Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by KiWiTako je bio jedan crtani (Poslednji jednorog) gde je veštica uhvatila jednoroga i prikazivala ga na vašaru, ali pošto su samo nevini mogli da vide jednoroga kao jednoroga (jer su ga ostali videli kao konja) ona mu je nakačila dodatni rog na čelo da ih ubedi.
Na vašaru u Crepaji (selo u Banatu) je bio šator gde su bili bradata žena, jednorog, gutač mačeva i jaje dinosaurusa ... samo što to nije bilo pravo jaje dinosaurusa nego neki kamen koji liči na jaje ... baš se videlo da je kamen. A jednorog je bio pravi ... imao je i rog i sve.
Originally posted by bernAli ja volim jednoroge
Originally posted by Black LadyPa moram kad si tako bezosjećajna! Jednorog je u pitanju! Misssim, "jednorog kao konj".
Originally posted by bernKakav alat?
Originally posted by Black LadyHajde Bleki razgledaj alat u nekoj radnji... or something Jednorozi su divni Doduše, opasni po život, "kako javlja Tanjug", ali šta ćemo sad
unicorne dobar si dobar...
ONT ja stvarno ne znam... jednorog ko konj
Nisam ja kamiondzija da gledam alat, idi ti gledaj sminku...
I nemoj me tu prozivas sa nekim smajlicima
PS
Malo sam se našalio na račun stereotipa i buch lezbejki. Znaš ono... gdje ćeš uvijek naći lezbejke? In DIY stores...
Originally posted by scout_finch
cudno se krece taj jednorog, ne pomera mu se telo, samo nekako prolazi ko da neko vuce lutku.
cudno u svakom slucaju.
Originally posted by jukieprelepo
Originally posted by KiWiTako je bio jedan crtani (Poslednji jednorog) gde je veštica uhvatila jednoroga i prikazivala ga na vašaru, ali pošto su samo nevini mogli da vide jednoroga kao jednoroga (jer su ga ostali videli kao konja) ona mu je nakačila dodatni rog na čelo da ih ubedi.
Na vašaru u Crepaji (selo u Banatu) je bio šator gde su bili bradata žena, jednorog, gutač mačeva i jaje dinosaurusa ... samo što to nije bilo pravo jaje dinosaurusa nego neki kamen koji liči na jaje ... baš se videlo da je kamen. A jednorog je bio pravi ... imao je i rog i sve.
U jednom kadru se vidi zaprepašćena devojka koja ga posmatra
Onda uspe da pobegne uz pomoć trapavog čarobnjakovog šegrta i idu kroz šumu i uhvate ih razbojnici i žena/devojka od glavnog razbojnika je imala isti taj zaprepašćeni izraz, i kad su razbojnici polegali ona krene da ih pusti da pobegnu (a i ona sa njima) i kaže "a tako znači, jednorogu, gde si dosad" a onda se jednorog zapanji "Kako ti mene možeš da vidiš?" (kad spava po šumi sa razbojnicima, očigledno nije nevina) a ona kaže "Čekala sam te godinama da se pojaviš"
Originally posted by jukiesto? da je odvali? zoofilija?
a onda se jednorog zapanji "Kako ti mene možeš da vidiš?" (kad spava po šumi sa razbojnicima, očigledno nije nevina) a ona kaže "Čekala sam te godinama da se pojaviš"
Originally posted by Marsi nad popom ima pop!
Originally posted by unic0rnIsto!
Bilo sam u Kanadi i uslikali su me! xD »
Originally posted by mitrandirsram te bilo, ovde ima male dece
Uni, zar ti nemaš rog na drugom mestu?
Originally posted by unic0rn
Originally posted by mitrandirsram te bilo, ovde ima male dece
Uni, zar ti nemaš rog na drugom mestu?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!