Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Kragi
Originally posted by AngraMaina

A kad ti vetar oduva kišobran, auto te zalije u prolazu ledenom vodom i noge ti budu mokre do kolena, i dalje te asocira na ljubav i na lepe fotografije??

Nepopravljivi idealisti...
Hahahahahahahah!

a sta ako to posmatramo ovako: vozis auto, nema kisobrana i prskas ljude sa kojima se mimoilazis :eevil: uzivancija! :smeh:

zaboravio sam da dodam da volim te pastelne boje koje jesen nosi sa sobom :D
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by sunflower5

Iako,bas nisam ljubitelj jeseni...priroda mi tada izgleda nekako tuzno.
Toga istog dana, predveče, odjedared upade u bure, jadan i sav obamro, leptirić sa iskidanim i procepanim krilima. Poplašila sam se od tog ranjenika kao od smrti, i drhćućim rukama sam ga podigla sa zemlje. Jedva se micao, i bio je bedan kao kakav mali akrobat koji je u ružičastom trikou sa zlatnim šljokicama maločas pao s trapeza i prebio obe noge.Leptir je zatim umro, i to je bio prvi znak jeseni, i to je bilo, na moje oči, prvo umiranje u buretu.

Bojim se od to doba jeseni koja plodovima i bojama laže i vara, a ubija leptire i laste.

Isidora Sekulić, "Bure"
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Tungi

Volim sunce i rado ga se secam:sunce:

E, bas tako. :sunce:

:D

Moram se sloziti da su jesenje boje neodoljivo zivopisne, raskoshna koloratura krosnji drvetja je najlepsi ukras u kishnom i maglovitom sivilu jesenje gradske vreve. :D

Danas sam sticajem okolnosti sishao jednu stanicu ranije i prosetao izmedju zgrada i parkitja koji ih okruzuju. Lepo bi bilo kada bi aktuelne boje ostale i tokom zime, kada lishce ne bi moralo da ischezne... :)

ALI!!! :lol:

Dok sam tako korachao i divio se likovnoj darovitosti prirode, muchila me poslovna torba koja mi konstantno klizi niz debelu jaknu, a u borbi da uspostavim ravnotezu izmedju torbe i otvorenog kishobrana, ukuvah se ispod shala (koji mi je, inace, neophodan rekvizit; bez njega mi je hladno)... :lol:

Uz duzno postovanje likovnoj umetnosti jeseni i romantici, zakljucujem da mi leto nedostajeeeeee... :placko: Veoma mi nedostaje. Kao da ga nije ni bilo, tako se osecam...

Sunceeeeee... :love: :sunce:
Korisnikov avatar
By deran
Slika

Slika

ovo je niš-ako nađem sliku banackog blata-e to je blato...:D
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by sing&dunum

Sunceeeeee... :love: :sunce:
:singi:

I ja tebe volim! :kiss:

Jebena JJ nikako da osvoji GS, pa nema vencanja niti upoznavanja. A obecavam da cu te tog dana - kada osvoji GS, upoznati. :hug:

:giggle:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by deran

ovo je niš-ako nađem sliku banackog blata-e to je blato... :D
Merkator?

Što se blata tiče, ne znam dal je banacko, ali veće i gore ne videh nego u "Skupljačima perja" (ne znam koji klip, koji deo filma - ona scena kad iz kafane ide kući po televizor i usput šamara ženu).
Korisnikov avatar
By deran
naravno da je banacko-onako žitko samo ovde ima...:D
Korisnikov avatar
By deran
...i da,merkator-kažu mi da je najveći na balkanu...:)
Korisnikov avatar
By sunflower5
Originally posted by Mars

Toga istog dana, predveče, odjedared upade u bure, jadan i sav obamro, leptirić sa iskidanim i procepanim krilima. Poplašila sam se od tog ranjenika kao od smrti, i drhćućim rukama sam ga podigla sa zemlje. Jedva se micao, i bio je bedan kao kakav mali akrobat koji je u ružičastom trikou sa zlatnim šljokicama maločas pao s trapeza i prebio obe noge.Leptir je zatim umro, i to je bio prvi znak jeseni, i to je bilo, na moje oči, prvo umiranje u buretu.

Bojim se od to doba jeseni koja plodovima i bojama laže i vara, a ubija leptire i laste.

Isidora Sekulić, "Bure"
:klap:

Tacno tako,bas kao da sam ja to pisala :D

Inace,prelepa pripovetka.Sad sam je procitala.

Hvala na preporuci :)
Korisnikov avatar
By 2kune
lako vama s tim jesenjim motivima... a ja jadan na rivi imam palme... Slika
Korisnikov avatar
By AngraMaina
A ja sto imam rivu a nemam palme, sta mislis koliko te mrzim? :mazi:
Korisnikov avatar
By 2kune
aman, nije ni ovdan to nije samoniklo... usadili ih neki majmuni nakon što su iščupali stoljetne murve... :sigh:
Korisnikov avatar
By Dali_
Meni je dozivljaj i kisa i sneg i since i neki vetar koji je ispucao neciju donju usnu...mirise mi labelo na sve strane :zaljubljena:
Jesen? Je l to sada?! :kopa: :bicikl: :chilling:
Korisnikov avatar
By Torry
hvala za temu :hail:

volim jesen, i kisu, i lisce, i setnju i sive oblake i jakne i cipele, salove, nar.....
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by 2kune

aman, nije ni ovdan to nije samoniklo... usadili ih neki majmuni nakon što su iščupali stoljetne murve... :sigh:
Ovde i kad bi ih posadili, zaštrkljavile bi do oktobra, a u novembru bi ih oduvao vetar.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Ne volim jesen, ne volim kisu. -.- Kao trut budem, po ceo dan se zavlacim u krevet, strasno... :nope: Jedino sto volim je vadjenje braon obojene odece iz garderobera. :yay: Cipele moje pocinjem da nosim woo hoo. :yay:
Ali ipak mrzim jesen. :lol:
By str00ja
Volim jesen i to mi je omiljeno godišnje doba. A uopšte nisam depresivna niti tužnjikava osoba, kako ljudi vole da kažu za jesenoljupce. Lepe su mi i te tople boje krošnji, ali u suštini, jednostavno mi se sviđa atmosfera u gradu u jesen, ne mogu to da opišem.

Može biti što mi je tokom nje rođendan, dete jeseni :B Ali nekako se najbolje osećam u jesen i pamtim da sam tada uvek bio lepo raspoložen, i nekako tokom nje primećujem i shvatam da volim one razne male fine svakodnevne stvari koje mi čine dan. Muzika mi u jesen najviše prija. Volim da je gledam s prozora, volim da šetam tada ulicama grada, volim da posmatram zgrade, ljude... Nekako mi se u jesen ljudi čine odmornim na široj bazi, ono, prošlo je leto, bili su na odmorima, izludovali se, napunili baterije. Ponekad bacim oko i na prirodu :lol: ali kao što rekoh, nije to ono zbog čega mi se najviše sviđa jesen. Obožavam i da sedim kući i da sa prozora slušam i gledam kišu. Jedino ne volim da pada dok sam ja napolju, i one silne bare :ew:

I stvarno ne znam na koju foru je iko ikad povezao jesen sa smrću, starošću i tako nekim laganim raspadanjem i destrukcijom... meni ne postoje pozitivna i negativna ili lepa i ružna godišnja doba. Jedino proleće ne volim nešto preterano :lol:
By Speculum Columbae
Jedino što više volim od jeseni je zima.
Magla i kiša, bejbe <3
And yes - I am very depressive, very melancholy and awkward person.
Korisnikov avatar
By Mars
Delić nepogrešive utehe (zapeta) kad krenu gluposti.
(pesma od 2.40)

''

"Try To Remember"

Try to remember the kind of September
when life was slow and oh, so mellow.
when grass was green and grain was yellow.
when you were a tender and callow fellow,
Try to remember and if you remember then follow...
Korisnikov avatar
By Sunce
Mars i AngraMaina, sjajne fotografije! :up:

Volim sva godisnja doba. I ledenu zimu volim, volim kad je hladno. Zimi me fascinira svezina, sneg, ledenice, pahulje, noc. U umetnosti odgovara minimalizmu i apstrakciji.

Prolece - novi pocetak, biljke prolecnice. Meni je radosna jako jer znam da kasnije sledi bujanje. Najlepse biljke - kratkog daha tada rastu. Najvise sam inspirisan u prolece.

Jedino ne volim nagle prelaze iz hladnog u toplo.

Leto volim kad je jako toplo i suvo. U Beogradu je poslednjih godina bilo nepodnosljivo zbog visoke vlaznosti.

Dva tipa jeseni: topla, suncana, Sunce koje miluje, boje; druga - ledena, kisovita, blatnjava, siva, maglovita. Obe volim.

Mada, ne volim toliko kisu. Zato sto se iznutra znojim, a spolja mi je hladno. Zato sto je na terenu, u toku jednog istrazivanja, jedan decko poginuo, a mi smo ga trazili po kisi.
By loreenche
Obozavam jesen, i obozavam suskavo lisce, a fotke jeseni u mom kraju cete videti kada pronadjem drvo koja na sebi actually ima listove -.-
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Lišće je ovde jako lepo kad menja boje, ali nema jeseni kao grčke jeseni:

''

άκουσε την πρώτη τη βροχή... oslušni prvu kišu...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!