Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Od rodjenja pa do sada, za ovih 30 godina, moram malo da razmislim koliko puta sam se selila.

12 puta.

Od toga sam ipak 12 godina, celu osnovnu i srednju, provela u jednom stanu.

Seljenje poslednjih godina, koje sam prosla zajedno sa muzem, mi je bio strasan stres. Smucilo mi se potucanje, kutije, i redovno zagubljivanje stvari u tom procesu.

Hm...mi smo se selili za 6 godina ukupno selili 7-8 puta, znaci poslednje 4 godine smo vec u ovom stanu, a ja jos uvek ne mogu da se opasuljim da sam here to stay, za sada, i mislim da jos uvek imam trip kao da se nisam "raspakovala".
Verovatno jer stan jos uvek ne izgleda kako ja zelim.

Btw, danas sam konacno iz plakara u kujni pobacala..pa ja ne znam...jedno 5 ogromnih crnih kesa stvari, sa brdo stvari od pokojne babe-verovatno jer jos uvek bivaju tu neke njene stvari i imam trip da jos uvek "nisam tu"

Nadjoh i dva neotpakovana miksera iz 1980 :iskolacen:

Ali veceras svako malo pa odem i otvorim plakar :D
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
i mrzim i volim selidbe. U dosadasnjem zivotu nisam se selila mnogo puta, ali na srecu, uvek je selidba dosla u specificnom stanju zelje za promenom sredine ( ili bekstvom, sta li ). A mozda sam i sebe ubedila da mi je bas u tom trenutku potrebna promena. Mrzim selidbe zbog stvari, svakako, i uvek moljakam za pomoc prilikom pakovanja i sl. gluposti.
Korisnikov avatar
By mitrandir
Nisam se nikad selio. Doduše, kažu da se cela moja kuća polako mrda i da ide ka centru grada. Al' to se, valjda, ne važi :D
Korisnikov avatar
By constantine
pa vazi jer vise neces da se vodis da zivis na brdu :D
Korisnikov avatar
By scout_finch
selila sam se 3 puta, i nije mi tako tesko padalo. valjda sam imala srece.
Korisnikov avatar
By constantine
selio sam se na odredjeno vreme kod babe ta godina mi je bila najgora... joj kako zena hrce cuje se u drugoj sobi
Korisnikov avatar
By sunflower5
Originally posted by Kragi

ne volim promenu sredine jer sam užasno stereotipna osoba :( uz to se i mnogo vezujem za sve živo, pocev od ljudi pa do nekih sitnica i gluposti.
Isti slucaj :)

Srecom,nisam se nikad selila,a sigurna sam da bi to bio veliki stres za mene.Tesko se navikavam na bilo kakve promene,a promena sredine u kojoj sam zivela celog zivota,mislim da bi mi posebno tesko pala :shrug:
By faxsimil
Zanimljiva tema.

U poslednjih pet godina, cesto sam menjao lokaciju. Nisu mi bolne selidbe, u pocetku imam blagi osecaj nostalgije, koji vrlo brzo prodje. Ostanu mi uvek lepo trenuci, i njih se uvek rado secam.

Dosao sam sa rancem i nekoliko stvari, a kada je selidba u pitanju, onda se nakupi, da prosto izludim. Obicno stvari u toku selidbe pakujem u putnicke torbe, ali to sam resio, jednim ogormnim koferom, koji sam dobio na poklon od dede, koji je doneo sa hodocasca iz Meke. U njega pakujem knjige i to je najteze! Chesto pravim chistike u stanu, tako da uvek nosim samo neophodne stvari.

Retko kada uspostavljam komunikaciju sa komsijama, ali interesatno, uvek se sa nekim zblizim. Do sada selidbe nisam tesko podnosio, ali ko zna, sta se sve moze u buducnosti desiti. Mada vodim dnevnicke belske, tako da mi je svaki stan obelzen, posebnim pecatom! >))))))

Sadasnja lokacija mi je super, ali ako ne nadjem cimera, moracu da se selim, a tako je bozanstven pogled na grobje!

Moj scor selidbi je seldeci.

Sarajevo - tri
Beograd - dve
Kragujevac - sest
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Beograd - 0 (nikad se nisam selio!)
Grčka - 2
Amerika - 4

Poučen grčkim iskustvom, gde sam nosio dosta crap-a (cd-ove i sl.), sada sam efikasan sa stvarima. Zapakujem se za 2 dana, sve bude u kutijama, obeleženo i spremno. Poslednji put me je selila agencija, nisam ni osetio. Raspakovao sam se za jedan dan.
Korisnikov avatar
By nsc
rodjen preko puta Bajlonove pijace, posle 12 godina preselio do Madere, posle 7god bio godinu u Skopju (vojska), jos 7 u istom stanu, 2god bio na gradilistu, godinu u kuci od 80kvm, godinu u kuci od 160 kvm (jednom cimera zbog razlicitih smena nisam video 13 dana), po povratku kupio stan blizu Ateljea 212 i jos sam tu, mada se ne bih ljutio da odem u bolji ili bar veci
By faxsimil
Originally posted by constantine

hahah sad znam gde tacno zivis ima da ti zvonim na interfon pa da pobegnem hihihihihihihiihih

[/quote]

Constantine, nemam interfon! >)))))))) otovri mi postansko sanduce, da znam da si ti ! :)
Korisnikov avatar
By mirth
13x u poslednjih 11 godina, od toga samo par puta bez komplet namestaja - od escajga do ormara. Nije da sam bas birala da to bude tako, ali nije ni da mi smeta. Zapravo, volim da se selim, prijaju mi promene svake vrste, obozavam to bacanje 75% stvari koje posedujem i osecaj slobode posle toga, brzo se pakujem i raspakujem i sl, utrenirana sam jelte :lol: Samo mi se sad vec jako smucilo to pakovanje i vukljanje, ovu poslednju sam jedva prezivela. Ali je stvarno sjajan osecaj kad se sve zavrsi i ostanes sam sa svojim novim prostorom.
Korisnikov avatar
By constantine
jel ste se nekad pokajali sto ste se selili?
jel ste kad bili prinudjeni da se selite?
By faxsimil
Originally posted by constantine

jel ste se nekad pokajali sto ste se selili?
jel ste kad bili prinudjeni da se selite?
Nikada nisam iskazao pokjanje zato sto sam se iselio. Da, dva puta sam bio prinudjen da se iselim, jer nisam mogao da podnesem gazdaricu, bila je uzasna, a drugi put, jer je gazdarica prodala stan, a nije obavestila stanare, to jest mene! >)))
Korisnikov avatar
By constantine
^ auuu al te zajebala jel joj nisi dao kiriju za taj mesec :D
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Negde sam procitao da se na skali koja meri nivo stresa selidba nalazi pri samome vrhu. Da posle smrti bliznje osobe, sopstvene bolesti i gubitka posla, sledi akcija koja podrazumeva pakovanje, sortiranje, feng-shuisanje i selidba iz jednom zivotnog prostora u drugi. Dosta "dobar" skor za akciju koju planiram da priredim sebi za neki dan. :) Inspirisan time, pocheh da razmisljam koliko li sam puta ja u zivotu ugrozavao sopstveni nervni sistem pomenutom akcijom, u direktnom ili indirektnom smislu.

Prva selidba je bila posle prvog, velikog i znacajnog zaljubljivanja koje mi je okrenulo zivot naglavacke. E, taj stres sam zaboravio, jer sam imao preca posla. :)

Onda su se redjale selidbe mojih prijatelja i mene samog. E, tu dolazimo do frapantnog podatka - u poslednje tri godine, selio sam se osam puta. Ali, bilo kako bilo, nervni sistem sam sistematski archio, prema skali koju pomenuh na pocetku teksta.

I, evo me opet, kuckam u svom staro zivotnom prostoru organizujem novu selidbu i konstatujem da je svaka od pomenutih selidbi bila stresna, ali je i donosila, pored novog prostora i novu energiju. Nove motive i nove prepreke. I neka me, ovako "stresiranog" nek` uzivam. Ima i gorih stvari od selidbe.
Korisnikov avatar
By spliff
mrzim selidbe
i seljenje. pakovanje i sve shto ide uz to
nemam nameru vishe (nikad) da se selim. hvala qurcu zivim u svom stanu pa nema ni potrebe
By loreenche
Selio sam se 6 puta. Gode kad treba promena.
Korisnikov avatar
By barni011
uopste se ne radujem tome ni malo

selio sam se oko 15 puta do sada, kada to podelim na moje godine ispada otprilike na svake 2 godine se selim.

trenutno sam opet u toj fazi za koju kazem da mi je poslednji put i da vise ne nosim nikuda svoje licne stvari

raduje me doduse to sto cu napokon imati dom kakav sam zelo ko klinac
i to me drzi u citavom tom stresnom procesu
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!