Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Главне преписке иду преко порука (као и овде) а да би неко у томе уживао мора дубоко да зађе у национал социјалистичку смрдљиву гузу... Па ко воли нек изволи... Ја сам раније на једном од налога добијао приватњаке, али не више... нешто сам се замерио једном лику... нисам тео да му пушим киту :P
Korisnikov avatar
By Insorcer
Nisi hteo? ..jasno da ti više ne šalje privatnjake! Ne bih ni ja!

:D

ont:... ko jebe nazzi-zzizze, dosadne su i ne mogu da čitam njihova balegarenja.
By Glasnik
Ne pratim, niti imam nameru da počnem, jer ne želim da se nerviram zbog idiotluka. :smug:
Korisnikov avatar
By acid drop
Originally posted by Storm

Ja sam u vreme Porodične parade par puta pogledao sajt Dveri da se obavestim kakva se sranja spremaju. Ali nisu oni pravi nacisti, nego su smor... ideologija DSS-a i doktora Koštunice... ozbiljan uspavljujući efekat.
da, pravi nacisti su klinci sa obrijanim glavama koji nose majice sa nacističkim simbolima i koji govore da su arijevci, a da ni ne znaju šta to znači.

:nokti:

edit: http://www.e-novine.com/srbija/srbija-t ... rpske.html

:hail2:
Korisnikov avatar
By scout_finch
ja vec dva dana ne mogu da otvorim stranicu sormfronta. jel ima jos neko isti problem?:lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!