Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Srećno svima. Ako uspem da se snađem, eto i mene sutra...
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by therealrocknrolla

Obavezno poneti:
- noz
- kamen (koji moze stati u saku, a da se saka moze bar delimicno zatvoriti. fora je da jace boli kad opalis nekog homofoba napasnika)
- suzavac (ako nemate, posao ce odraditi neki dezodorans u spreju sa vecim procentom alkohola)
- vatreno oruzje svakako (ukoliko ga posedujete)
- jaknu sa dva lica
Na prozivke se ne obazirite, ako vas neko fizicki napadne, nema diskusije, samo UDRI I BEZI.
Panduracija nece kurcem mrdnuti. Ko bude biven neka tuzi drzavu i uzme debelu odstetu.
Ne verujem da ce biti dozvoljeno unosenje bilo cega sto bi moglo uticati na bezbednost drugih lica (nazalost). Ali zbog sigurnosti pri samom dolasku do parka, mislim da je ovo vrlo korisna preporuka.
Korisnikov avatar
By luciferin91
Neka snaga moje asistentkinje anorganske hemije (hemicari znaju zashto) bude sa vama.
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by dukkehjem

Srecno svima, sve najbolje!
Zao mi je sto ove godine necu biti, ali dogodine svakako.
:zastava:
(i posle popajevog uvodnog posta bukvalno nemam sta da kazem, a deo za decu i unuke mi je :wow: i :) i sve to... samo da dodam da pocinjem da se brinem koliko mi se njegovi postovi u poslednje vreme dopadaju)
ja se izvinjavam sto sam malopre greskom postovala sa sofijinog naloga.
elem ponovicu:

popeye je super decko i hvala intuiciji sto me nije prevarila :zastava:
Korisnikov avatar
By zachary85
Sreća prati hrabre!!! :)
Samo napred i ponosno!!! :)
Korisnikov avatar
By 2kune
Ma šta sutra bilo, jedno ćete sigurno osjetiti, bilo da ste otišli na prajd ili ne. Osjetit ćete ponos. I osjetit ćete da, ma kako i od koga organizirana, to jest parada vašeg ponosa. I znat ćete da će ih biti još puno i da će svi oni koji sutra neće doći jednom sigurno doći. Zbog svog ponosa. Bute videli... Srbi su ponosan narod ;)
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Popeye

ok, sad mi moja tastina ne dopusta da ne otkrijem da sam samo parafrazirao svoj govor s ovogodisnjeg zagreb pridea. :elvis:

prajdizani i prajdizanke... :lol:

i totalni of-probija ti bosanski naglasak...:smilegrin:
Korisnikov avatar
By Srklet
pa neka probija, tako i treba. :)

btw, zanimljivo - preuzeta je hrpa smajlija s gay.hr-a ali ne i onaj :bih: ... :pljuje:
Korisnikov avatar
By deran
kakav je taj-ja nisam registrovan tamo...
Korisnikov avatar
By Srklet
ja sam trajno baniran, pa ne mogu linkati. :lol:

p.s.
nadam se da ce neki od modova maknuti ovaj offtopic. :povez:
Korisnikov avatar
By deran

pa neka probija, tako i treba. :)

btw, zanimljivo - preuzeta je hrpa smajlija s gay.hr-a ali ne i onaj :bih: ... :pljuje:
registrovao sam se zbog smajlija... :rotflmao:

Slika
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa

dragi forumaši i forumašice,

zelim vam da sutrasnji beogradski pride prodje sa sto manje incidenata i sa sto vise uspjeha. nadam se da ce povorka biti brojna, te izrazavam najdublje postovanje prema svima koji ce u njoj sudjelovati.
to.
puno sreće!
:fige:
Korisnikov avatar
By Mars
Proleće, GDE SI!?

Kako lepo vreme na tom ZG prajdu (možda je bilo i leto, meni izgleda proleće)...

Simona je zato posle baš lepo legla, u skladu sa mojim trenutnim raspoloženjem.

Proleće, gde si...

Lm...uživajte na BG V1.0 prajdu danas.
Korisnikov avatar
By Mars
Veliki pozdrav Antifašistima od mene!

Klik.
Bilo je oko 9 uvece (09.10.2010.) kada smo se uputili u Greenwich Village i Stonewall Inn, da se slikamo i posaljemo bar delic podrske za sutrasnji Prajd.

Ispred istorijskog Stonewall-a zatekla nas je bina na kojoj je neki klinac trebalo da nastupa (covek peva i svira gitaru). Od organizatora smo saznali da je u pitanju spontani marsh LGBTQ zajednice, koja je protestvovala zbog pojacane mrznje i ispada proteklih nedelju dana. Kao i zbog samoubistava koje su pocinili mladi (najmladji je imao 12 godina) u poslednjih mesec dana, koji su bili gay i suocavali su se sa diskiminacijom i teskocama (toga ima i u Americi). Potpuno neplanirano smo zavrsili na protestu koji je bio zaista snazan i osecala se jaka atmosfera solidarnosti. Iskoristili smo priliku da popricamo sa organizatorima, prenesemo situaciju uoci odrzavanja naseg Prajda i dobijemo puno podrske od njih. Nasli smo se u centru paznje i raspitivanja. Upoznali smo se sa bakicom koja je bila medju originalni ucesnicama Stonewallske revolucije i od svih smo dobili zelje da sve prodje kako treba. Posto nismo u prilici da sutra budemo sa vama, na simbolican nacin smo demostrirali ispred "Centra" odakle je sve pocelo, sa zeljom da sutra sve prodje u najboljem redu. Samo hrabro!

Pozdrav iz NY
Skyen i forumashi!
Korisnikov avatar
By Mars
E, ja sam na jednoj manifestaciji video čoveka koji je napravio prvu zastavu!!!

:Marsjebokevuaktivista:

:lol:
By Hans
Sada mi je krivo što nisam otišao. :( Milicije je toliko da je nemoguće da se išta dogodi. Eventualno da se kao Los Angeles u '2012' otvori park i krene park da se razdvaja i zemlja da se otvara. :lol: Mislim da je bilo šta drugo dosta teško da se dogodi. Psi će da laju okolo ali neće moći ujesti nikoga.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!