Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
It happens to me everyday.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by spliff

nisam sklon depresiji
Ni ja pre nisam bio, pravo da ti kažem. Ako me strefi neka muka, koju moram da olakšam, odem pa se napijem, proveselim, izdivljam i ode depresija kao rukom odneta.
Međutim, posle nedavnih političkih događaja, zdravstveno stanje mi se naglo pogoršalo, budio sam se noću sa jakom senzacijom da je neko krenuo da me fizički povredi, danju su me mučile brojne fobije, pa sam se obratio stručnom licu za pomoć i evo sad sam na terapiji Lamictalom ( preko dana ) i Flormidalom ( za uvod u san ).
Da kucnem o tvrdo, super se osećam.
:B
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by KiWi

Dešava mi se, ruku na srce retko, da me uhvati neka mini depresija i osećaj samoće i otuđenosti, iako sam okružen svojim prijateljima, kolegama koji mi priraju ... Prosto mi je neprijatno kako je svima njima kulijana, a ja ... avaj ... patim. Brzo to prođe. Mislio sam da je to faza dok nisam u vezi, ali se dešava i kada sam u vezi!

Da li se ovo dešava još nekom?

Da li zna neko kako se zove ovo? Da definiše tu "bolesti"?

Da li sam za ludaru?

P.S. Desilo mi se danas u prepunom autobusu .. nije moglo da se diše .... a ja imam osećaj kao da sam jedini na svetu.
Jako dobro poznat osećaj, ja sam ga imenovala sa slovenska melanholija (nešto nalik splinu, neka opšta tuga). Samo što se kod mene ta slovenska melanholija smenjuje sa balkanskom pomamnošću i omnipotencijom.
Obema fazama je zajedničko da mnogo pričam.
sm - tuga, suze, empatičnost za sve tužne i slabe ovoga sveta, crne rupe i na nebu vidim...
bpio - sve će biti dobro, nagli pokreti, učestalija gestikulacija, pojačan seksualni nagon...

Te dve faze se smenjuju jako brzo, da vrtoglavica počinje da me hvata.

Osećaj usamljenosti zavisi mahom od drugih ljudi (pojedinih) i to me nervira.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
^ Hm, a da nisi prosto bipolarna? :eureka:
Originally posted by Stripi

dođe to sa godinama. Nekad traje kratko, nekad cijeli dan, nekad možda i dan dva. Ne volim to, ali moram pustiti da prođe. Onda mi ne treba niko, samo mi treba da se sklupčam ispred tva i buljim tako bezveze. I onda opet bude super :D
Meni to zvuči kao najobičniji umor.

ONT: Zavisi od životne situacije. Nekad se ne osećam usamljeno iako sam sam (dešavalo mi se da budemo fizički odvojeni ali osećam prisustvo dragih ljudi oko sebe), a nekad osećam potpunu izolovanost od svih drugih, nevezano za količinu socijalne i emotivne interakcije. Sve je to relativno.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by AngraMaina

^ Hm, a da nisi prosto bipolarna? :eureka:
Originally posted by Stripi

dođe to sa godinama. Nekad traje kratko, nekad cijeli dan, nekad možda i dan dva. Ne volim to, ali moram pustiti da prođe. Onda mi ne treba niko, samo mi treba da se sklupčam ispred tva i buljim tako bezveze. I onda opet bude super :D
Meni to zvuči kao najobičniji umor.

ONT: Zavisi od životne situacije. Nekad se ne osećam usamljeno iako sam sam (dešavalo mi se da budemo fizički odvojeni ali osećam prisustvo dragih ljudi oko sebe), a nekad osećam potpunu izolovanost od svih drugih, nevezano za količinu socijalne i emotivne interakcije. Sve je to relativno.
Dodje to sa godinama.. :love:

Pa upravo će se tako zvati novi Cecin album.
:dj:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pojma nemam, nisam na vrelu događaja i informacija.
Nadam se da snima.
Pitaćemo Statusa, jer on pohađa njenu vilu u prilikama kad Svetlana organizuje druženje sa svojim obožavaocima sa sajta ceca-online.com.
Ali sam čuo njenu izjavu da će joj se novi album zvati " Dođe to sa godinama "...
:)
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Dramatično. S napetošću iščekujem nove informacije.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!