Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by spliffNi ja pre nisam bio, pravo da ti kažem. Ako me strefi neka muka, koju moram da olakšam, odem pa se napijem, proveselim, izdivljam i ode depresija kao rukom odneta.
nisam sklon depresiji
Originally posted by KiWiJako dobro poznat osećaj, ja sam ga imenovala sa slovenska melanholija (nešto nalik splinu, neka opšta tuga). Samo što se kod mene ta slovenska melanholija smenjuje sa balkanskom pomamnošću i omnipotencijom.
Dešava mi se, ruku na srce retko, da me uhvati neka mini depresija i osećaj samoće i otuđenosti, iako sam okružen svojim prijateljima, kolegama koji mi priraju ... Prosto mi je neprijatno kako je svima njima kulijana, a ja ... avaj ... patim. Brzo to prođe. Mislio sam da je to faza dok nisam u vezi, ali se dešava i kada sam u vezi!
Da li se ovo dešava još nekom?
Da li zna neko kako se zove ovo? Da definiše tu "bolesti"?
Da li sam za ludaru?
P.S. Desilo mi se danas u prepunom autobusu .. nije moglo da se diše .... a ja imam osećaj kao da sam jedini na svetu.
Originally posted by StripiMeni to zvuči kao najobičniji umor.
dođe to sa godinama. Nekad traje kratko, nekad cijeli dan, nekad možda i dan dva. Ne volim to, ali moram pustiti da prođe. Onda mi ne treba niko, samo mi treba da se sklupčam ispred tva i buljim tako bezveze. I onda opet bude super
Originally posted by AngraMainaDodje to sa godinama..
^ Hm, a da nisi prosto bipolarna?
Originally posted by StripiMeni to zvuči kao najobičniji umor.
dođe to sa godinama. Nekad traje kratko, nekad cijeli dan, nekad možda i dan dva. Ne volim to, ali moram pustiti da prođe. Onda mi ne treba niko, samo mi treba da se sklupčam ispred tva i buljim tako bezveze. I onda opet bude super
ONT: Zavisi od životne situacije. Nekad se ne osećam usamljeno iako sam sam (dešavalo mi se da budemo fizički odvojeni ali osećam prisustvo dragih ljudi oko sebe), a nekad osećam potpunu izolovanost od svih drugih, nevezano za količinu socijalne i emotivne interakcije. Sve je to relativno.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!