6-7 razred,Mislim da bi Gregg Araki odlepio na ovaj materijal za sinopsis.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!